Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

no moze moze ^^ Tramwaj? Ja wiem dlaczego ci sie sni tramwaj ;-] To przez tego chlopaka ^^ Ewentualnie tramwaj moze oznaczac podroz w glab siebie.

heh.. nic mnie bardziej nie przestraszy niż stos ćwiczeń z angielskiego nad którym siedzę ^^

Gość kamka klamka zapadla
jeszcze ja mam pytanie...... bo mialam sen.....snilo mi sie ze bylam swiadkiem koronnym i moj ochroniarz gdzies poszedl i wbiegl do mojego mieszkania jakis koles w kominiarce i mnie rozstrzelal ale najdziwniejsze jest to ze widzialam to jak mnie rozsrzelano z boku. jak mam to rozumiec???

Gość lalipop
czesc dziewczyny:)

niemiec jest zuy :O dla mnie też ang najlepszy. póki co ;] czyli mój sen interpretujesz pod faceta? eh..

jestes tam?powiesz mi co oznacza moj sen?

Gość lalipap
a mi sie snilo ze przyjechala do nas kuzynka z daleszej rodziny, nie za czesto sie widujemy i miala na palcu obraczke (a raczej jeszcze nie wyszla za maz). czy cos osnacza ten sen?

klamka zapadla Sen daje ci do zrozumienia ze masz kilka niezalatwionych spraw ktore moga obrac zly obrót. Witaj ^^

o matko.....to by sie moglo zgadzac a mam jeszcze jeden sen ale on mi sie snil bardzo dawno ale wciaz nie moge go zapomniec

otoz snilo mi sie (a mialam wtedy z 6 lat) ze walczylam z jakims demonem i musze sie przyznac ze czulam bol we snie. i czulam ze trace sily....to bylo jakies 12 lat temu a ja do tej pory pamietam ten sen

moglas walczyc z kims naprawde ale nie fizycznie tylko psychicznie. Z jakims zlym duchem lub inna mara

Gość lalipap
hej ja wlasnie tez wpadlam na chwilke do domu a za godzine znowu spadam na cwiczenia;O