Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

bo albo mnie nie było na gadu albo ciebie 😭 w ogóle miałam urlop od kafe dłuuugi ;) tęskniłam :P

biuro, w którym przez pewien czas pełniłam funkcję swatki też upadło :P tak to jest jak osieracamy swoje topiki 😭;) na niewidoku jesteś? :>

troszke mi sie gadu gadu psuje ^^ Niestety nie moge wejsc na dostepny ale przynajmniej tu jestem xD A cos mnie tak tchnelo zeby wejsc i napisac bo sobie pomyslalam ze moze Ty albo lalipap bedziecie ^^

Gość lalipap
hej jestem:)

łeeee 😭 a ja mam Ci tyle do opowiedzenia! że aż nie wiem od czego zacząć :O no, ale jak tyle czekałam to i jeszcze czas jakiś poczekać mogę :) jak w nowym roku szkolnym? jakieś zmiany? pozytywne? :> u mnie matura i dużo nauki, kursy maturalne itp :< więc nic ciekawego. .

W szkole OK, nie jest zle ^^ Zmiany? Hmm pamietasz te przyjaciolki? Nie sa juz nimi. A wiec widzisz ze moze nie zabardzo pozytywne ;-] Ale co ja tu bede zanudzac... A co tam u Was moje kochane? Wydarylo sie cos PARANORMALNEGO podczas mojej nieobecnosci? ;-]

Ale chyba moge tez opowiedziec tez cos o swoich dziwnych wydarzeniach hmm? :-] Chcecie wysluchac tego popapranego umyslu? xD

Gość lalipap
jakoś nie mialam czau zeby zastanawiac sie nad rzezczami paranormalnymi... teraz jestem chora i troche przymulona:(

ojej :( to bardzo mi przykro.. :( tyle lat się przyjaźniłyście.. ja pamiętam, że w 3 gim. też straciłam przyjaciółki, z którymi trzymałam się wiele lat.. ale to widać nie była prawdziwa przyjaźń.. więc nie przejmuj się, kochana 🌼 ja miałam dość fajne wakacje, szczególnie z moją przyjaciółką (ta o której Ci opowiadałam) :) a i sobie zrobiłam kolczyk w nosie :] paranormalnego? to nie, ale ezo już bardziej.. zaczęłam znowu trochę interesować się w wróżeniem z kart tarota i chyba dzisiaj zamówię nową śliczną talię. o tą! http://www.osiem.com.pl/product_info.php?cPath=26_27&products_id=2369

Lalipap Choroba chyba stosunkowo niedawno sie zaczela co? Mysle ze niedlugo bedziesz zdrow jak ryba ^^ Hinatka. Sliczna talia. Manga, moja ulubiona. Jednakze nadal bede cie przestrzegac przed tym jak jak kogos juz tu przestrzegalam. Tarot to grozne sily, ktorych moze sie nie boje ale nie chce ich goscic u siebie. Ale moze kiedys... Kupie talie i wypróbuje. Ostrzegam cie dla tego, ze nie chce zebys potem cierpiala.

Gość lalipap
mistyczna jak zawsze strał w 10:) wczoraj mnie zlapalo, cala rodzina chora. teraz zaczynam zajecia w nowej szkole wiec ta choroba nie w pore...

Wiesz moja babcia i mama zawsze robily mi taki naprar z cebuli, czosnku i miodu i pilam go i naprawde szybko grypa przechodzila ^^

Gość lalipap
dzieki za przepis, ale to grypa zaladkowa wiec nie wiem czy cebula to dobry pomysl^^

mistyczna--> ja wiem, zdaję sobie sprawę, mnie też przestrzegano.. tylko co z tego jak w momencie pierwszego zetknięcia z tymi kartami nie miałam o tym pojęcia? (byłam dzieckiem).. zresztą to nie są jakieś b. niebezpieczne karty jak Tarot Thota Aleistera Crowleya (o tych pomyślę jak dobrze pójdzie za parę lat :P) thx za troskę :) będę ostrożna. jak zobaczyłam te rysunki od razu się w tych kartach zakochałam 😍;)

Hinatka Dobrze ze nie zucasz sie od razu na gleboka wode bez zabezpieczenia. To znaczy ze nie jestes amatorka w tej dziedzinie ;-] Wiesz mysle ze nie powinnam sie martwioc o ciebie bo wiesz kiedy powiedziec stop i co tu mowic... masz w sobie jakas taka niewidzialna, duza moc ktora / moze to glupie / czuje siedzac tu i teraz. Tak jak lalipap. Obie jestescie w pewien sposob zadziwiajace ^^ lalipap Polecam napar z rozmarynu lekarskiego ^^

ojej, dziękuję Ci za tak miłe słowa :)🌼 nie jestem amatorką? hm, sama nie wiem, zainteresowania tą stroną życia przejawiam właściwie od dziecka, ale nie próbowalam nigdy na poważnie.. :) więc stwierdziłam, że czas najwyższy. dzięki, dzięki, pewnie ta moc to moja wola ognia :classic_cool:;)

oj, ja też.. u mnie co piątek istnieje przez niewiele ponad 20 minut ;) obejrzę, obejrzę..

To tak jak u mnie ;-] A jak tak rozmawiamy sobie to kim bys byla z Naruto ? ^^ Lalipap nam chyba gdzies zniknela /rozglada sie/

mi się wydaje, że Hinatą :] jej zawdzięczam mojego nicka. ogólnie w naruto za mało jest postaci żeńskich jak dla mnie. a Ty?

ano, tak, prawie bym zapomniała, że Ty ShikaTema forever :) ja preferuję raczej głupków takich jak Naruciol :classic_cool: z nimi nie można się nudzić. chociaż jeszcze mi się podobali Gaara i Hidan :> i Kakashi xD fajnie pomarzyć sobie, że jest się bohaterem mangi.. kiedyś uwielbiałam rozwiązywać takie testy 'kim jesteś w naruto?' i różne zabawne rzeczy wychodziły :D

Dokladnie raz mi nawet wyszlo ze bylabym Gaara xD. Naruto tez jest fajny ^^ Ach jak ja uwielbiam sobie marzyc... ^^ Mam nowego bloga o ShikaTema jak chcesz ^^ Mam lepszy pomysl na opowiadanie tylko jakos nikt nie chce komentowac ;/ Zeby tak 1/4 co wchdzi komentowala to bylo by fajnie xD

Gość lalipap
hej hej, jestem:) odeszlam na chwile od kompa