Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkaniewiadoma

dlaczego on zrobił

Polecane posty

Gość wielkaniewiadoma

Hej dziewczyny, mam taki problem, mam nadzieję, że mi pomożecie. Jestem ze swoim narzeczonym 6 lat. Mieszkamy ze sobą u niego. Wczoraj pojechaliśmy do moich rodziców na grilla. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy i no i nie obyło się bez picia. Mój luby trochę za dużo wypił. Gdy wróciliśmy do domu ok22. Mówiłam mu aby poszedł się wykapać i idziemy spać. On ciągle odpowiadał, że za chwilę. Ja już wykapana, leżałam w łóżku. Patrzę, że on się ubiera, zamiast iść do łazienki. Oświadczył mi, że idzie na piwo. No i poszedł. Nie poszłam za nim. Wrócił tak o 24. Spałam, ale akurat się przebudziłam . On myśląc, że ja śpię siedział akurat na nk. No i zmieniał hasło. A zawsze mieliśmy dostęp do swoich kont. Wysyłał jakąś wiadomość. Ja pytając go dlaczego zmieniał hasło odpowiadał, że nie wie. potem zapytałam o aby mi hasło, odpowiedział, że nie pamięta a przed chwilą je zmieniał. On twierdzi, że pisał do kolegi, ale po co wtedy by zmieniał hasło przede mną. Dziewczyny poradźcie mi, bo ja mam mętlik w głowie...

Gość wielkaniewiadoma
wiem, że to może nie jest coś wielkiego, ale zawsze każdy miał dostęp. Dla mnie to nie jest głupie bo tyle lat z nim jestem a on tak robi i teraz nie wiem co mam o tym myśleć

Gość Mustbe
Pewnie zarywa na boku albo już jest w trakcie kręcenia z inną a że sobie jeszcze wypił to się mu zachciało .Jest znudzony waszym związkiem i ma ochotę sobie poruchać na boku .Jak tej dziewczyny nie przeleci to przynajmniej się z nią spotka i poczuje się dowartościowany w towarzystwie "świeżej" panienki.Wiem co mówię bo sam jestem facetem i miałem takie odchyły po 4 latach wspólnego pomieszkiwania .Skończyło się tak że ja zerwałem bo nie chciałem oszukiwać dalej swojej dziewczyny.

Gość wielkaniewiadoma
dzieki za pocieszenie, ale on twierdzi, ze mnie kocha i ze byl pijany i glupi

Gość ej ej ej
ja to miałem napisać

Gość ej ej ej
tez bym tak twierdził, alkohol to zajeb....wymówka

Gość wielkaniewiadoma
czyli co? mam sobie dac z nim spokoj. tacy madrzy jestescie

Gość Mustbe
Przepraszam za tak słabe pocieszenie ale napisałem Ci najprawdopodobniejszą przyczynę tego problemu .

Gość ej ej ej
przecież nikt ci nie powie co masz zrobić, to nasze domysły po przeczytaniu kilku zdań, nie nam oceniać ale coś na sumieniu ma, proste

Gość wielkaniewiadoma
ok rozumiem, ale pomyslcie. tyle lat razem, mieszkamy razem, planujemy na przyszly rok slub a on by takie cos robil. to po co by to bylo.

Gość Mustbe
Kochana my jesteśmy facetami , mamy typowo zdobywczą naturę .Nawet jeśli nie będzie chciał Cię zdradzić to już samo to że kręci z inną cholernie go pociąga .Jeśli jest ok tak jak mówisz to na pewno Cię kocha i dalej chce z Tobą być i mieć plany na życie lecz po prostu kręci go kręcenie z innymi .Nie musi Cię przecież od razu zdradzać ale nie można tego też wykluczyć .Jestem facetem , sam przez to przechodziłem i jak nie postawisz mu sprawy jasno to to może być już za daleko i za późno .

Gość ej ej ej
znudzenie, rutyna, szukanie wrażeń, ktoś nowy i świeży, kryzys itp

Gość z nadwaga to tylko sukienka
jestes chyba bardzo naiwna przeciez to jasne ze kogos ma.

Gość do mustbe
ale co tzn postawić sprawę jasno? ma mu powiedzieć jasno, jakie ma podejrzenia i zażądać wyjaśnień? co dziewczyna w ogóle może zrobić sensownego w takiej sytuacji? ja co prawda nigdy w takiej sytuacji nie byłam, ale sama jestem ciekawa i chętnie się dowiem.

