Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza nieznajooma 21

Czemu faceci od razu skreślają grubsze dziewczyny ?

Polecane posty

czemu chlopacy jak widza grubsza laske i jak ma piekna twarz ale kilka kg wiecej niz powinna to ja skreslaja???? mialam taki przypadek ze chlopak mowil ze mam ladna twarz zarabisty charakter ale przeszkadzalo mu to ze jestem gruba a nie tak jak inne laski patyk czemu tak jest???????? :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Gość Pusia powrocilas
?:o

Gość powinnas napisac
nie grubsze dziewczyny tylko "kobieco zbudowane dziewczyny".:D:D:D:P

oj nie pierdol kazdy z twoich kumpli ma dziewczyny o ideanych ksztaltach? ona napisala kilka kg za duzo a nie 30 kg za duzo

ladaco - jestes bezczelny, nie każdy facet skreśla grubszą:), moze rzeczywiście warto trochę schudnąc, chyba,że dobrze Ci w swoim ciele:))

śmiejcie się śmiejcie debile i debilki :-o nie orzumiecie ze nadwaga niezalezy od osoby ktora wlasnie nia ma ale od innych czynnikow takie jak geny czy chroba ? najlatwiej jest powiedziec mniej zryj, jakbyscie sie zaglebili w ten temat to moze cos by do was dotarlo, a moze i nie bo pusci jestscie strasznie !!! :-o

Gość w 90kilku procentach
zalezy od osoby ale najprosciej jest zwalić winę na wyimaginowane choroby czy geny.:O

Gość czekajcie zaraz sie
zacznie wyzywanie od plastikowych, anorektycznych tipsiar.:classic_cool:

ja akurat mam wiecej niz kilka kg bo przy 153 cm waze 119 kg ale akurat nie z obzarstwa a z choroby :-( a wy tylko mnie szczujecie i wyzywacie :-( ech... prosty plebs :-( zadnych zakrętów :-o

Gość taaa choroby i geny
wychodzi na to że to społeczeństwo amerykańskie ma najbardziej fatalne geny i pełno chorób...to wszystko nazywa sie chorobą "fastfoodową".:O

Gość a gdzie tu cie szczuja
i wyzywają? nie ma to jak odwaraca kota ogonem. zresztą, przypuszczam ze to kolejna prowokacja tej całej Puśki!

Gość taka prawda 8877
bo nikt nie chce w domu leniwego kaszalota z ktorym wstyd sie pokazac

Gość Zawsze Obca
Tejmniecza nieznajoma odpowiedz mi na jedno pytanie - Po kiego grzyba jest Ci pusty d**ek, który za wzór kobecości uwarza pannienki ze świerszczyka?

Gość prosta sprawa00000000
1. nie pojezdzi z toba na rowerze, bo jestes za gruba i za leniwa 2. nie polezy z toba na plazy, bo wstyd 3. nie pojdzie z toba na disco/koncert, bo a) wstyd b) raz ruszysz noga i sie zmeczysz albo spocisz jak swinia 4. charakter ok, buzka ok, ale cialo aseksualne - nie ma pociagu zwanego pozadaniem. mozesz byc co najwyzej fajna kumpela 5. przestan jeczec tylko zapisz sie na aerobik

>> kazdy z twoich kumpli ma dziewczyny o ideanych ksztaltach? Bardziej lub mnie idealnych, ale jednak mieszczących się w normie. Sadlisko wylewające się spod bluzek nie jest normalne :o

Gość zaloze sie ze tajemnicza
sama by nie zwrocila uwagi na faceta z brzuchem.:P

Gość prosta sprawa00000000
Zawsze Obca nie rozmieszaj mnie :) a dla ciebie wzorem meskosci jest mr gosiewski? czy raczej george clooney? danny de vito czy moze jednak bardziej brad pitt? to ze ktos wykazuje poczucie estetyki nie znaczy, ze jest dupkiem - ale widocznie tak musisz sie pocieszac, domyslamy sie dlaczego

znam jedna parke oboje byli szczupli jak sie poznali a teraz ona wazy chyba 20 kg wiecej a on nabawil sie pokaznego brzucha piwnego szczescie w nieszczesciu albo podwojne nieszczescie:)

Gość cream w pomarańczy
bo one o siebie nie dbają :O od facetów sie wymaga aby dobrze wyglądali , mieli kase , mieszkanie a kobiety nawet niechcą miec zgrabnej sylewtki :O

Gość cream w pomarańczy
nie mam idealnej sylwetki ale sie o nią staram :) ps dzoisiaj premiera mojego nowego nicka ;)

Gość landryn
Już ci tłumaczę, moja droga. Facet potrzebuje kobiety, która go pociąga, z którą będzie chciał prokreować i napędzać ten cały cyrk ;] A fajny charakter? "Liczy się wnętrze" ? Bzdury propagowane przez tych, którzy nie chcą się pogodzić z brutalną rzeczywistością :p Nie mówię, że to nieistotne, ale na pewno drugorzędne. A od samej inteligencji, świetnego poczucia humoru czy charakteru to my mamy kolegów ;)

Gość cream w pomarańczy
jezeli to do mnie to zapraszam :classic_cool::classic_cool: