Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

to zapodaj, w wolnej chwili poczytam chętnie :) a w mandze teraz Gaara 😍 ma swój wielki powrót xD co mnie b. cieszy! próbował nawrócić Sasuke :> czytałaś? szczerze to ostatnio miałam jakiś syndrom wypalenia mojego narutardyzmu.. trochę mnie do tego na powrót przekonałaś.. mam nadzieję, że to przejściowe. w ogóle niedawno chorowałam i jeszcze wczoraj słabo się czułam, więc może to z tego..

Gość lalipap
no ja wlasnie nie ogladam anime wiec troche nie jestem w temacie... jezeli chodzi o (nie wiem jak to nazwac) mistyczne sprawy to kiedys probowalam nauczyc sie wrozyc z kart klasycznych a pozniej z tarota, ale jakos mi nie idzie...

Czytac dokladnie nie czytalam ale wiem ^^ Ej skoro teraz w anime sa wspomnienia Yraji / kurcze nie pamietam jak to sie pisze :-D / to niedlugo powinna byc walka Pein vs Konoha? Juz daje ^^ www.ulotne-marzenia-milosci.blog.onet.pl ^^

no nie do końca.. teraz będzie Jiraiya vs Pain potem Itachi vs Sasuke (Itacz 😭) później Naruto się dowie o śmierci mistrza i wyruszy na trening do żabolandii potem Pain vs Konoha a reszta to wiesz.. ;) jakie pairingi oprócz oczywistego shikatema planujesz? :>

Oczywiscie NaruHina ^^ NejiTen - No coz... wiem ze duzo osob tak mowi ale oni naprawde do siebie pasuja. SakuraSai. - za cholere Sai nie pasuje mi do Ino. Zreszta do Ino mi nikt nie pasuje xD No moze Kankuro.

hahahahahah Ino x Kankuro!!!!!!!!! to mnie rozwaliło :D ja myślałam wiele razy o ChoujiIno, bo Ino w sumie jest fajna, wyrosła z kłótni z Sakurą :) no i ma fajny styl :] to będę czytać i komentować :) bo fajnie się zapowiada! ;)

haha no mnie tez to rozwala no ale Chouji mi do niej nie pasuje, zawsze sie z niego wysmiewala xD

to prawda xD ale na kilku forach maniacy pairingów podawali moment jak mu przyniosła owoce do szpitala jako jeden z hintów ;) no i Chouji to fajny facet, więc nie chciałabym, żeby sam był! a znają się wiele lat i przyjaźnią :] heh, twój mistyczny topikełe przemienił się w dyskusję nt naruto ^^

haha no chyba tak xD Przynajmniej miedzy nami xD O wlasnie sobie przypomnialam ciekawe zdarzenie z mojego live. Chcesz posluchac chorego umyslu? xD

Moje zycie obfituje w wiele wydarzen. Czasem mniej waznych a czasem bardziej. Oczywiscie miedzy tymi wydarzeniami przeplataja sie te, ktore trudno mi wytlumaczyc. Wydarzenia, ktore pozostaja we mnie i czasem PRZY MNIE. Doslownie. Jedno z takich wydarzen, ktore zapamietalam wydarzylo sie kiedy bylam mala. Chodzilam do podstawowki... Lezalam w lozku i probowalam zasnac. Po jakims czasie dochodzilam do wniosku ze WISZE w pozycji lezacej w przejsciu miedzy kuchnia a pokojem na wysokosci poltora metra. Pamietam jeszcze ze widzialam jak rodzice, rodzenstwo przechodza obok mnie w tym, czym byli zanim kladlam sie spac. Probowalam ich wolac ale wogole nie moglam wydobyc glosu, plakalam, nie moglam sie ruszyc jednak czulam ze cos mnie odciaga od mojego lozka w ktorym notabene wiedzialam ze napewno lezalam. Potem nagle dochodzilam do wniosku ze leze znowu w lozku. Pamietam jak balam sie znow zamykac oczy... Zdarzalo sie to kilka razy a potem nagle ustalo. No. Kolega z forum uznal to za bilokacje ^^ A drugi ze gdybym sie tego nauczyla moglabym znajomych straszyc. Ale ja juz nie chce tego znowu przezywac.

łał.. niesamowite.. ja takich jazd nigdy nie miałam. przy Tobie nie jestem wcale żadną 'magiczną' dziewczyną ;) chociaż.. opowiem Ci jedną historię, ale nie tu.. :]

Gość Mistyczna jakiego rodzaju
studia ukończyłaś?? Ile praktyki.Czy za granicą też???

Nie ukonczylam zadnych studiow. Mam dopiero 17 lat. Z tego co wiem za granica np w ameryce sa szkoly parapsychologiczne

Gość lamka 2
Mistyczna i inne to co Was pociaga to okultyzm. Nie wchodzcie w to, bo tym rzadzi demon poprostu.

a mi sie sniło ze byłam w takim dziwhnym obozie z dziwnymi ludzmi jakimis obcokrajowcami.i tam na nich robiono egzekucje i wlasnie dowiedzialam sie ze mnie tez ona czeka.mialam zostac stracona o 19 na drugi dzien.bylam strasznie zalamana i nie moglam im wytlumaczyc ze ja chce zyc i zeby mnie nie zabijali.egzekucja byla taka ze lezalo sie na lozku i razilo pradem.wyszlam ostatni raz z psem i sie obudzilam co to oznacza?

Mistyczna, dzięki za odpowiedź :). W sumie jak czytałam o tym paraliżu, to tam były jeszcze inne objawy, że np. ma się wrażenie czyjeś obecności. Chociaż jak sobie teraz o tym pomyślałam, to przypomniałam sobie, ze wydawało mi się, że babcia wchodzi do mojego pokoju. Nawet się jej potem pytałam, czy wchodziła, ale zaprzeczyła. Nie wiem, czemu tego nie powiązałam wcześniej :)