Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welonikk01

kupilam ten welon. ale okazal sie straznie lipny. gdzie podobny w wroclawiu??u

Polecane posty

Gość faktycznie lipny
wiec neiwiem czego sie spodziewalas..

Gość Ewleina678
Moglas dobrze przemyslec zanim kupilas:(

Gość nie jestem stylistką
hurtownia ślubna na Nowy Dworze (blisko Factory), albo kupic tiul w "Amandzie" na Pomorskiej i pokombinowac samemu; koszty groszowe, efekt fajny!!! wykrój do znalezienia w necie :) w sklepie obok "Amandy" można kupić niedrogo, ewentualnei Sokolnicza, ale tam ceny bywają kosmiczne... długa mgieła jednowarstwowa - w zależnosci od salonu licza sobie od 80 do 220 zł za welon, materiały na który kosztują... 20 zł!!!

Gość welonikk01
hej no na zdieciu wygladal tak jak sobie wyobrazalam swoj welon. teraz mam mieszane uczucia bardzo. musze jeszcze tyko sie dowiedziec czy ten kolor pasuje do sukni i sie wybiore na ta sokolnicza. tam ss male saloniki ( poza bellisima) to moze ceny nie beda az takie kosmiczne.

to widze nie tylko mi sie spodobal. dostalam go dzis. i tez mi troche nie pasi. wlasnie takiego szukalam ale jednak takieo moze troche subtelniejszego. i fakt rzydalyby sie jakies zdobienia delikatne.

mysle zeby go dac do krawcowej . byc moz eudalo by sie wlasnie nieco zmniejszyc to ze jest taki szeroki. no niewiem. zobaczymy co powie

Gość nie jestem stylistką
przejdź się po WSZYSTKICH salonikach na Sokolniczej i popytaj, bo różnice w cenie są ogromne.... jak pisałam wyżej - nawet do 150 zł na welonie!

Gość weloniko1
a ile sie czeka pi razy drzwi na welon z salonu kiedy sie go juz zamowi?