Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barburkaaa

27lat kobieta czy myslicie ze spotkam jeszcze...

Polecane posty

Gość kuuiez
ja mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość kuuiez
ja mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

frenti - z takim podejsciem latwo trafic na kogos, kto ma niefrasobliwe podejscie do zycia. Poza tym nieposiadanie bylej zony nie gwarantuje zdrowia psychicznego delikwenta ani nawet tego, ze kiedys w przeszlosci nie zostal on zdradzony... :P

Gość frenti
Ja nie twierdze, ze wszyscy faceci z odzysku sa be, ale lepiej wiedziec, dlaczego rozpadl sie poprzedni zwiazek.

Gość barburkaaa
zawsze najlepszy jest ktos kto nie ma bagazu, bo mozna przymkanac na to oko ale i takbedzie zawsze "cos" , przykre ze osoby ktore chca cos w z zyciu osiagnac nie moga trafic na swoje polowki bo jakos tak bywa, zazwyczaj kobiety w wieku 20lat ktore wiedza ze chca juz cjhlopa i dziecko zazwyczaj maja lepiej bo dopinaja swego celu a my takie juz w tym wieku przebieramy w juz przebranych...

witam! ja zauważyłam że są faceci wolni 26-35 ale to zazwyczaj tacy co nie chcą się po prostu wiązać na stałe, oraz tacy co są ciamajdami życiowymi. nie ma tych pośrodku :) przynajmniej ja takich nie widzę, i już nawet nie wiem gdzie przebywać żeby kogoś poznać porządnego, nie tam żaden ideał! po prostu fajny facet. Ty masz się lepiej zamiast narzekać idź na miasto z znajomymi , właśnie za granica absolutnie nie jesteś stara panną wiec korzystaj z tego , w Polsce już bardziej ludzie wymyślają historyjki o osobach po 25 życia nie mających rodziny. Chyba wrócę do Anglii :D po kilku miesięcznym pobycie w Anglii wróciłam do Polski i uśmiechałam się na prawo i lewo, no ale co poniektórzy sie patrzeli na mnie jak na nienormalną, no bo jak to sie tak szeroko uśmiechać do obcych!!!! no to przestałam sie uśmiechać w końcu do kogokolwiek i załamałam sie tą szarością, Na szczęście znów od kilku miesięcy wróciłam do żywych. :)

Gość barburkaaa
wiesz edac za granica mozesz poznac kierujac sie zasada ze tutaj do 30 tki single to normalka ale chyba tutejszego bo polacy za granica to zazwyczaj zyja na kupie i jak powiedzialam niestety poziom ma wiele do zyczenia chyba ze w wiekszych miastach ejst innaczej..

Gość frenti
Dzieki barburka! W pewnym wieku kawaler budzi pewne podejrzenia. Przeciez na jednego faceta przypada pare samotnych kobiet pragnacych 'usidlic' jakiegos samca. Jesli facet do 35 roku zycia nie byl w zadnym dluzszym zwiazku, to albo cos z nim nie tak albo po prostu woli bzykanko bez zobowiazan niz powazny, staly zwiazek.

Gość frenti
Faktycznie za granica jest zupelnie inny swiat. W Polsce samotna 27latka czuje sie jak stara panna nic nie warta, a za granica ta sama kobieta czulaby sie jak mloda osoba, przed ktora jest cale zycie.

barburkaaa zawsze najlepszy jest ktos kto nie ma bagazu, bo mozna przymkanac na to oko ale i takbedzie zawsze "cos" , przykre ze osoby ktore chca cos w z zyciu osiagnac nie moga trafic na swoje polowki bo jakos tak bywa, zazwyczaj kobiety w wieku 20lat ktore wiedza ze chca juz cjhlopa i dziecko zazwyczaj maja lepiej bo dopinaja swego celu a my takie juz w tym wieku przebieramy w juz przebranych... Dlaczego najlepszy? Zle doswiadczenia ucza inteligentnych ludzi. Ty, Autorko, tez masz swoj bagaz - dwa zwiazki za soba. Nie jestes juz "niezapisana karta" :P

