Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwy_problem

Owsiki - wlewanie oleju do odbytu pomoze? Prosze pomozcie!

Polecane posty

Gość wstydliwy_problem

Mam 19 lat i owsiki:/ Kiedys wyczytalam na jednym topicu ze pomaga na to lewatywa wykonana z oleju. Slyszal ktos o tym? Niestety nie mam przyrzadu do robienia lewatywy ale mysle ze jakos by mi sie udalo go wlac. Na te owsiki nie pomagaja mi leki. Zna ktos sposob z olejem albo jakis inny? prosze o rady bo to naprawde bardzo wstydliwe:(

pestki dyni ci pomogą nie suszone 2 paczki dziennie przez 2 tygodnie

Gość gość
Raczej kreatywne powinien robić lekarz więc lepiej zostaw to.Pomaga na tą dolegliwości sok z cytryny ma działanie dórzo ludzi oty niewie ale jest to tak zwane antidotum na owsiki sok z cytryny oczyszcz i zabija te małe istoty.Tylko pamientaj że ta ma być czysty sok z cytryny morzesz sama wićsną lu kupić. Niemorzna tego mało nalewać dwie łyrzeczki stołowe wystarczą . Rzecz jasna trzeba to powtarzać.

Gość gość
nie prościej kupić leki na pasożyty, np. Pyrantelum, Vermox. lub zioła Bylica piołun, Czosnek pospolity.

Gość gość
do lekarza bo morze byc gorzej

Gość gość
na owsiki śledzie

Gość gość
do lekarza po receptę na Pyrantelum bieliznę, ręczniki trzeba wyprać w 70 stopniach lub przeprasować to samo z pościelą cała rodzina powinna się leczyć bo inaczej będziecie się wzajemnie zarażać i przede wszystkim przed jedzeniem myj ręce