Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natara7

jak myslicie - dlaczego niektore kobiety NIGDY nie chca dzieci?

Polecane posty

Gość no widzisz ajbd jak to dobrze
maxio wyluzuj już z tą karierą i lansem. na alimenty ci nie starcza że wszystkich innych od karierowiczów wyzywasz???

Gość maxiiiiiiiiiiio
nie rozumien wasss- powtarzam po raz kolejny-czat dla lesb na innej stronce!

oj strasznie zazdrosna może urodzę temu samczykowi trójeczkę. trzymaj mnie bo już się rwę. to będę lepsza od ajbd :(

Gość niechcąca nigdy
mmaaxxiiiooo ma chyba jakis kompleks nizszosci...pewnie tez by chciał fajny samochód,wakacje,ciuchy ale go stac bo musi pampersy kupic...pewnie tez jakies z biedronki bo na oryginalne ''pampers'' go nie stac...

Gość nie rozumien wasss
a kto u was pracuje na was i te wszystkie 15cioro dzieci? samiec? tak sie dorowolnie zgadza na plodzenie az tyulu?

Gość ajbd
no widzisz ajbd jak to dobrze-- hihi :-) jestem ułomna,bo to mnie sie udało zaprowadzic do ołtarza mojego meza(fajnego) i to bez wpadki. To mnie maz przez 3 lata prosił o dziecko(jakby chciał to poszedłby do innej)

Gość maxiiiiiiiiiiio
no widzisz ajbd jak to dobrze- a co chcesz mi pożyczyć. Nie zazdroszczę, też robiłem karierę i gówno mi to dało. W domu mnie nie było i nie było czasu dla rodziny ale się szybko opamiętałem głabie!

--->nie rozumeim wassss przeczytaj uważnie wszystko to skapniesz się że pisałam z ironią

Gość ajbd
nie rozumien wasss--mam tylko jedno dziecko juz pełnoletnie,ktore od paź.idzie na studia.Moj maz pracuje i ja tazk epracuje.

Gość nie rozumien wasss
A KTO POWIEDZIAL ZE JESTEM LES? mam narzyczonego ! tylko na podjecie decyzji o dziecku powinnisciebyc gotowe. Mam na mysli ze jak te pierwsze miesiace odchowacie dzieci kiedy to maz was utrzymuje powinniscie pojsc do pracy dziecko do zlobka i ciekawa jestem ktora z was bedzie miala jakies studia skonczone chocazby zeby po urodzeniu dziecka znalesc dobra prace bo nie wierze z e w weiku 20lat skonczylyscie cos dobrego:):) w tym tkwi problem i dlatego nie rozumiem tych kobiet ktore tak wczesnie rodza i potem co ? UTRZYMANKI CALE ZYCE?

Gość niesamowite....
Hmmmm, nam w szkole mówili, że każda NORMALNA kobieta pragnie dziecka. Jest to naukowo udowodnione. Masz więc odchylenie od normy. I nie denerwuj się tak, po prostu nie jesteś normalna, co w tym takiego?;) Jejku, ja tylko próbuję zrozumieć Twoje motywy....żeby od razu tak się rzucać i syczeć???? Przecież to tylko cafe, wirtualna rzeczywistość, w realu na pewno wszyscy twoi znajomi rozumieją cię i akceptują twoje racje. Wyluzuj kobieto.;)

niesmowite... chyba kształciłyśmy sie w jakichś innych systemach szkolnictwa

Gość ajbd
nie rozumien wasss--ur.dziecko majac 24 lata.Przez 7 lat byłam utrzymanka meza,ale w tym czasie ukonczyłam studia i to nie takie złe.

Gość niesamowite....
Spadam stąd, musze się pouczyć, a tu tylko tracę czas.

Gość nie rozumien wasss
moze kazda kobieta chce miec dziecko ale to przychodzi z wiekiem, ja mam 27lat i jeszcze nie czuje instynktu czekam az to sie stanie, na razie chce zapewnic temu dziecku jakis byt i nie liczyc na pomoc spoleczna, wiesz co wiekszosc osob mi mowilo kiedy im powiedzialam ze nie czuje instynktu i ze czekam az bede gotowa to oni mi na to ze " to do kiedy chcesz kobieto czekac? az nie bedziesz mogla? teraz jest okres najl na rodzenie i sie na nic nie ogladaj tylko rodz dzieci bo potem bedzie za pozno a ten istynkt sam przyjdzie jak urodzisz".. nie wiem co mam myslec o takich osobach ale moja opinia o polkach jest taka ze sa jakies zacofane i moherowe niestety...

