Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza nieznajooma 21

Czemu faceci od razu skreślają grubsze dziewczyny ?

Polecane posty

Gość Alter gościnnie
Uuuuu, kremik, tyś to jest gość :classic_cool:. Do mnie to Tamcia nawet nie pomyślała żeby się wybrać. No, a do Ciebie to ochoczo, nawet by chciała przenocować :o. Czuje się pominięty, wyrzucony na margines :(.

Gość Alter gościnnie
Idę sobie 😤 .

Gość cream w pomarańczy
Alter gościnnie ..a wymysliłem nowy nick i dzisiaj juz bede pod nim pisal :) narazie go nie zdradze

Gość Alter gościnnie
Nie wątpię :o.

Gość lalallllllllllllllllllllllllll
jak ci tak zle to jedz do Afryki, tam lubia takie kobieco zbudowane, za koze cie wymienia i faceta bedziesz miala

droga autorko, Zamiast tłumaczyc swoją dużą nadwage choroba, genami czy jak to nazwalas \"innymi czynnikami\", weź się za siebie. Studiuje dietetyke i zareczam - 75/80% osób z nadwagą, posiada ja na własne życzenie m.in. kanapowo- biurkowy tryb życia i przez nadmierna ilość pochlanianych kalorii. Ja kiedyś też miałam 40 kilowa nadwage i też słyszałam ze mam ładna buzię i super charakter, ale na tym się kończyło :-/ mężczyźni w większości są estetami, wzrokowcami którzy moze i lubią jakieś tam krąglosci, ale nie same okrągłosci... Kiedy pozbyłan się tych nadmiernych kilogramów (a naprawdę nie było łatwo) odrazu znalazł się adorator, wiec przestan się nad sobą uzalac, niepotrzebnie tłumaczyc i weź się za siebie. Polecam moich kolegów po fachu ;-) pomogą z pewnością.