Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekekekeeks

pff co ja najlepszego zrobilam ?! taki wstyd !!!!

Polecane posty

Gość ekekekeeks

dzisiaj spotkałam się z przyjaciołkami, wypiłysmy po browarku a z tego powodu, iz dawno nie piłam to trochę mi uderzył ten browar do głowy i mi odbijało. no ale to byłam z moimi najlepszymi więc to nie problem. pozniej spotkalysmy nasze znajome i ten humorek tez mi się udzielał.traktowałam je jak dobrekumpele, darłam ryja i smiałam się ja jakiś dzikus,a kiedy przyszła pora rozstania z tymi znajomymi to pozegnałam się z nimi na buzi w policzek co akurat nie bylo takie dziwne ale jedna z tych znajomych patrzyła sie na mnie z takim politowaniem jakbym była jakims pijakiem z patologicznej rodziny ! tak mi teraz głupio bo 15 minut pozniej cała energia z piwka wyparowała i zrozumiałam ze zachowywałam się zbyt odwaznie w stosunku do osob z ktorymi wczescniej rozmawiałam dwa razy w zyciu . ale wstyd napewno jutro bedzie wiedziało całe miasto o moim zachowaniu :( pocieszycie mnie jakos??

niektorzy to maja problemy - zalosne pomysl jeszcze raz - czy to jakis problem ile TY masz lat 12??

Gość madeleine258
kochana olej to ! ważne że Ty się dobrze bawiłaś :) a reszte miej w dupie :) wiem co mówię ;)

Gość ekekekeeks
a jesli powiem ze mam 12 lat to co? będziesz zadowolona?? bo nie wiem o co Ci chodzi, skoro irytuje Cię to co piszę to poprostu to olej i nie komentuj bo ja nie zycze sobie takich komentarzy w stylu "ZJADŁAM WSZYSTKIE ROZUMY I JESTEM NAJLEPSZA"

Gość Margolallaa
E tam, a co miałaś płakać :)?

Gość ekekekeeks
no wlasnie nie chce aby te znajome sobie pomyslałąy ze zwariowałąm czy cos hehe :) bo na codzien jestem spokojną osobą...

Gość no i co z tego bo nie rozumiem
ja sie zawsze całuje na powietanie w policzek ledwo kogos i od razu zakladam że ktoś jest fajny a jak się okazuję, że nie jest to trudno nie?

Gość madeleine258
przecież wiadomo ze jak sobie cos wypijesz to nie po to żeby doła łapać :) poszalałaś i dobrze xD ja tez tak mam czasami ze po 1 piwie szajba ^^ mi odbija ale lubię ten stan :D

Gość ekekekeeks
dzięki wam przestałam się martwic :)