Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

Gość kurcze no
mialam dziwny sen powiesz mi co on oznacza/? jak mamgo rozumiec?

ja mam taka sytuacje- moj facet siedzi w wiezieniu, co noc mi sie snil ostatnio, m.in to ze wychodzi i sie cieszymy, jestesmy szczesliwi... co to oznacza??? czy wszystko bedzie w pozadku??? i kiedy?:(

Sny obrazuja to co czujemy. Nasze leki, radosci, smutki a czasem to, co moze sie zdarzyc albo co juz sie zdarzylo. Twoj sen jest odzwierciedleniem twojej nadziei ze ukochany wroci do domu. Ale watpie zeby doszlo do tego szybciej

z kad to wnioskujesz, ze nie wruci szybko?:( a moze wiezjak dlugo musze czekac? bo moze wyjdzie w tym tygodniu... uda sie, puszcza go???:(

to poczuj cos pozytywnego:) to powiedz mi chociaz, czy warto czekać, czy wreszcie sie uda byc szczesliwym???

Jezeli bym chciala na tamten temat cos pozytywnego powiedziec, sklamalabym :D Kiedys bedzie OK ale w najblizszym czasie bedzie trudno

nie, jeszcze nie slyszalam zeby zmora kogos zabila. Bo widzisz, one nie moga zabic, nie sa materialne. Oczywiscie moga wywolac uszczerbek na zdrowiu ale nigdy nie zabijaja

bo widzisz, ja slyszalam kiedys taka historie w mojej rodzinie ze zaczela kogos dusic, ale ciezko stwierdzic czy to prawda czy nie

ale nie zabila prawda? Takie rzeczy sie zdarzaja. Warto wierzyc oczywiscie z umiarem ale nigdy nie nalezy miec zamkniete umyslu na to co nas otacza. To najwieksza glupota

Gość kurcze no
sorry ze mnie tyle nie bylo, cos usialam zrobic. otoz spalam ale mialam wrazenie ze juz nie spie i slyszalam wszystko ale nie moglam sie przebudzic a do tego wydawalo mi sie ze sie dusze....probowalam wstac poruszac reka, ale nie dalam rady.... jak mam to rozumiec?

Gość Gretchen Morgan
jesli tlumaczysz sny to ja sie zglaszam,bo mnie sie oststnio snilo ze bralam slub kilka dni pozniej snilo mi sie 2razy ze jestem w ciązy!:) i co z tego wynika???

Aniaa0 A jak ja przepedzila? kurcze no To byl paraliz senny. No wiesz jestes na pograniczu snu i jawy. Takie rzeczy czesto sie zdazaja ale nie trzeba sie nimi niepokoic. Gratchen Wynika z tego to, ze jeszcze nie jestes gotowa na role matki.

tez mam jeszcze pytanie. kiedys snilo sie mojej znajomej ze rozstrzelali jej 2 dzieci, tylko ze wtym snie dzieci nie powinno byc jeszcze na swiecie... o co tu chodzi?

jezeli pojawi sie drugi raz powiedzcie jej " Odejdz a dam ci chleba i wody" na nastepny dzien powinien ktos was poprosic o cos do jedzenia albo picia i kiedy mu dacie zmora juuz do was nie wroci. A ile kolezanka ma lat?