Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
A ja do papieża na ciebie napiszę

Gość gość
Moja córka będzie pozadna. A wasze to będą Dziwki ale do waszych córek pretensji nie mam tylko do was. Bo to wy niszczycie zycie swoim corkom złym wychowaniem feministycznym

Gość gość
Co za matki i córki w tych czasach. Jaki w przykład dajecie synom braciom.

Gość gość
W tv jest tyle pokus ładnie ubranych kobiet umalowsnych nagich i wasi synowie patrzą na to i córki. A potem córka chce tak wyglądać i grzeszy maluje się kusi chłopaków i popełnia cudzolusteo. Zresztą matki też mają męża malują się do pracy aby szefowi i innym się podobać i skusi takiego zonatego w pracy. A potem winę dramacie na faceta ze on drań a same go skusilyscie. A żeby wasz mąż tak za inną kobieta latał bo mu się podoba ? Wtedy byście zrozumiały ze mam rację.

Gość gość
Żeby żadna się nie ubiersla modnie i się nie malowala to wszyscy bylibyśmy równi. Żeby kobiety spódnice do kostek nosiły i swoje ciała zaslanialy to by nie było tyle rozwodów. A treaz maz wasze popatrxy na kobietee ktora stii w dxinsach legginsacg obcislych i na hei tylek to wy macie pretensje di niegi ze gram. Jan ta kobieta samă go skusila ubiorem swoim I tylkiem wyrazistym. Bo żeby każda w spódnicy chodziła i skromnym ubraniu i nie podkreślała swoich kształtów faceci byli by inni . I nie było by gwałtów. No ale gwałt to wina faceta a nie kobiety która nosi spodnie i podkreśla kształty. I na plaży w majtkach samych i staniku. A wasi mężowie patrzą na to. Albo wy tak chodzicie a mąż cierpi bo wy d***e krecicue w dzinsach. I się nie dziwcie ze facet was bije. Moście spódnice.

Gość gość
W Polsce powinno się znieść równouprawnienia i zrobić oddzielne szkoły dla dziewczyn gdzie jest religią modlitwa i zajęcia kobiece prowadzone przez księży i zakinnice. A chłopców powinno si zostawić w normalnych szkołach gdzie są normalne przedmioty bo to dla mężczyzny jest potrzebne. Tak powinno być. I nasz kraj będzie lepszy moralnie

Gość gość
Fajne łaski po ulicach chodzą a wasi mężowie i synowie się patrzą na nie.

Gość gość
Wy się dxiwicie zevmaz was po gębie bije albo targa za włosy a wiecie dlaczego bo wy swoich twarzy nie szanujecie i włosów makujecie usta włosy oczy malujecie i mąż podbija wam te oczy bo nie szanujecie swoich oczu. Po gębie trzeba bic takim wtmalowanym kobietom. Jak wy do swoich twarzy szacunku nie macie to się nie dziwcie ze faceci nie mają. I dobrze wam tak.

Gość gość
Opamietajcie się. Żeby kobiety dziewictwo do ślubu zachowywały i uczyły tego swoje córki to nie było by samotnych matek i dzieci które nie mają ojca. A ojciec jest potrzebny nawet bardziej nizvmatka. Tyle jest rodzin rozbitych przez kobiety. A kto cierpi mężczyzna i dzieci. Bo wy zawsze ofiary z siebie robicie

Gość gość
Dzięki wstrętne

Gość gość
jka corka sie pozali w szkole i pokaze slady po tymjak ja pobilas, to zostana ci zabrane albo ograniczone prawa rodzicielskie do obydwu corek i bedziesz je odwiedzsc w domu dziecka. tam na pewno wyrosna na ludzi. ciao

Gość gość
Mąż od was odejdzie do kochanki pięknej a wy myślicie ze to jego wina otusxs nie to wina kochanki która go ueiodla wyglądem np. Ona go skusiła. Albo może też być brxydsxa od żony. Ale dobra bo Zina była niedobra dla męża i co wina żony tu też jest bo szacunku nie okazała mężowi. A mąż tu jest obiara ( żony i kochanki)

Gość gość
Ale ja nie jestem autorką tematu tylko opisuje skąd się wziol taki problem wśród kobiet. I draze temat. Bo to feminizm jest winny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Pamietajcie zawsze kobiety powinny winy szukac w sobie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
do 17.23 nie bój się- napisałam na nią do redakcji, by zgłosili ją na policję. Też to zrób, będzie większy odzew

Gość milena_jestem
Ja szczerze to powiesilabym sie gdyby matka zamiast ze mna porozmawiac, bo byc moze ta dziewczyna ma problemy i dlatego tak jej nie idzie z ocenami, skatowala by mnie. Pani juz nie jest matka tylko potworem.

