Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barburkaaa

27lat kobieta czy myslicie ze spotkam jeszcze...

Polecane posty

Gość kuuiez
jak jestes za granica to jak chcesz sobie znalezc faceta ? POlacy mieszkaja w Poslsce .

Gość smutna prawda ahh
ludzie maja coraz wieksze wymagania, a wraz z wiekiem jeszcze sie one precyzuja i coraz trudniej o dopasowanie sie... inaczej jest, gdy z bezksztaltnej masy mozna sie z partnerem/rka wspolnie wyksztalcic, a inaczej, gdy w pelni swiadomosci i uksztaltowani szukamy idealnego dopasowania. albo chocby bardzo dobrego dopasowania

Gość barburkaaa
dziewczyny zaraz wrzuce fote tylko sie sciaga troche, no wiem ze ciezko jest znalesc tutaj kogos bo probowalam i cholera prawda:/ ale na razie mam studia wiec zostaje jeszcze i tak nie mam do czego do polski wraac chyba ze bym sobie wynajela stancje i znalazala prace to tak, ale to samo mam tutaj

Gość hulajnóżka
smutna prawda, i tu się z Tobą cholipa zgodzę. To prawda, za młodu ludzie się docierają, jakoś te wady się niwelują, a my, starsi już (niestety? stety?) wiemy, czego chcemy i kogo szukamy. I, co gorsza (?) wiemy, czego i kogo nie chcemy.

Gość smutna prawda ahh
a w sumie tak naprawdę wystarczyloby sie do wszystkich usmiechac :) gdyby wszyscy do wszystkich sie usmiechali, latwiej byloby zawierac nowe znajomosci :) ale do tego potrzebne jest slonce, a nie ciagle deszcz jak ostatnio! :)

Gość hulajnóżka
smutna prawda masz rację :) Tylko w Polsze jak się uśmiechasz do kogoś na ulicy, to albo chwyta się za portfel, albo myśli, co za świr :P I tak się uśmiecham :D

Gość barburkaaa
duza role tutaj ma spoleczenstwo, tam gdzie mieszkam to kobiety do 30tki spokojnie jeszcze sie bawia jak nastolatki, tylko w polsce 25latka to stara panna.... foty nie moge cos wkleic:/ale to nie istotne

Gość hulajnóżka
skąd tu w PL jesteście?

Gość smutna prawda ahh
warto sie usmiechac chocby po powrocie z zagranicy hehehe zawsze gdy wracam z deski albo zagli albo innych wypadow rozdaje usmiechy na lewo i prawo, niestety po jakims czasie dostosowuje sie do wiekszosci i zamyslam sie ;)

Gość hulajnóżka
Dziewczyno, to ja głupia jestem. Nie wiem, czemu masz problem ze znalezieniem faceta :| Świat oszalał.

Gość smutna prawda ahh
ja gdansk barburkaaa bawic sie mozna i w PL, chyba ze chodzi o jakies mniejsze miejscowosci, z tego co zaobserwowalem, to rzeczywiscie tam w zabawach uczestniczy gimnazjum i szkoly ponadgimnazjalne - studenci wyjezdzaja do wiekszych miast :) ja chodze na imprezym, na ktorych sie czuje w wieku "slusznym" lub mlodo :)

Gość barburkaaa
duzo zaley tez od szczescia czy sie znajdzie w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie, i czy za czasow szkoly sredniej spotykasz sie z kims tam czy nie albo na studiach to sa najczestsze miejsca gdzie sie spotya polowke

Gość hulajnóżka
barburko... ale kto zgadnie, kiedy ten czas i miejsce odpowiednie się trafiają... Jam z Radomia.

Gość smutna prawda ahh
a gdy okazuje sie, ze ta love story ze studiow jednak musi sie skonczyc z jakiegos powodu, to lipa :) spojrzalem na fotke, usmiechaj sie bardziej i moze ktos polknie haczyk :) zwlaszcza teraz letnia pora ;)

Gość barburkaaa
bo za granica nie ma facetow.....:( jedynie co to ci ktrzy szukaja szczescia tutaj bo im sie nie udalo w pl albo ci co chca zarobic i wracac do ukochanych rodzin , narzyczonych, wiesz jak tutaj polacy wygladaja ? kszmarnie albo to moze tak tylko w mojej miesienie, ja szukam czegos wiecej niz ogolony na lyso i w dresach co drugie niecenzur slowo... chyba musze wyjechac do pl na holidaya :P

Gość hyfhg
umalowana mocno .