Gość nie rozumien wasss
no mi duma by nie pozwalala zeby maz mnie utrzymywal przez 7 lat az! wiem ze jestem pelowartosciowym czlowiekiem i ze samammoge n asiebie zarobic i nie pozwolilabym byc zalezna od kogos, to jest dla mnie wstyd a nie powod do dumy zeby ktos cie utrzymywal, dla mnie duma to byc na rowni z partnerem i nie prosic sie o nic tylko samej o sobie secydowac wiesz poczlabys sie lepiej jakbys miala kupic bluzke za swoje pieniadze niz za pieniadze partnera ze jestes cos warta ....

Gość zolzy...
nie rozumiem was ty tez jestes polka...:P

Gość niechcąca nigdy
hehe mi kiedys znajoma wypaliła ''to po co wychodziłas za mąż jak nie chcesz dziecka?''...tak jakby ślub oznaczał konieczność rozmnazania i tylko po to sie go bierze :O:D:D

Gość nie rozumien wasss
polka jestem tylko w dowodzie, to nie znaczy ze mam sie zachowywac jak kazda polka kazdy ma inny charakter wiem ze na zachodzie zawsze bylo z wyprzedzeniem o 10 lat niz w polsce wiec nie sugeruje sie 10 lat wstecz zacofana polska ze dzieci rodzicitd tylko tutaj jest nazwa "matka polka" za granica nigdzie tak nie ma...

Gość niechcąca nigdy
za granicą jak ktos nie chce dzieci (co jest bardzo częste) to nikogo to nie dziwi....a w polsce ludzie robią zaraz wielkie halo i wyzywaja od nienormalnych...

Gość nie rozumien wasss
bo co ludzie powedza, i sasiadki rodzina...... typowy obraz zascianka...

Gość niechcąca nigdy
nie rozumiem wasss---> racja

Gość niesamowite...
za granica ludzie, którzy nie chcą miec dzieci to zazwyczaj ludzie mało kreatywni, nie mają dzieci bo boją się, ze nie potrafiliby się tym dzieckiem zająć, zaopiekować, że nie stać ich, etc. Mają dwie lewe ręce, nie potrafią nawet żarówki samodzielnie zmienić, do wszystkiego wzywa się fachowców, wiem, bo byłam, kurczę, 50 letnia bezdzietna stara panna zazdrosciła mi zaradnosci - a miałam wtedy 19lat. Także nie wzorujmy sie na zachodzie, bo oni już odczuwaja skutki swojego "punktu widzenia".

Gość aliiiis
ja tez nie chce dzieci...przynajmiej przez najblirzsze 15-20 lat.Teraz mam 20 i chce zrobic karierie ,MIEC ATRAKCYJNE CIALO....a nie flaka na brzuchu, rozwalone krocze...no i obwisle piersi. dziecko w wieku 35 lat odmladza....no i nie bedzie mi ju tak zal ciala, teraz chce sie cieszyc figura i imprezami...no i musze miec duzo czasu na prace i nauke

Gość aliiiis
sorry za bleda, teraz widze ze napisalam najblizsze przez rz,razacy blad ale nie piszcie zem przyglupia i dlatego nie chce dziecka.

Gość szlonerodza dzieci
widzę, ze zołzy rozrywa sobie dupsko po to abym miała emeryturę. Tylko pamiętaj najmniej masz narodzić z 8 dzieci, bo mniej to nie, bo za mało będę mieć tej emerytury.

Gość Żyraf albo Kunegunda
a wiecie ze pary ktore nie maja dzieci beda placic bykowe?

Gość zolzy...
z moja dupa wszystko ok. ale dzieki za troske. mam dwoje dzieci i nie planuje wiecej a jak bedzie nastepne to sie nie powiesze tylko wychowam na ludzi... a co nie podoba cie sie cos?

Gość zolzy...
aliiiis masz super plan na zycie. nie zapomnij sie w nim... 35 lat to jest ostatni dobry moment na dziecko... pozniej to juz strach czy bedzie zdrowe.... zycze powodzenia kobietko...:)

Gość zolzy...
flaka nie musisz miec sa cwiczenia na brzuch . a o krocze tez sie nie martw... wszystko wraca do normy... ewentualnie pozostaje cc....