Gość smutna prawda ahh
latona26 zawsze mam beke przy zderzeniu z naszym polskim swiatem :) szkoda ze przywieziona energia tak szybko sie wyczerpuje :) ale to dziwne, dlaczego potrafimy sie cieszyc i manifestowac szczescie bedac zagranica, a tu zaraz smuty? wraca sie do polski, widzi tych wszystkich wkurzonych/obrazonych/smutnych ludzi, nawet jakos tak szaro ubranych i od razu dol :/ juz w samolocie to widac! dlatego mimo wszystko ludzie usmiechajcie sie od ucha do ucha do wszystkich :) usmiech zaraza :)

Gość hggf
to albo cos z nim nie tak ja znam facetow z ktorymi jest cos nie tak ktorzy mają kobiety i piją , zdradzaja , bija u ciekają do innych Posiadanie kobiety nie swiadczy o normalnosci .

Gość barburkaaa
fenti masz racje moze to wygodniejsze mieszkac za granica i nie czuc sie tak jak powiedziales, ale z drugiej strony nie ma szans na zanlezienie... mimo zemowia ze kazda potwora ma swego amarota:Pjakos moj potwor jeszcze sie nie pojawil

Gość hggf
Ty, Autorko, tez masz swoj bagaz - dwa zwiazki za soba. Nie jestes juz "niezapisana karta" dokladnie laska ktora ma 2 facetow lub 3 to raczej skacze z kwiatka na kwiatek i nie jesy uwazana za powazną osobe , a raczej za latawice

wiem jak to jest w Anglii poznałam na dyskotece takich bałwanów, ojejku aż się uśmiałam na głos, to były typki co właśnie mieszkali w jednym miejscu i tak cwaniaczyli , "że kaska jest" , "pijemy tylko najdroższe trunki" itp tak gadali ze aż się więcej uśmiałam z tego zachowania niż przezywałam że jeszcze takie typy istnieją. No a drugi rodzaj to chodzący dresiarze oczywiście łysi. Właśnie tego nie rozumie a gdzie cała reszta tych fajnych normalnych polaków, czy ja ślepa tam byłam, czy może oni siedzieli w domach , bo już sama nie wiem.

Gość smutna prawda ahh
a ja bym chcial, zeby mnie w koncu jakas kobieta usidlila, ale niestety nie te, ktore probuja mnie usidlic :( coz z tego, skoro jest ich niemalo, ale zadna nie jest TA

Gość hulajnóżka
26latona, smutna prawda, cholipa jak wróciłam z Irlandii, miałam to samo. Co za naród :/

Gość frenti
Barburka, ale czy to koniecznie musi byc Polak? Za granica przeciez ma sie dostep do facetow z calego swiata:)

Gość hggf
normalnych polaków, normalny Polak nie wyjezdza do pracy zagranice tylko najgrosi , ktorzy sobie nie radza w Poslce

Gość barburkaaa
do energiczna 30latka .... tak moze masz racje ze nie jestem juz czysta kartka bo mialam 2 zwiaki no to w takim razie tez chcialabym takiego samego jak ja po zwiazkach, ale nie po rozwodzie! czy z dzieckiem! to jest roznica bo KAZDY przeciez sie umawia na randki i kazdy byl w jakims zwiazku

Gość frenti
hggf, bzdury gadasz. Wrzucilas teraz wszystkich Polakow i Polki do jednego wora.

hggf Ty, Autorko, tez masz swoj bagaz - dwa zwiazki za soba. Nie jestes juz "niezapisana karta" dokladnie laska ktora ma 2 facetow lub 3 to raczej skacze z kwiatka na kwiatek i nie jesy uwazana za powazną osobe , a raczej za latawice Dwoch partnerow w tym wieku to raczej nie "latawictwo". Tym niemniej uwazam, ze Autorka prezentuje zdecydowanie nieracjonalne, oderwane od rzeczywistosci podejcie. Doradzam tez poszukiwania partnera mlodszego o 2,3 lata - nie starszego. On ma szanse spelnic wymogi...