Gość Rimini
Dziewczyny...znajdziemy jeszcze odpowiednich...bez bagażu zyciowego:))) Ja obecnie jestem w...żwiązku??;)ale chyba już niedługo:))) Zanim poznałam M trzyrazy trafiłam na rozwodnika i raz na faceta, którego zona z dzieckiem leżała w szpitaluchłopczyk był bardzo chory w klinice we Włoszech byli..a on udawał kawalera...ale mu koło pióra narobiłam za to hdraństwo:)) W każdym razie...ja jestem dobrej mysli:)))

Gość smutna prawda ahh
barburkaaa musisz pomyslec na czym bardziej Ci zalezy na kasie i wygodnym zyciu zagranica, czy na zalozeniu rodziny. jesli rodzina to wracajd o PL :) mialem propozycje super pracy we frankfurcie nad menem i... no i olalem, pomyslalem ze jednak nie wytrzymam bez znajomych i ze wole siedziec sobie w gdansku i pracowac za duzo gorsza kase i sama praca tez w sumie srednia biorac pod uwage moje wyksztalcenie, ale coz... najchetniej postawilbym jakis domek na jeziorem i zalozyl tam rodzine :) tylko nie wiem jak bym ja tam utrzymal :)

Gość barburkaaa
skasowalam fote, za duzy stres :) no ja tez mam nadzieje ale wieksza bym miala gdybym byla w PL:(

Gość kuuiez
moim zdaniem jestes ok .

Gość hulajnóżka
Guzik tam, tutaj większa szansa? Miałam możliwość pracy w NL ukochanej i głupia zrezygnowałam. Szkoda, że nie można pstryknąć palcem i hopsa, obudzić się u boku kochającego mężczyzny, z gaworzącą dzidzią obok... :) Popłynęłam.

Gość barburkaaa
powiedzcie ile kosztuje tak wynajem kawalerki w mniejszym miescie nie wawa? bo jedyne co bym mogla zrobic to wynajac...

Czasami tzw. bagaz pomaga docenic drugiego czlowieka. Autorko, wyobraz sobie, ze mezczyzna mial zone, ktora bardzo kochal, jednak ona go zdradzala i wykorzystywala. Po dlugiej walce postanowil sie rozwiesc. Skreslisz go z tego powodu?

Gość frenti
barburka, wrzucisz jeszcze na chwile zdjecie?:)

Gość barburkaaa
najwzniejsze zeby facet nie mial dzieci i zadnych zobowiazan, w sumie to nie najwazniejsze czy rozwodnik czy nie ale wiesz zawsze ejsttaki niesmak ze ja panna i tez chcialabym kogos swego pokroju...

Gość frenti
Czasami tzw. bagaz pomaga docenic drugiego czlowieka. Autorko, wyobraz sobie, ze mezczyzna mial zone, ktora bardzo kochal, jednak ona go zdradzala i wykorzystywala. Po dlugiej walce postanowil sie rozwiesc. Skreslisz go z tego powodu? Nie polecam takie zwiazku. Facet zazwyczaj latami nie moze pogodzic sie z faktem, ze zostal zdradzony i mimo, iz jest w nowym zwiazku i na pozor wszystko wydaje sie byc ok, to w glebi serca caly czas mysli o tej pierwszej zamiast skupic 100% swojej uwagi na nowej partnerce.

Gość dfdf
faceci żenia się i wchodza w zwiazki pozniej niz kobiety Dlatego sadze ze jest sporo wolnych facetow około 30 .

Gość smutna prawda ahh
a kumacie cos takiego, ze kobieta w zwiazku, studentka 23 lata, atrakcyjna inteligentna itd. podrywa Cie, twierdzi, ze zwiazek jest juz martwy i tylko kwestia czasu, kiedy nastapi ostateczne rozstanie :/ masakra jakas. ostatnio mam cos takiego jakos mi to strasznie nie pasuje :/ a gdyby nie taka dziwna akcja to kto wie...