Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natara7

jak myslicie - dlaczego niektore kobiety NIGDY nie chca dzieci?

Polecane posty

Gość niechcąca nigdy
nie widze w tym nic złego....tylko rozsmieszyła mnie twoja wypowiedz ze gdybys nie miała dziecka to maz nie zabierałby cie na wycieczki....on cie potraktował jak inkubator ''urodziłas mi dziecko to teraz ci to wynagrodze''

Gość maxiiiiiiiiiiio
Czerwień słońca_ Ty widzę masz wielki problem. Dziewczyna Cię rzuciła? :-)

Gość zolzy...
smacznego niechcaca...:) moj skarbek wlasnie sie obudzil i lezy sobie na lozku obok mnie i sie cudnie do mnie usniecha. i teraz juz nic mnie nie wkurzy....:) dzieci sprawiaja ze sie stajemy lagodniejsi... :D

Gość ajbd
niechcąca nigdy--tak,potraktował mnei jak inkubator:-)ale ja sie sie czuje zaszczycona tym,,bo wsrod tylu kobiet ktore miał wybrał mnei :-) i nie to,z einne nie chciały miec dzieci,wrecz przeciwnie,nawet jedna specjjalnei z nim wpadła,tylko,ze poroniła.

Gość maxiiiiiiiiiiio
Tematy dla lesb są na innych stronach (lesby nie mogą mieć dzieci-to już wiemy).

Gość zolzy...
maksio :) ja twoim dzieciaczkom tez zycze zdrowka :D

Gość niechcąca nigdy
i ty sie jeszcze tym chwalisz? :O...powiem tylko tyle ''o matko'' :O...jak ty wogóle mozesz byc z takim facetem?...chyba niezłą desperatką byłas skoro zdecydowałas sie byc inkubatorem zeby tylko miec faceta :O:O

Gość maxiiiiiiiiiiio
zolzy- pozdrowienia dla dzidziusia, buziaki

Gość niesamowite....
niechcaca - widzisz, ile twój kuzyn robi po to, aby miec dziecko? A przyznaj - jak się czujesz, widząc parę - on i ona w ciąży?

Gość maxiiiiiiiiiiio
dzięki zolzy :-) mam pomysła! Zgadajmy się i chodźmy z naszymi pociechami do ZOO a lanserzy ze swoimi lexami, rolexami i drogimi kiecami niech spoglądają i komentują. W końcu co im pozostało :-) :-)

Gość niechcąca nigdy
no własnie on robi wszystko by miec...a ja robię wszystko by nie mieć....co czuję jak widzę ? nic,kompletnie nic....tylko mysle ze spieprzyli sobie zycie...

Gość ajbd
niechcąca nigdy--tak,chwale sie tym :-) bo moj maz jest fajnym facetem,i synus jest wykapanym tatusiem.Przystojny,madry(mmnie tez nic nie brakuje :-))Gdyby moj maz nie chciałby mnie ,to nie chciałby i dziecka ze mna :-) Naprawde czuje sie wyrozniona,ze zostałam matka dla dziecka mojego meza :-)

Gość ja tez nie chce
niesamowite... trzeba byc bardzo malym i niedowartosciowanym czlowiekiem, zeby marzyc o tym aby kogos po ssbie zostawic, o argumencie pogrzebu nie wspomne :D przedluzeniem gatunku moga kierowac sie zwierzeta (bez obrazy dla nich bo je uwielbiam ponad wszystko) a nie myslacy, wydawaloby sie ludzie...

Gość ajbd
niechcąca nigdy--no,desperatka była :-) 3 lata bylismy po slubie i dziecka nie miielismy,bo ja nie chciałam .Ale po namowach meza zaszłam w ciaze i stałam sie inkubatorem :-)

Gość ot same madrale
tu sie zebraly. Grupa mamusiek udowadniajacych jak fantastycznie jest WYCHOWYWAC dzieci i grupa bezdzietnych wychwalajacych CIEKAWE zycie bez dzieci. To ja pytam: Mamusie kiedy wy WYCHOWUJECIE te dzieci jak caly dzien na kafe na durnowatym topiku sie klocicie? :D Bezdzietne czy CIEKAWE zycie to spedzanie calego dnia na kafe na durnwatym topiku? :D A ja mam najlepiej bo mam i dzieci i ciekawe zycie. Nie mam natomiast potrzeby siedzenia na necie i wyklocania sie o jakies kretynskie "racje". Milej zabawy :D

Gość maxiiiiiiiiiiio
ajbd :-) zazdroszczę Twojemu mężowi :-)

Gość niesamowite....
Chyba jesteś nieźle porąbana.

Gość niechcąca nigdy
no to ciekawe co tu robisz :D:O

Gość niechcąca nigdy
nie bardziej niz ty

Gość maxiiiiiiiiiiio
ot same madrale - Ty też tu piszesz więc chyba się da. Czasem dzieci śpią. Zwłaszcza te małe :-)

Gość ajbd
maxiiiiiiiiiiio-nie masz co zazdroscic mojemu mezowi,bo takiej francy jak ja nie ma chyba na całysm swiecie i czesto zastanawiam sie jak długo On z emna wytrzyma :-)

Gość no widzisz ajbd jak to dobrze
że tamta wybrakowana sucz poroniła tego głupiego bękarta? a ty jaklo pełnowartościowa i zdrowa samica dostąpiłaś zaszczytu obdarowania samca alfa potomstwem. żal mi cię dziewucho. każdy psycholog a nawet zacofany kościół katolicki twierdzi że zdrowy jest taki związek gdzie partner jest dla parntera zawsze na pierwszym miejscu - dziecko na drugim.

Gość ajbd
Ja tutaj piszę,bo moi domowi Panowie pojechali sobie na męskie zakupy :-)

Gość maxiiiiiiiiiiio
Oj dziewczyny robi się gorąco. skoczę tylko po gumowy basen i kisiel :-)

Gość niechcąca nigdy
ajbd---> ile masz lat?

Gość niesamowite....
ja tez nie chcę - hehe, no tak, bo myslacy normalnie ludzie za priorytet uważaja poświęcenie sie w pracy, poddawanie się poleceniom i nakazom innych - czyt. szefa - oto szczyt szczęścia. HEHEHEHE rozbrajające:D

Gość ajbd
no widzisz ajbd jak to dobrze-:-) ja tam wole zyc w chorym zwiazku .Dla mnei najwzniejszy jest moj syn i dla mojego meza tez na 1 miejscu jest syn.Jakby mi kazano meza zabic aby uratowac syna to meza bym kroiła,wyzywałabym sie na nim aby tylko uratowac syna.No coz,widocznie mam psychike zrypana :-)

Gość nie rozumien wasss
tyle poswiecen dla dziecka a co wy z tego macie? ze cale zycie poswiecaie komus dziecku za co? jaka wam przyjemnsc to sprawi? to ze powie dzieko do wac "kocham cie mamusiu"? i co fajnie wam sie zrobi? czy to pozwoli zapomniec nacinanie pochwy przy rodzeniu? ciaglych wstawan w nocy rozstepow? ze jestescie brzydkie i zaniedbane, zmeczone? no jaki plus jest tego? prosze o logiczne odpowiedzi....

Gość ajbd
po 40 jestem :-)

Gość maxiiiiiiiiiiio
ajbd- te są złe co nie widzą swoich wad. Jeśli je dostrzegasz jesteś git. Nikt nie jest doskonały :-)