Gość gość
Ja potwirem nie jestem ja siemens co mowie. A oceny i nauka kobietim potrzebna nie jestes tylko dla chlopciw. Kobieta dzieci ridzi i dimensiuni sie zajmuje po co hei nauka

Gość gość
Mie rozumiem waszego oburzenia nie widzicie jak kobiety swiat niszcza i moraknisc. I szczescie mezczyzn

Gość gość
K***y do garów

Gość gość
Kiedys bylo lepiej jak rownouorawnien nie bylo ale sufrazystki feministki wsxystko zniszcxyly

Gość gość
Porzadna matka i córka sama się wyzeka rownych praw z mężczyznami

Gość gość
Wam trzeba dac karę 40 barów tak jak jedna muxulmanka za noszenie spodni i tyle. Nie lubię tej wiary ale taki przykład daje. Obejzyjcir w necie jak ja biją jest filmik .

Gość gość
Jestece s****wem

Gość allurepoison
Co za idiotki piszą na tym temacie i pochwalają bicie dziecka, a gdzie ty matko byłaś kiedy ona tych dwój nałapała i spała z jakimś chłopem? To co się obecnie dzieje z twoim dzieckiem to jest tylko twoja wina, jak można nagle dowiedzieć się o tylu dwójach i seksie dziecka, tak jak ją wychowałaś tak masz. Poza tym kiedy ostatnio się z nią bawiłaś, zajmowałaś? Kiedy byłaś z nią gdzieś? Sama pewnie masz jakiegoś gaha i się nim zajmujesz zamiast córką, może i alkohol w twoim domu gości i imprezki a teraz się tobie dziecko przypomniało żenada z ciebie, nie twoja córka zła tylko ty bo ją tak wychowałaś

Gość allurepoison
Co za idiotki piszą na tym temacie i pochwalają bicie dziecka, a gdzie ty matko byłaś kiedy ona tych dwój nałapała i spała z jakimś chłopem? To co się obecnie dzieje z twoim dzieckiem to jest tylko twoja wina, jak można nagle dowiedzieć się o tylu dwójach i seksie dziecka, tak jak ją wychowałaś tak masz. Poza tym kiedy ostatnio się z nią bawiłaś, zajmowałaś? Kiedy byłaś z nią gdzieś? Sama pewnie masz jakiegoś gaha i się nim zajmujesz zamiast córką, może i alkohol w twoim domu gości i imprezki a teraz się tobie dziecko przypomniało żenada z ciebie, nie twoja córka zła tylko ty bo ją tak wychowałaś

Gość allurepoison
Co za idiotki piszą na tym temacie i pochwalają bicie dziecka a gdzie ty matko byłaś kiedy ona tych dwój nałapała i spała z jakimś chłopem. To co się obecnie dzieje z twoim dzieckiem to jest tylko twoja wina, jak można nagle dowiedzieć się o tylu dwójach i seksie dziecka, tak jak ją wychowałaś tak masz. Poza tym kiedy ostatnio się z nią bawiłaś zajmowałaś. Kiedy byłaś z nią gdzieś? Sama pewnie masz jakiegoś gaha i się nim zajmujesz zamiast córką, może i alkohol w twoim domu gości i imprezki a teraz się tobie dziecko przypomniało żenada z ciebie, nie twoja córka zła tylko ty bo ją tak wychowałaś

Gość gość
Córka nie może być ważniejsza od syna. Córka powinna siedzieć cicho i się domem zająć np jedzenie bratu. Bo trzeba dbać o niego bo on będzie głowa rodziny kiedyś

Gość gość
Tak to wina matek żeby matki siedziały w domu przy garach zamiast pracować i robić karierę to by świat byłby lepszy i dzieci by były zadbane. Ale lepiej do fryzjera pójść i paznokcie przed tv malować. Plotkowac z koleżankami. Miejsce kobiety jest w domu przy mężu i dzieciach. To wina kobiet. Stop feminizmoei i roenouorawnieniom!!!!!!!!!

Gość gość
Hahhaha znowu prowokujesz?

Gość gość
Rząd musi zmienić nasz kraj który jest rojnowany przez kobiety matki Dziwki i córki Dziwki!!!!!!!!