Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza nieznajooma 21

Czemu faceci od razu skreślają grubsze dziewczyny ?

Polecane posty

chociaż mam już swoje 34 lata, przy 174cm mam 63 kg i uważam że to już za dużo, a ty dziewczyno masz 153cm i 119kg, przy takim bardzo niskim wzroście powinnaś ważyć z 43kg . lepiej już teraz zacznij się leczyć.

Gość cream w pomarańczy
jeszcze niewiem ale napewno dzisiaj :classic_cool:

Gość Zawsze Obca
Moim Wzorem jest Tomasz Jagodziński mój sąsiad (nie mylić z tym gosćiem którystartował do PZPN zbiezność nazwisk przypadkowa) . - zarówno z teraz brzuszkiem jak i bez kiedy go poznałam 4 lata temu kiedy brzuszka nie miał. Nawet kiedy po 2 latach nie widzenia się o ye 10 kg grubszy stanął pzrede mną miałam na niego dziką ochote. Bo uwiodły mnie jego oczy i jego głos. A ja wcale do chudzielców nei należe a oglądają się za mną na ulicy

Gość ale to już było
takich ciut grubszych od razu nie skreślają uwierz mi ja może wychudzona jak modelka nie jestem, ale też nie jestem gruba z wrednym tłuszczykiem staram się walczyć co nie jest łatwe jeśli ktoś ma pracę siedzącą mój facet w sumie nawet nie lubi jak znowu się odchudzam, bo twierdzi jednak jestem kobietą i dla własnego zdrowia jakiś tam minimalny poziom tłuszczyku mi powinien zostać także to nie tak, że każdy facet szuka wychodzonej modelki, ale po prostu normalnej kobiety ale Twoja waga w stosunku do Twojego wzrostu nijak się ma do normalności

autorko- nie jest do końca tak, jak mówisz, bo ja byłam kiedyś gruba (172,5 wzrostu 76 kg) i jakoś miałam facetów...

Gość cream w pomarańczy
powodzenia na randce ;) w takim razie

Gość chuda szczupła gruba

ja mam 166 cm wzrostu i ważę 51 kg

Gość no ludzieeeeeeee
ważyć prawie 120 kg przy 153 cm wzrostu? tu już nie o wygląd chodzi co o zdrowie! wybaczcie ale ja nie mialabym ochoty na zwiazek z osobą, ktora tak lekceważy swoje zdrowie!:O

Gość no ludzieeeeeeee
co innego mieć kilka kg nadwagi a co innego chorobliwą otyłość.:O

Gość cream w pomarańczy
tamcia ..to ty w pracy jestes????

Gość cream w pomarańczy
czemu jak na wygnaniu to wbijaj sie do mnie :classic_cool:

Gość landryn
wściekła besto, BMI to nie jest bzdura. Fakt, może nie jest to najprecyzyjniejsza forma określenia nadwagi, ale dla przeciętnych zwyczajnych standardowych ludzi całkiem nieźle się sprawdza. Co innego u modelek czy kulturystów.. tam już się inaczej to wyznacza. Trudno przecież by było nazwać Pudziana grubasem, chociaż jego BMI znacznie przekracza normy :)

no tak, najpierw spojrzałam na 1 posta, w którym autorka pisała o kilku kg...rzeczywiście Twoja waga może poważnie zagrażać zdrowiu i w tej sytuacji nie dziwię się, że mężczyźni wybierają te szczuplejszze od Ciebie.

Gość cream w pomarańczy
szkoda :O

a i tak trzymam dietę i jestem trochę za gruba....

Gość Alter gościnnie
Kremik, a co to za nowy nick. Wymyśliłeś już? Cześć w ogóle . Cześć Tamcia. Z Zygmusiem się już witałem dzisiaj :classic_cool:.

Gość cream w pomarańczy
Alter gościnnie ..yo co tam słychac u ciebie tamcia ..jakbys chciała wpasc to wczesniej nadtym trza pomyslec :)

hej alter wiadomo ze wczesniej pytam sie tylko czy twoja droga netowa przyjaciolka moze liczyc na nocleg u Ciebie? :classic_cool:

Gość Alter gościnnie
Krem, nie odpowiada się pytaniem na pytanie . Stara bida, trzydziestka stuknęła, plemniki nie dają spokoju i pod mózg podchodzą :classic_cool:.

Gość cream w pomarańczy
pomysle nad tym :classic_cool: