Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Net z Bemowa

Bylem wczoraj na klubie w Warszawie- kupilem lasce 2 drinki. A ona mi zrobila

Polecane posty

Gość Net z Bemowa

laske. Kolejnej wystarczylo juz tylko zwykle martini i nastawila mi szpary. W sume gdyby nie to ze koncze projekt dzisiaj tez bym sie przeszedl. Takie dymanie za free. To byly takie typowe blachary chociaz calkiem ladne z twarzy. Nie jakies wiejskie dziewoje- na comi popuscila miala nawet taki fajny wygolony paseczek ale nie chcialem jej robic miniety. Problem byl tylko z gumami- ja nie mialem i ona tez nie. Wiec wzielismy torebke foliowa :-) A ta panna powiedzila ze jak cos to polknie dzisiaj postinor. Kurcze lepiej niz pewnie w niejednym burdelu

Gość ładny sen miałes

Gość wworeczek foliowy
buahahahaha :D w woreczku foliowym to Cię stary trzymał jak mały byłeś

Bo z gumami to jest tak że lepiej mieć i nie potrzebować a potrzebować a nie mieć. Nieważne twoja historia jest lepsza, bo od razu nasuwa mi dygresję że nie byłeś "na klubie" tylko siedziałeś na klopie lub co chyba jest bardziej prawdopodobne czule go obejmowałeś. A to co tak niby dumnie próbowałeś oddać w torebkę nie było bynajmniej produktem jajników a krzykiem żołądka że już nie daje rady.

Gość film na tvn ogladzasz
:P

\"...nie było bynajmniej produktem jajników a krzykiem...\" - A to teraz już i faceci mają jajniki? ;p

Gość sgdrhrfdhn
no wlasnie: jajniki? hahaha:D

hmm czekaj bo ni kumam-kupileś lasce drinka i za to laska zrobiła ci laskę? hę :classic_cool: dooobra kolejny żałosny temat- a Ty jesteś puszczalski bo dałeś fiuta pierwszej lepszej ktora np.mogła mieć HIFA;)

Gość ejże
Net z Bemowa ty kooorwo męska...puszczasz sie z byle scierwem więc jesteś takim samym ścierwem, proste!

Gość ja proponuję
Po tej lekturze uwodzę dosłownie KAŻDĄ kobietę! Faceci, opłaca się zainwestować te 37zł żeby mieć każdą… tyle zwykle tracimy na jednej randce i nie zawsze ta randka kończy się seksem! Jak to zmienić? Serdecznie polecam wszystkim książkę, która zmieniła moje życie seksualne już na zawsze! Taka laska mogłaby być wasza (bez problemu) :D http://seksualny-klucz.zlotemysli.pl/prawdziwysukces,1/

"mawika84" masz rację powinno być "jąder" i tak miało być ale poszło do druku ;) z "jajnikami" co w kontekście całego zdania nie ma sensu. Z uwagi na niski poziom przed rozmówców uznałem że nie ma sensu go korygować do momentu, gdy oczywista prawda zostanie odkryta. Każdą osobę, która w jakiś sposób poczuła się dotknięta chciałem z tego miejsca gorąco przeprosić.

Gość ja również nietutejsza
uwielbiam takie inteligentne a jednoczesnie cięte riposty. nowy w miescie gdzie się tego nauczyłeś??? załóż topik ze swoimi aforyzmami, chętnie podrasuję swój zasób tego typu tekstów

Gość ja również nietutejsza
mam lepszy pomysł złóż fan club:)

Gość freed
Nowy 10/10 nawet z wpadki wyszedłeś z twarzą respect 🖐️