Gość wielkaniewiadoma
no to co ja mam mu powiedziec? ja juz niewiem co o tym myslec.

Gość ej ej ej
najlepiej mieć jakiś dowód w garści, to działa na zasadzie terapii szokowej, wtedy albo da się uratować związek albo klapa, jak nie zdradził to nie będzie problemu, trochę rozmów i po sprawie, facetowi trzeba jak chłop krowie na miedzy ;)

Gość ej ej ej
mustbe zaraz to ładnie w słowa ubierze ;)

Gość z nadwaga to tylko sukienka
jak to co mu p;owiedziec? "kochanie jak dlugo to trwa? " pozniej sie spakowac i wyprowadzic.

Gość wielkaniewiadoma
no tylko, ze ja nie mam dowodu. i nawet niewiem jak mam zaczac ta rozmowe

Gość Mustbe
Musisz mu powiedzieć że dobrze wiesz że coś kręci i złamać go zanim on złamie Ciebie .Nie masz dowodów ale masz przewagę a wiesz jaką ? taką że on wrócił nieźle pijany i pewnie za dużo nie pamięta.Wkręć go że widziałaś przez przypadek jak wchodził na profil jakiejś laski a Ty to widziałaś bo przeglądałaś historię stron w przeglądarce .Założę się że po takim tekście twój facet wymięknie ,i dalej już samo z siebie wyjdzie.Nie wiem czy coś wyjdzie z tego ale jak już to będziesz już na 100% pewna że jednak oglądał jakąś a wtedy wnioski wysuń sobie sama.

Gość kolejna naiwna
pewnie będąc w barze spotkał jakąs pannę i potem do neij pisał na nk a zmienił hasło byś nie widziała co napisał ani tego co ona odpisuje każda inna interpretacja wydarzeń jest czystą naiwnośćią i próbą wierzenia w niewinność faceta.... dla mnie to w ogóle ten koleś to dno skoro wrócił z grilla pijany i jeszcze chciał "poprawiać" z kumplami....a ty zostałaś w domu jak głupia

Gość ej ej ej
bez dowodu będzie ciężko, faceci potrafią rewelacyjnie kłamać, wiem po sobie ;) na moje oko to ktoś mu niedawno wpadł w oko i jak się napił to zapomniał o "was" i zachciało mu się spotkać tę druga, ale mimo wszystko trzymam kciuki że tak nie jest

Gość asdae32e4324324
chuj z niego i tyle kopnij go w dupe :O

Gość wielkaniewiadoma
ja chrzanie co za sytuacja mnie spotkala. chcialabym znac haslo na jego konto, bo mu nie wierze ze pisal do kolegi. ale on mi nie podal

Gość wielkaniewiadoma
ale on poszedl do baru kolo swojego domu bo to jego rodzice maja ten bar, takze zadnej laski tam niemoglo byc,

Gość lechu wiechu
to na co zmieniał hasło? wierz mi jestem facetem śmierdzi tu na kilometr

Gość ej ej ej
w takim razie bądź czujna i obserwuj, jeżeli coś kręci to na pewno popełni błąd i będziesz miała dowody, wtedy atak ;) kurcze gdzie męska solidarność ;)

Gość Mustbe
Mówię Ci wkręć go ,powiedz że widziałaś bo podglądałaś go z łóżka ale nie chciałaś mu o tym gadać bo się bałaś jak zareaguje .Na pewno się złamie !

Gość wielkaniewiadoma
KOLEJNA NAIWNA jak pisalam to bar jego rodzicow, i byl zakmniety juz, takze ludzi tam nie bylo, tylko kuzyni. a coja mam za kazdym jego krokiem chodzic,

Gość kolejna naiwna
no i wszystko w temacie, skoro przedtem miałaś dostęp do jego konta a teraz nagle się zrobił taki "skryty" to już wiesz czemu koleś spanikował że już niedługo ślub i będzie embargo na inne dupy więc teraz chce jeszcze zaszaleć... odpuść sobie takiego palanta bo się pobierzecie, ty włożysz w ten związek dużo kasy i emocji, urodzisz mu dzieci a maks rok, dwa po śłubie wyjdzie szydło z worka i tak sie wszystko rozpierdoli w efekcie będziesz rozwalona psychicznie, pełna kompleksów i wypalona emocjonalnie, nie będziesz już potrafiła zuufać innym facetom