Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natara7

jak myslicie - dlaczego niektore kobiety NIGDY nie chca dzieci?

Polecane posty

Gość niechcąca nigdy
tak myślałam po twoich wypowiedziach

Gość ja tez nie chce
niesamowite--> do mnie pijesz? bo nie przypominam sobie zebym gdziekolwiek tak napisala?

Gość niechcąca nigdy
to jest temat ''rzeka''...ciągnie się i ciągnie a i tak nikt nie zmieni swojego podejscia do tematu....hehe ciekawe do ile stron dociągnie :P

Gość ajbd
nie rozumien wasss-wychowałam dziecko i nie uwazałam tego z aposwiecenie.Moze gdyby syn był inny niz jest za łowałabym tego,ale jest wspaniałym,inteligentnym mlodym mezczyzna i jestm z Niego zadowolona pod kazdym wzgledem. A co do ciała i pochwy:-) jestem po 40 i nadal wygladam niczego sobie :-)

Gość no widzisz ajbd jak to dobrze
no pewnie że masz zrypaną psychikę pisanie z satysfakcją o jakiejś kobiecie że specjalnie wpadła ale na szczęście poroniła o tym świadczy to by było na tyle w kwestii waszej "miłości" do dzieci

Gość zolzy...
maksio super pomysl juz nie moge sie doczekac spacerkow z moim synkiem do zoo... na razie ma 4 miesiace ale jak pieska zobaczy to sie cieszy... normalnie wymiekam... a blachary i inne z parciem na lans to do klatki w malpiarni...

Gość nie rozumien wasss
moj brat ma dziecko noworodka, kazdy sie nim tak zachwyca , no nie powiem ze nie jest fajne bo jest fajne sympatyczne ale zebym miala tak sie poswiecac dla niego to juz przesada, biore je na rece i sie bawie z nim ale nie wyobraam sobie CALY czas tak sie nim zajmowac boshee straszne to by bylo tak do konca zycia...

Gość niechcąca nigdy
to jest tak ja temat aborcji....tez się ciągnie,ludzie się wyzywają a i tak nikt nie zmieni zdania....

Gość niesamowite....
myślę, że niechcąca nidgy jest jedną z tych osób noszących szpanerskie ciuchy, zarzekająca się, że nigdy w życiu nie zrobi tak jak ogół, nawet, jeśli będzie to dla niej krzywdą. Dzięki temu, że jest INNA, czuje się WYJĄTKOWA. Bo w inny sposób nie potrafi wzbudzic w sobie takiego uczucia. Udał mi się portret psychologiczny?

Gość maxiiiiiiiiiiio
nie rozumien wasss- nie rozumiesz bo nie masz dzieci. Rozstępy i tak dostaniesz, nawet bez dzieci. Kiedyś się zestarzejesz i umrzesz i nic nie poradzisz. Na co Ci skóra bez rozstępów do trumny?

Gość zolzy...
i nawet nie wiecie do czego zdolna jest matka.... no bo niby skad?

Gość maxiiiiiiiiiiio
niesamowite....zgadzam się z Tobą :-) lans, lans, jeans, lex. i rolex:-0

Gość niechcąca nigdy
zołzy---> no nie wymiękam teraz :D...czy ty wogóle znasz znaczenia słowa blachary?...chyba nie :D ajbd---> ile lat ma teraz twój syn?

Gość zolzy...
a ja wam mowie ze nawet wszystkie nieprespane noce do konca zycia nie sa w stanie zmienic mojego zdania co do tego ze dzieci sa najwazniejsze w zyciu...

Gość niechcąca nigdy
niesamowite---> kompletnie ci nie wyszedł....jestem zupełnym przeciwieństwem tego co napisałas....myslisz ze nie chce dziecka bo chce sie wyrózniac?...to idz sie lecz kobieto...i nie baw sie w psychologa bo kiepsko ci to wychodzi i te twoje wypowiedzi sa smieszne

Gość ajbd
niechcąca nigdy--nie jestem zwoleniczka posiadania duzej ilosci dzieci.Gdy byłam nastolatka to mowiłam,z ebede miała dwoje dzieci(sama jestem jedynaczka)gdy wyszłam za maz ,po 3 latach małzenstwa zaszłam w ciaze,ciaza była zagrozona z poczatku.Udało mi sie jednak ur.,i to bardzo duze bobo.Pirod byl niesamowicie meczacy i okropny dla mnei i tak samo dla dziecka.Wtedy zaczełam na serio myslec,ze na jednym dziecku poprzestane.Moj maz nawet teraz by chciał 2 dziecko.Tym bardziej,ze udał nam sie syn,ale ja nie chciałam i nie chce.Pare latek poczekamy i bedziemy meic wnuka :-) Chciałabym aby moj syn miał w przyszłosci dziecko.Nie chciałabym aby miał wiecej niz max 2.

