Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuliiipanek25

ja chyba oszalalam?wejdzie i pomozcie mi?

Polecane posty

Gość tuliiipanek25

Dzis bylam z moja 4 misieczna corcia u lekarza,Dal nam skierowanie na masaze.Okzalo sie ze masazysta jest przystojny mlody chlopak.Poszlam i chcialam zapisac dziecko.Powiedzial mi ze czeka sie w kolejce 2 miesiace ale corcie przyjal od razu.robił masaz dziecku dluzej niz powinnien.Nieznam go ale bardzo fajnie mi sie z nim rozmawialo.Opowiadal mi o sobie i wogole.Nawet jak wypisywał dokumenty to sie gubil , niepamietał czy to juz wpisal czy nie.jutro tez tam ide.Ale on ma dziewczyne.A mi sie spodobał.

Gość jakby ci to powiedzieć...
kpisz sobie z nas, prawda?

Gość wez sie lepiej
zajmij bachorem a nie pi**a cię swędzi... nie znoszę ku**w które lataja za chłopami zamiast zajac się dziecmi

Gość tuliiipanek25
ZADNA KURWA niejestem i niezycze sobie abys tak do mnie mowila.

Gość a dlaczego nie pozwolić
zachowujesz się jak głupia nastoletnia pipa :o żenada. żal i 10 metrów mułu ;/

niech podsumuję: masz ponad te 20 lat (tak zakładam, patrząc na nick) masz 4miesięczne dziecko zrobiłaś sobie dzieciaka z jakimś przypadkowym facetem, który Cię kopnął w dupę, bo pewnie łatwa z Ciebie ... teraz Cię juz znowu swędzi do dania dupy kolejnemu. o czymś zapomniałam?

Gość tuliiipanek25
bo co mam dziecko i na zadnego faceta spojrzec niemoge.i musze zyc w celibacie.

Gość lacado_
swędzi cie dupa co

z kimś to dziecko masz, a jak tego kogoś nie masz to zwyczajnie dałaś komuś dupy i myślisz, że normalny facet będzie chciał taka latawice :O żenada.

Gość RóżaBezKolców
Nie napalaj się tak na niego kobieto. Zajmij sie dzieckiem a potem dopiero sobą

nie przekreślajcie matki z dzieckiem , jak miała żyć z palantem , to lepiej niech sama wychowuje dzieciaka - a Ty nie słuchaj tych \"idealnych\" i \"pięknie ułożonych\" internetowych \"mądrwali\" tylko jak Ci się podoba to działaj - idź tam kilka razy , jak zwróci na Ciebie uwagę to walcz :D

Gość ale jesteście beznadziejni
zakochać się nie można albo zauroczyć jakimś fajnym gościem tylko z tego powodu że się ma dziecko !!!!! Weście się ogarnijcie !!!!!! ;P

Gość ale jesteście beznadziejni
zgadzam się bierz się za niego !!! a jak nie wyjdzie to przynajmniej jakieś korzyści będą... tzn. znajomy masażysta :) hihih pozdrawiam :)

Gość tuliiipanek25
Dlaczego wyzywacie mnie od dziewiek lun kurew.Chyba niewiecie co te slowa znacza.Ale co ja takiego powiedzialam, ze masazysta mi sie spodobal.co w tym zlego.Wytlumzczcie mi to??????????????

Gość oj ujadać to wy lubicie
>swędzi cie d**a co Jak każdego, normalnego zdrowego czlowieka. A ciebie nie swędzi nigdy? Nie czujesz pociągu seksualnego?

Gość oj ujadać to wy lubicie
> z kimś to dziecko masz, a jak tego kogoś nie masz to zwyczajnie dałaś komuś d**y Słuchaj bezczelna pseudo-wróżko... Czasem bywa tak, że matkami zostają kobiety które absolutnie łatwe nie są, a zostają w ciąży porzucone przez nieodpowiedzialnych, często długoletnich partnerów. Nie słyszało dziewczątko o takich przyopadkach, hę? Skończ więc to ujadanie i wyciąganie prymitywnych wniosków bo pokazujesz się jako prymitywny przymuł bez cienia empatii.

daletego, że po Twojej wypowiedzi pustotą wali na kilometr :O

Żyjemy w tak zwanym cywilzowanym społeczeństwie? Tolerancja i tak dalej? jaaaasne. Co tego, że autorka ma dziecko? nie widzę w tym nic złego, że spodobał się jej jakiś facet a ona jemu. (o ile nie ma męża)

Gość arumualda....
bierz sie za niego, a co...:) i nie słuchaj tych zakompleksienców, którzy nie maja szans na to zeby spojrzal na nie taki masażyzysta:P zwyczajnie Ci zazdroszczą:) do boju:)

Gość --------------
a co tam !! SZASTAJ KROCZEM :D twoje w końcu :D hahahahaha

>>oj ujadać to wy lubicie wiesz co, już taki jeden dupodajny pustak w rodzinie zatruwa mi życie :/ a to, ze ona jest pusta wnioskuję po tym, jak pisze, bo - wyobraż sobie - charakter wypowiedzi duzo mówi o człowieku i dam sobie głowę uciąć, że autorka topiku inteligencją nie grzeszy. zwłaszcza jeśli chodzi o sprawy zyciowe, bo o mejotyczny podział komórki roślinnej jej nie pytam :/ wg mnie nie podlega dyskusji, że laska jest żałoskna zakładając taki temat, bo już o samym problemie nie wspomnę, dlatego żegnam wszystkich "za", bo nie chcę się więcej znizać do tego poziomu... :o

Gość tuliiipanek25
jakim prawem mnie oceniasz.Nieznasz mnie.Majac 25 lat w moim zyciu mialam tylko 2 partnerow.A wam nigdy zadenj koles sie niespodobal.Ze az go zaobaczylyscie to wam szybciej serce zabilo.Ja sie niezakochalam ani nic z tych rzeczy porostu mily , bardzo przyjemny chlopka.Niepamietam kiedy mi tak dobrze rozmawialo sie z facetem dopiero co poznalam.Ale i on ma dziewczyne Wiec nic z tego.A pozatym ja nikogo nieszukam.

Gość nudna prowokejszyn
bo kurwo jebana chcesz komuś rozbić związek. nienawidzę takich szmat jak ty. ma dziewczynę to dziwko nie rozstawiaj mu nóg... masz dziecko to myśl o nim a nie o zajętym facecie. co za szmata ;/

Gość tuliiipanek25
Niemam zamiaru nikomu rozbijac zwiazku.co za ludzie.Podli wszystcy jestescie.

Gość tuliiipanek25
To ze nieulozylo mi sie z ojcem dziecka to znaczy ze niemam juz szans na to aby kogos poznac.Moje dziecko ma ojca.A jesli juz to jestem kobieta i jak kazda kobieta potrzebuje meskiego ramienia.

Gość grhtr4htr
a moze on pedofilem jest skoro córcie masował dłuzej niz powinien ...