Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiobak

cesarka dla mnie to koszmar

Polecane posty

Nikt się nie odezwał do mnie. A czuje się kiepsko już nie jestem tą samą zdrową kobietą jak przed porodem

Gość Jj l k k k
A co u ciebie? Jak rana?

Gość kdjdjdjdlkdn
Ja pierdzielę ... Współczuję CI autorko !!!!! Miałam cesarkę ale u mnie wszystko goiło się jak " na psie". Szybko, bez powikłań

Gość kdjdjdjdlkdn
buuuu... nie spojrzałam na datę. Stary temat.

Może i stare posty ale powikłania u mnie są do dziś.Chciałam wam pokazać link co u nas w Ostrowie się dzieje.

Gość mamusia11223344
Wspólczuje takich komplikacji. Nie mialam az takich przezyc, ale mialam cc bo tak lekarz zadecydowal i tez rana nie goila sie, musialam naswietlac lampa, psikalam octeniseptem, moj lekarz, ktory zreszta robil mi cc (ale na koncu zszywal inny, nawet nie wiem kto bo go nie znam) zrobil mi wymaz i po tygodniu na podstawie antybiogramu dostalam antybiotyk i zagoilo sie.Mialam paleczki czegos tam nie pamietam juz. Blizna wg mnie nie jest modelowa. Cesarka to zadna rewelacja jak sie mowi, dla mnie to tez nie bylo latwe i nie wiedzialam, ze to taki ból. A Ty dopiero przeszlasz swoje.. Mam nadzieje,.ze udalo Ci sie cos zdzialac.

Gość to nie zacofanie
tez mi pękły szwy w szpitalu,ale te zewnetrzne,bo te w srodku sa mocno zszyte.mialas pecha.mi kazali zaraz sie polozyc i worki z piachem kładli na brzuch,ale poszło ok

witajcie. sprawa pani "wiobak" bardzo mnie zainteresowała, wymaga nagłośnienia, szczególnie w momencie, kiedy w Ostrowie zmarła 25-letnia Agata! chcialabym zamienic pare słów prywatnie, dlatego baaardzo Panią prosze o podanie adresu e-mail, abym mogła napisać wiadomośc. Z gory dziękuję za szybką wiadomość. Pozdrawiam gorąco wszystkich na Forum

Witajcie.Podaję swojego e-mail wiobak1@wp.pl

Gość no, wiobak
Pojechałaś :D. I dobrze, należy im się. Kurczę, żeby tu jeszcze można było miec nadzieję, że konowałów skażą i zwolnią... A oni dalej będą siedzieć na ciepłych posadkach - co najwyżej w innych szpitalach :o.

Chciałabym wam pokazać brzuch jak wyglądał po cc ale nie wiem jak to zrobić

Gość Ug bankom
Wejdź na voila.pl i tam wstaw zdjęcie

www.voila.pl/160/9flqn/ tu po tym adresem są zdjęcia mojej rany

Gość amoze
Witaj.Wyrazy wspolczucia.Powinnas cos z tym zrobic.To nie jest normalne.Mam rowniez przykre doswiadczenie z cesarka.Zakladalam nawet kiedys topik,ale chyba nikt mi nie uwierzyl.Szukalam wtedy osob z podobnym doswiadczeniem U mnie znieczulenie nie zadzialalo i cieli mnie na zywca,narkoze dostalam dopiero jak mnie szyli.Dodam ,ze cesarka byla planowana i informowalam anestezjolog,ze po podaniu znieczulenia czulam uda,nie testowano mnie .Wygralam sprawe,trwalo to 1,5 roku. jestem przeszczesliwa ,ze mam czarne na bialym,ze zostal popelniony blad lekarski,blad anestezjologa.!!

Gość Jolka z pilotem,.,
Wstaw jeszcze raz

skopiuj link do okienka i otworzy się strona

Gość hvjmhfv
Wiobak !!! Masakra !!!! Strasznie ta rana wyglądała ! Wyobrażam sobie jaki to musiał być ból :( Zamiast cieszyć się maluszkiem to cierpiałaś ...

Gość hvjmhfv
A jak teraz wygląda ta rana ? Jak Ty się ogólnie czujesz ??

Teraz też za ładnie nie wygląda swędzi strasznie i boli.Kupę jak mam zrobić to jest straszny ból w brzuchy i same rzadkie.Prawdo podobnie mam takie zrosty że jelita mi zaciskają.Okazało się 2,5 roku temu że mam nadczynność tarczycy i chorobę Addisona

Szukam kobiet które rodziły w naszym szpitalu między 05.03-10.03 2009 roku

Napisałam list do Ministerstwa Zdrowia niech zobaczą co u nas się dzieje w szpitalu

Gość ja-ko-rek
Wiola, proponuje zalozyc strone na facebook'u i naglosnic jej adres gdzie sie da. Takie Pismo od ordynatora rzeznika na nic sie nie zda bo facebook ma sidzibe poza granicami kraju i wszystkie wpisy beda publikowane i gotowe do przeczytania aby przestrzec inne rodziny. Trzymaj sie

Teraz się nie dam wtedy nie miałam siły i głowy żeby walczyć z bydlakami uparcie.Nikt mi wtedy nie pomógł

Gość moje kochane córeczki :*
witaj... masakra :( ale co się dzieje w dzisiejszych szpitalach to masakra. Ja pierwszą córeczkę rodziłam naturalnie 13 godzin i ciężko było, ale po porodzie szybko doszłam do siebie. Drugą urodziłam poprzez cesarskie cięcie.. ( również z medycznych powodów) i też mialam ogromne problemy.. Otóż na sam początek zdziwiona byłam tym,że podczas operacji jedna z pielęgniarek odbierała 3 razy telefon komórkowy-swój prywatny!!! - miałam znieczulenie miejscowe.. Po cesarce długo dochodziłam do siebie, miałam dziwne cuchnące odchody i słabłam dosłownie w oczach. Poszłam na wizytę do ginekologa bo ciągle krwawiłam dosłownie fontanną krwi- zrobił mi usg i natychmiast kazał mi do szpitala- okazało się że mam kawałek łożyska przyklejonego pod skórą.. No i poszłam na czyszczenie pod ogólnym znieczuleniem. Gdybym wtedy nie poszła do ginekologa pewnie nie pisałabym już tutaj. No ale ja nie chcę podawać Wam gdzie to było- bo już szkoda moich szarganych nerwów. Dodam,że do dziś okres mam taki jakbym dopiero urodziła. Życie mi to utrudnia, szczególnie w pracy,,

Gość moje kochane córeczki :*
dodam tylko ,że ja rodziłam w zupełnie innym miejscu-ale też opinia tego szpitala jest rózna!!