Gość maxiiiiiiiiiiio
niechcąca nigdy- zbiera kasę. Za 20 lat kupi se dziecko od rumunki

Gość niechcąca nigdy
maxxxiiiooo---> boże co za pusty dziad z ciebie :O

Gość nie rozumien wasss
dlaczego jak ktos nie chce dziecka o uwazacie ze jest nienoramalny i wypaczony ze nie jest normalnym czlowiekiem? bo kazdy musi isc za tlumem? ja uwazam ze dzieci sa fajne sliczne i takie slodkie i moglabym miec dziecko ale tak miesiac bo nie wyobrazam soebie oddawania mi samej od geby dla dziecka za co to poswiecenie?za to ze zobacze na jakia to wspaniala osobe wyrosnie w przyszlosci i bede dumna? a co z mna? ja to juz nie bede wazna? tylko jestem do rozrodu i wychowywania bez potrzeb? nie uwazam zeby slowo kocham mamusiu, albo fajna minka , usmiech dziecka bylo wystarczajacym powodem zeby to stalo sie moim celelm zyciowym i najpiekniejsza rzcza w zyciu... no bez przesady!

ajbd ale zdajesz sobie sprawę ze jak mąż chce drugiego dziecka to może poszukać samiczki co mu go da? w końcu dziecko jest ważniejsze od jego "dawczyni".

Gość niechcąca nigdy
ajbd---> widzisz jednak mozna kulturalnie rozmawiac...tylko zolza i maxxxiiiooo jeszcze tak nie potrafią

Gość ajbd
no widzisz ajbd jak to dobrze-- agdzoe Ty wyczytałas,ze napisłąm,ze na szczescioe poroniła??? Napsiałam,ze4 specjanioe wpadła i poroniła.Nie uzyłam słwoa na szczescie.A to,ze wiem,ze specjanie wpadła,bo maz mi powiedział,bo Tamta dziewczyna przyznała sie do tego po wszystkim.

co z ciebie za rodzicielka jak z łaski jedno dziecko urodziłaś phi takeimu wspaniałemu samcowi należy się wiecej ty już jedną babę zastąpiłaś (na szczęscie poroniła) - ciekawe czy już następne w kolejce nei stoją

Gość niechcąca nigdy
ajbd---> a nie boisz sie teraz ze maz moze poszukac sobie kogos na boku skoro tak bardzo chce miec drugie dziecko?...no bo przeciez dzieci sa dla niego wazniejsze niz ty...

Gość maxiiiiiiiiiiio
niechcąca nigdy- po pierwsze jestem za młody na dziada, po drugie to TY jesteś pusta ze swoją karierą i lansem. Może jestem burak ale wiem co w życiu ważne.

Gość nie rozumien wasss
w koncu dziecko jest wazniejsze od dawczyni............. czy wyscie upadly na glowe ze takie bzdury piszecie? omg!!

no ale gdyby nie poroniła to byłaby teraz na twoim miejscu, prawda? więc dla ciebie na szczęście a pisałaś o tym w kontekście "niejedna chciała mu dziecko dać ale to MI się udało. jak dla mnei to zwierzęce, piszesz jak jakaś samiczka. a co to za samiczka co jedno dziecko na świat wydała. ułomna jakaś.

Gość ajbd
no widzisz ajbd jak to dobrze-- :-) a niech sobie idzie i płodzi :-) to On bedzie na nich pracowała i je utrzymywał nie ja :-)

Gość nie rozumien wasss
ta i sobie 20 dzieci urodzcie! bo samcowi sie nalezy no psyhole!

Gość maxiiiiiiiiiiio
no widzisz ajbd jak to dobrze- odwal się od ajbd! zazdrosna czy co?