Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barburkaaa

27lat kobieta czy myslicie ze spotkam jeszcze...

Polecane posty

"zdegustowanaaa Jesli ktos wszedl w zwiazek malzenski w wieku 24 czy 25 lat, wydaje Ci sie, ze musial koniecznie byc niedojrzaly? Akurat w tym wieku zdarza sie , ze ludzie tworza juz powazne zwiazki" Energiczna Trzydziestko nie uważam, że jak ktoś wszedł w związek w takim wieku to to było niedojrzałe. To jest dojrzałe i może być przemyślane. Jednak nie jest on wtedy 27 letnim rozwodnikiem gotowym na nowy związek. W to nie uwierzę. Dwa lata to za krótko żeby padła wielka i sprawdzona miłość oraz przemyślana decyzja.

frenti Energiczna, skad u Ciebie wziela sie niechec do starszych facetow? Uwazam, ze facet o 5-10 lat starszy to swietna roznica wieku. Moi rowiesnicy maja jeszcze pstro w glowie i umawiaja sie z 19stkami, bo takim dziewczynom latwiej zaimponowac niz rowiesniczce. Po prostu jestem zwolenniczka teorii, ze najlepiej ukladaja sie zwiazki z podobienstwami, nie przeciwienstwami. Poza tym mezczyzni starzeja sie szybciej, zarowno fizycznie, jak intelektualnie, wczesniej umieraja - a ja chcialabym pozyc troche z partnerem :) W moim wieku i w ogole po 24 roku zycia mozna spotkac juz wystarczajaco dojrzalych emocjonalnie facetow, by sobie z nim zycie planowac.

zdegustowanaaa Milosc czasem mija bardzo szybko, kiedy dowiadujesz sie, jak ukochana osoba Cie zdradzala. Mi wystarczyl rok na pozbycie sie sentymentow. Wlasciwie 9 m-cy. A Autorka ma 27 lat, zalozylam ze szuka pana do lat 32. To az nadto by sie ozenic, rozwiesc/ owdowiec i zaczac myslec racjonalnie. barburkaaa nie wiem dlaczego jeszcze nie spotkalam swojej 2 polowki zazwyczaj osoby w tym wieku juz maja a ja .... Zazwyczaj maja KOGOS, ale polowke - rzadko niestety

Gość kepasa
poczytałem tych Waszych wypowiedzi i musiałem się wtrącić... trochę chore są te Wasze kryteria wyboru. Raz analiza swojego wieku, czy nie jest za późno, dwa Barboorka pisze że facet musi być bez bagażu, bo ona miała dwa związki to taki sam misi być ten ON. CHORE. jak będzesz szukała obarczona kryteriami nigdy nie znajdziesz albo znajdziesz a potem się rozczarujesz... mam 39 lat, nie mam żony, mam 11 miesięczne dziecko które właśnie śpi :) . jestem z bagażem czy nie? jak poznawałem kobiety przez ostanie 10 lat to zawsze byłem jakiś podejrzany bo w tym wieku to wszyscy z bagażem już są...a może byłem uważny... a może lubiłem się bawić... a może nie chciałem się wiązać rodzinnie bo życie singla z telefonem pełnym kontaktów ma swój urok... dziecko nie było planowane ale nigdy nie pomyslałem o nim jak o bagażu... żyjemy sobie wszyscy razem i jest miło... ja mam podyplomowe wykształcenie, a matka dziecka maturę. Dogadujemy się idealnie. Jest ponadto 12 lat młodsza. Więc to co piszecie jest bzdurą... jak ktoś ma z kimś być to będzie. zawsze po zakończonym związku byłem pełen obaw czy będzie następny... i był... :) nie byłem modelem, choć zawsze miałem uznawane za bardzo ładne przyjaciółki,teraz się jeszcze zapuściłem, bogaty nie jestem choć pewnie wielu sądzi że powodzi mi się lepiej niż "kowalskiemu"... wg mnie jesteśmy obytroje :P szczęśliwą rodziną mimo problemów dnia codziennego. Także zalecam więcej luzu w ocenach, bo ten niedostepny, gburowaty i przemądrzały może się okazać tyk którego pokochacie bardzo mocno. pozdrawiam. a.

Gość hulajnóżka
O, kepasa, sprowadzasz na ziemię. I chwała Ci za to :D