Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Łezka-

Moja matka całkiem oszalala na punkcie faceta!! Pomocy!

Polecane posty

Gość no wy na pewno
rozwiazecie jej problem.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jajoxz--- kochana bo wiesz, tutaj to już usamodzielnili sie majac 15 lat:) oni nauczeni życia sa:)

Gość czepiacie sie
a nie widzicie ile w Polsce tzw. euro-sierot gdzie obydwoje rodziców za granicą a dzieci same w Polsce! to was nie razi w oczy!

a przyjaciółka rozwiaze..... denna jesteś i te twoje pomysły

no wy na pewno rozwiazecie jej problem. można jedynie wczuć się w jej sytuację i coś jej doradzić, trochę empatii ludziska

Gość kamkamka
kazda normalna dziewczyna w tym wieku cieszylaby sie ze ma tyle swobody a ty chyba nie masz znajomych i matka jest twoja jedyna powierniczka i osoba do spedzania wolnego czasu :/

Gość czego innego sie spodizewac
skoro na tym forum same mamincóreczki i maminsynki.:P

Gość denne to są
super rady co niektorych.😴

Gość ta twoja matka niezła jest
ja uważam, ze matka ma obowiązek wręcz opiekować sie dzieckiem i tyle na ten temat.

Gość powinnaś napisać
do bravo! :D

gdybym miał 17 lat i został na chacie sam na pewno wpadłbym w jakieś problemy, jak sobie przypomnę jaki byłem w ty wieku..ech

Gość powinnaś napisać
o tak, tak...ma obowiazek opiekowac sie 17-letnia pannicą, no wiecie....kaszki, pieluszki itp.:classic_cool:

Gość złota rada
znajdź sobie faceta a bedziesz sie cieszyc że matka sie tobą wtedy nie interesuje - i w ten sposob wszyscy będą zadowoleni.:D

Gość fajona
pewnie twoja mama skłamała że jest młoda i wstydzi sie takiej dużej siedemnastoletniej córki,kituje go

Gość do powinna
ale ty głupia jesteś :D :) hahahahhaha czytałaś topik?

powinnaś napisać o tak, tak...ma obowiazek opiekowac sie 17-letnia pannicą, no wiecie....kaszki, pieluszki itp. Pewnie Cię zmartwię ale ma obowiązek :D zapoznaj się z prawem rodzinnym i opiekuńczym

Gość no patrzcie ludzie
A na forum ciażowym piszą, że 17-latki są dojrzałe psychicznie do macierzyństwa. No wiec jak to jest? Tu sie musi trzymac spódnicy matki a tam niańczy własne dziecko.

to że ma 17 lat nie znaczy, że na siłe ma szukać faceta... oszalałyście? ja miałam pierwszego chłopaka w wieku 19 lat. matko boska, bo jest samotna to niech chłopa szuka... swoim córką tak radźcie...

Gość ma obowiazek ale jeszcze
rok...a potem co jej zrobicie? wystarczy, że poki sie uczy bedzie jej finansowac zycie i tyle.:P

Gość zrób se dzieciaka
tak na złość mamie.:classic_cool:

Gość kretyńskie myślenie wieśniar
kretyńskie myślenie wieśniar wychowanych na ulicy :o one już nianczyły w wieku 17 lat drugie dziecko :D dlatego taka mondrość przemawia przez nie, po tej poctafófce :P

Gość kretyńskie myślenie wieśniar
i po tej poctafófce nie potrafią czytać ze zrozumieniem :O

Gość fajona
powtarzam---___________________________ twoja mama wstydzi sie takiej dużej córki,robi z sibie młódkę,wogóle o tobie jemu nie mówi

Gość o to jest trop
pewnie twoja mama powiedziala facetowi, że jestes jej młodszą siostrą.:D

Gość o to jest trop
no i zrób se fasole, nie bedziesz samotna.:P

Ja jestem rok starsza od Autorki, matki na dobrą sprawę nie mam już od 3 lat. I czasami wciąż mi jej brakuje mimo, że była, jaka była, nie będę się wdawać w szczegóły. I co, jestem głupia i egoistyczna, bo mi jej brak, mimo moich 18 lat? Przecież jestem dorosła, nie? :O Zastanówcie się czasem, zanim coś napiszecie.

Gość 1234567.........
matko jak czytam te nie które wypowiedzi włosy mi się jeżą na głowie sama mam prawie dorosłe dzieci i nie wyobrażam sobie nie interesować się nimi przez 4 dni a zadzwonić tylko czy mają co jeść...dzieci zawsze były są i będą dla mnie najważniejsze w życiu uważam że matka autorki jest zwykłą egoistką czuje się szczęśliwa a resztę ma w dupie i nie ważne co sie dzieje z jej dzieckiem i nie piszcie mi tutaj głupot że 17 latka nie potrzebuje opieki miłości i poczucia bezpieczeństwa .... owszem matka ma prawo ułożyć sobie życie ale dziecko powinno być nierozłączną częścią tego życia ...jak można jechać na wakacje z facetem a córka co ma siedzieć w domu ?

Gość Lukrecjaaaaaaa
Jestem matką która od 9 miesięcy ma nowego młodego faceta i mój syn tez był zazdrosny ale na początku. Czuł, że faceta kocham bardziej - choc oczywiście to była bzdura. Duzo z min rozmawiałam na ten temat i teraz jest troche lepiej. Czasami dzieci wyolbrzymiaja sytuację. Dzieci mamy od kilkunastu lat a nowy facet to zauroczenie, nowa miłość i na poczatku jasne jest że każda chwile chcemy spędzać ze swoja miłością - co nie znaczy że dzieci schodzą na II plan. Może czasowo na początku tak, ale potem wszystko powinno się unormować. W Twojej historii niepokojące jest to, że trwa to juz tak długo a matka nadal zauroczona jak w pierwszym miesiącu oraz to, że ten facet nie chce cie poznać. Nie przyjeżdża do was do domu? U mnie po 2 tygodniach poznałam go z dziecmi, był częstym gościem, one go polubiły (jeden syn ma juz 22 lata) Od 2 miesięcy mieszkamy razem, na Boże Narodzenie planujemy slub.

Gość fajona
tu są same małolaty i mało ci poradzą natomiast ja coś na ten temat wiem bo mam takie koleżanki -- atrakcyjne dziewczyny, zgrabne i nie przyznają sie do dużych dzieci twoja mama chce mieć intymne chwile z tym facetem a ty byś im przeszkadzała