Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleplepleple00000

co wkurzjacego robia wasze drugie połowiki???

Polecane posty

Gość pleplepleple00000

Gość potrafi chodzić do toalety
nawet 3 razy dziennie po pół godziny a nawet dłużej. Bo ma taką przemianą materii oczywiście zawsze z gazetą

Gość nieskazilotona
rzuca we mnie skarpetkami lub brudna bielizna. malska przy obiedzie obcina wlosy lonowe i zostawia je w umywalce

Gość 089
strzela dziecinne fochy, jest zaborczy i obsesyjnie zazdrosny o_O

Gość san e pit
kończą sie 😭

heheh:D zazdroszcze Wam troszeczkę ale to jest dobra zazdrość,mój tez ma czasem takie odchyły

Gość ko
łaskocze boczki

Gość humoreskaaa
odwołuje spotkanie, bo sie boi ze penis nie da rady :( umyślnie nie odczytuje smsów i udaje głupa, podrywa inne

Gość ja myślę takhg
nie pisze do mnie smsów, mowi ze jest ze mna dla seksu, bo mam dobre cialo

Moja połówka niestety głosno spiewa gdy słyszy fajna pioseke w radio i do tego stroi smieszne miny... a ja w tym czasie dostaje \" białej \"goraczki, bo tego nie cierpie...

Gość pleplepleple00000
:) :) :) jeszcze

-chodzi w spranych starych skarpetkach czasem z dziura chociaż ma nowe -śpiewa piosenki w języku angielskim którego kompletnie nie zna wiec wychodzi mu nie wiadomo co, o tym że fałszuje nie trzeba chyba dodawać

Gość monika1990
obiecuje mnustwo rzeczy ale potem o wszystkim zapomina.. i jeszcze jak jest umnie i zadzwoni jego mamusia albo siostra z byle jaką głupotąto od razu mnie zostawia i pędzi do domu

Gość też tak miałam i juz
1. idzie do wc z gazetą... faktem :-/ 2. wszedzie robi rozpierdziel...w kuchni itp 3. CHRAPIE 4. CHRAPIE 5. CHRAPIE 6.mlaska ale tylko przy sniadaniu 6.pije piwo zawsze wtedy kiedy nie jest na to czas 7.swiatek piatek i niedziela uwielbia jedne spodnie i bluze chociaz ma sto innych 8. zawsze mowi jak to sie zajmie dzieckiem, i zawsze na mowieniu sie konczy

idzie z gazeta do wc i później ja zostawia na podłodze koło kibelka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Liz83
-robi głupie miny - przedrzeźnia mnie - jak udaje że myśli robi głupie miny -całując mnie obślinia mi cała twarz -podczas jazdy samochodem nie patrzy się przed siebie tylko na mnie, w kinie i w kościele podobnie -wytyka mi że nie umiem śpiewać a sam nie też nie umie jak sobie coś jeszcze przypomne to napisze:-):-)

Gość ale no wiecie
moj pije, pali, nie sprzata, nie myje sie .... jest leniwy

moj men dzis na przyklad najpierw wlozyl sobie reke pod pache,trzymal ja tam i trzymal,w koncy wyjal,podstawil mi pod nos i mowi: zobacz jak mi wali spod pachy. I tak ma czesto niestety.

a,i jeszcze uwielbia spiewac,co nie oznacza,ze potrafi:) po pol godziny wycia sila wylaczam muzyka,zeby juz go nie sluchac.

Gość sama samara
mój wiecznie Kaszle:o umarłego by obudził, a co dopiero dziecko nasze chrapie ale nie zawsze siedzi przed kompem

Gość sama samara
pierdzi :o

Gość moj to
ciagle powtarza ze orgazmy to udawal

Gość sama samara
a jak dlugo z nią jestes?:)

To juz 4 miesiace bedzie, ale ten czas leci :) Ona jest po prostu kochana kobieca kobieta :P moj ideal najwspanialszy :)

Czerwony Tulipanie, ale masz piekne oczy, mozna sie przegladac do konca zycia w takich oczach, pelnych glebin niczym ocean spokojny :) Dziewczyny, usmialem sie, jak zreszta w wiekszosci tematow, na erotyce teamty to juz calkiem hardrockowe lepsze niz komedie, ale zastanawia mnie z kim Wy kobiety drogie zyjecie?? Czemu sie wiazac z menelami? Gdzie dobre maniery, ABC wychowania, czy wiekszosc facetow jakich sobie kobiety wybieraja to czysta patologia? A moze to taki nasz kraj juz patologiczny? A moze ja po prostu obcuje z normalnymi ludzmi a o dziwakach czytam w necie tylko? Najlepszy tekst byl , wsadzil reke pod pache i wyjmujac podsunal mi pod nos mowiac zobacz jak mi jedzie..hehe, istna komedia na tej kafeterii a niby to kobiece forum, a wot idzie spotkac tu ciagle facetow i dzieciakow....ehh, nie mam problemow, mowia o mnie ideal faceta, a jednak, zony sobei nie znalazlem, bo nie ma normalnych kobiet chyba, skoro wszystkie sobie idiotow patologicznych, zle wychowanych i nieokrzesanych biora na mezow...nie dziwie sie zatem, ze z tego kraju uciekaja nie tylko z powodow finansowych ale i mentalno-spolecznych... idzie sie usmiac na tym forum... :)

Cisza nocna,nie uwazam,zeby moj facet byl menelem,to wyksztalcony czlowiek,i takie rzeczy raczej robi dla zartow,jak sie z kims jest tyle lat,to normalne sa pewne zachowania jak puszczanie bakow itp. Jesli mieszkales w domu z rodzicami i z rodzenstwem,ktorzy pewnie nie raz zrobili cos swinskiego niby dla zartow,to czy to oznacza,ze mieszkales z menelami??