Gość barburkaaa
to nie prawda ze tylko najgorsi wyjezdzaja za granice! :)bzdura! jednak jest malo takich wlasnie porzadnych i normalnych

smutna prawda ahh latona26 zawsze mam beke przy zderzeniu z naszym polskim swiatem szkoda ze przywieziona energia tak szybko sie wyczerpuje ale to dziwne, dlaczego potrafimy sie cieszyc i manifestowac szczescie bedac zagranica, a tu zaraz smuty? wraca sie do polski, widzi tych wszystkich wkurzonych/obrazonych/smutnych ludzi, nawet jakos tak szaro ubranych i od razu dol :/ juz w samolocie to widac! dlatego mimo wszystko ludzie usmiechajcie sie od ucha do ucha do wszystkich usmiech zaraza DOKŁADNIE :D tak jak by dwa światy! tyle energii i tak szczęśliwa chyba nigdy nie byłam przez tak długi okres :D przyjechałam do Polski wszystko fajnie, ale z czasem ludzie wyssą z Ciebie każdą energię , niestety , dlaczego ty masz być szczęśliwi jak cała reszta jest ponura i wiecznie ma pretensje do wszystkich i wszystkiego tylko nie do siebie?!

Gość frenti
Energiczna, skad u Ciebie wziela sie niechec do starszych facetow? Uwazam, ze facet o 5-10 lat starszy to swietna roznica wieku. Moi rowiesnicy maja jeszcze pstro w glowie i umawiaja sie z 19stkami, bo takim dziewczynom latwiej zaimponowac niz rowiesniczce.

Gość frenti
Moze sprostuje. To swietna roznica wieku w momencie, kiedy kobieta ma juz te 25 lat i nie jest juz nieswiadoma, naiwna dziewczyna.

barburkaaa do energiczna 30latka .... tak moze masz racje ze nie jestem juz czysta kartka bo mialam 2 zwiaki no to w takim razie tez chcialabym takiego samego jak ja po zwiazkach, ale nie po rozwodzie! czy z dzieckiem! to jest roznica bo KAZDY przeciez sie umawia na randki i kazdy byl w jakims zwiazku Moja kolezanka lat 27 nie byla w zadnym zwiazku. Do tej pory poszukuje faceta wzrostu 190 cm z dlugimi kasztanowymi wlosami lekko falowanymi, z talentem artystycznym (muzyk, malarz badz poeta), dobrze zarabiajacego i romantycznego :P A druga, lat 28 - takze nie miala. Stoi jej na przeszkodzie 60 kg nadwagi i chocby miala nie wiem jak dobry charakter i czule serduszko, nie budzi cieplych meskich uczuc... TAK WIEC NIE KAZDY :P Jezeli zwiazek trwal chocby 10 lat, jesli facet mial dziewczyne i spodziewali sie dziecka - ale dziecko zmarlo - nadaje sie na partnera dla Ciebie, jesli ow mezczyzna sie ozenil, zona zmarla, minelo kilka lat i szczesliwie przebolal - uwazasz, ze jakis straszny mityczny bagaz przeszkodzi mu w tworzeniu wartosciowych relacji z Toba? Wydaje mi sie niestety, ze jestes ciut infantylna, jak na swoj wiek :(

smutna prawda ahh a ja bym chcial, zeby mnie w koncu jakas kobieta usidlila, ale niestety nie te, ktore probuja mnie usidlic coz z tego, skoro jest ich niemalo, ale zadna nie jest TA ile ty masz lat? właśnie to jest odwieczny problem samotnych - zawsze chcą nas usidlić ludzie z którymi nie chcemy być, a Ci co sie podobają nam - nie zwracają na nas uwagi. i jak tu nie zwariować na tym świecie? :))))))