Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Mój syn dzięki mnie wie jaką zone ma znaleść

Gość gość
Kobieta jest winna i to jej obowiązek aby cnotę do ślubu mężowi zachiwac. Bo mężczyzna jako wyżej przed Bogiem na to zasługuje i mu się należy dziewica

Gość gość
I się nie dziwię ze mąż bije zone jak dziewuctwa nie duchowa nie potrafi obiadu zrobić rękoma uorac nie szanuje męża pyskuje do niego. No ale teraz takiej PAŃSTWOWEJ żony uderzyć nie Wilno bo policja aresztuje niewinnego męża który ma zła nie posluszna zone która go nie szanuje

Gość gość
Żeby żony walnąć nie było można mąż się poświęca jej rodzinie zarabia dba o wszystko a Zina jeszcze pyskuje jest nie miłą gardzi narzeka na męża chce ciągle aby kupić to tamto a jak nie dasz jej czegoś to się obraża i pluje w twaz mężowi i udaje poszkodowana. Jak nie uderzyć i nie bic takiej trzeba bic zone bo inaczej na głowę wejdzie. Żona musi znać swoje miejsce

Gość gość
Zaczynam nienawidzić dziewczynek

Gość gość
Do garów K***y ganiac i tyle

Gość gość
mnoe dzis moj 9 letni syn wkurzyl, caly dzien balagani brudz do lekcji od tygodnia palcem nie kiwnal a dzis jeszcze uderzyl swoja 7 letnia siostre, czara sie przelala dostal na gola d**e chyba z 10 klapsow tak mocnych ze mnie reka bardzo bolala a on juz po pierwszym uderzeniu ryczal, ma zakaz na wszystko, na tv, komputer i wyjscia na dwor moze tylko siedziec przy lekcjach nauczy sie ze nie wolno podnosic rak na kobiete i ze ma je szanowac!!! corka zeby nie plakala to obiecalam jej kupic zabawke, wie ze jak ja brat uderzy to moze mi powiedziec a on dostanie lanie, corka to dobre dziecko, lekcje dawno zrobila lubi sie uczyc, zawsze jej pomoge, dla niej bede placic na jej wymarzone studia bo jest zdolna i z pewnoscia bedzie w przyszlosci miala dobra place

Gość gość
bardzo dobrze zrobilas, chlopak nauczy sie ze kobiet sie nie bije

Gość gość
Wasze miejsce jest w kuchni!!!!!

Gość gość
Zdolna. I tak przy garach skończy. A na studia to syna powinnaś posłać a nie córka. I jak twój syn ma kobiety szanować i nie bic jak ty robisz faceta z córki bo na studia ja posylasz a syna nie. Feministka z ciebie. Robisz kszywde synowi fawiryzujesx córkę. Jej też krzywdę robisz

Gość gość
Tu synowi pomagaj i niech córka pomaga dla brata bo jak nie to znaczy że ona nie zaslugoje na szacunek od niego. Feministka taką samą będzie jak ty. Twoja córka po studiach uczona pewnie w domu z dziećmi siedzieć nie będzie. A twój syn będzie bił zone pewnie bo wy to z córka zniszczycue

Gość gość
syn nabroil wiec dostal lanie, jak corka nabroi to tez dostanie ale ona jest grzeczna i nie sprawia problemow, lubi sie uczyc i uczy sie wiecej niz potrzeba uwielbia programy naukowe ogladac, ja z pewnoscia wysle ja na dobre studia bo widze ze to madra dziewczyna i ze osiagnie sukces w przyszlosci a syn pojdzie do zawodowki bo widze ze nie chce sie uczyc a jak sie uczy to na samych 3 jak maz dowiedzial sie ze syn uderzyl nasza corke to tak sie wkurzyl ze chcial go zlac pasem zagrozil mu ze jak jeszcze raz podniesie reke na siostre to dostanie takie lanie pasem ze przez tydzien nie bedzie mogl siedziec, syn zrozumial i jest mily dla siostry

Gość gość
Ty debilko dyskryminujesz syna własnego. Jak ty tak córkę rozpieszczasz to niech ona ci d**e na starość podciera chociaż wątpię ze uczona po studiach ci podetrze jak karierę zrobi. Do domu starców cię wyślę. Nie rób wykształconej feministki z córki. Bedzuez żałować. Zainwestuj w syna lepiej

Gość gość
Do czego to doszło aby córka ważniejsza była i miała więcej przywilejów. Kiedyś córka nie miała nic do gadania i distawala najgorszy wp*****l. A teraz co za czasy syna rodzice niszczą który głowa rodziny będzie jak dirisnie. Mam nadzieję że los ci się odwdzięczyć za to. I zobaczysz ze syn będzie szukał żony dobrej pobiznej bo nie będzie chciał aby była taka jak jego matka czyli ty i siostra. Sfeminizowane

Gość gość
Am nadzieję że mąż twojej córki wybije jej feminizm pasem albo pięścią i do garów pogna. Tak kiedyś żonie się robiło i szsnowala męża. A teraz zona pluje w twaz mężowi. I się dziwjcue że mąż bije. I słusznie

Gość gość
syn bedzie traktowany za zachowanie a nie za plec, niech sie uczy szanowac starszych i kobiety. corka bedzie miala wspaniale zycie pomoge jej zawsze, a gnoja ktory ja skrzywdzi osobiscie z mezem zatluke. na starosc bede miala pielegniarke a corka bedzie zajmowala sie soba a nas bedzie odwiedzac, syn jak nie bedzie sie uczyl to posle go do pracy bedzie mial roj na znalezienie, bo po roku wypad z domu nie bede trzymac syna ktory sie nie uczy, corcia wyprowadzi sie jak tylko bedzie chciala, a zrobi to pewnie po studiach bo ona chce pracowac i miec dobrze platna prace, a jesli bedzie chciala pozniej to zrobi to pozniej

Gość gość
Głupota kobiet nie zna granic.

Gość gość
Ty i twoja córka to szmaty. W dodatku ty najgorsza manipulatirka jesteś bo ma za nastawiasz przeciwko synowi. To mąż jest wyżej bo głowa rodziny jest mężczyzna i syn i nie rządzi nimi. Ty niszczysz rodzinę swoją. Ale wiadomo jak teraz kobiety robią bo bestresiwe wychowanie od męża mają. Kiedyś za coś takiego ty byś pasem od męża dostała

Gość gość
maz sam uczy syna szacunku do kobiet, cwiczy boks i mowi synowi ze jesli nie bedzie szanowal mnie, jego, corki i innych to sie z nim rozliczy, tak go zleje ze nie bedzie mogl siedziec x nasze dzieci wiedza ze czeka ich bardzo surowa kara jesli nie beda przestrzegac zasad a nie moga palic, cpac, pic, bic sie, maja sie szanowac i innych rowniez , nauka jest pierwsza a potem jest czas na inne rzeczy

Gość gość
Twoja córka będzie przez męża bitą bo wiadomo tak wychowana będzie się stawiać to mąż jej się wkurzy i jej jebnie. Ty w ogóle uczysz z mężem dzieci modlitwy szacunku i posłuszeństwa Bogu który dał wam Zycie. Pewnie nie.

Gość gość
Pierwszy to osiem być Bóg modlitwa cała rodzina. To jest szacunek w rodzinie. A nauka to coś co państwo rząd narzuca dzieciom.

Gość gość
W durne feministki do piekła same swoje dzieci wtracacie. Robicie im krzywdę.

Gość gość
Przeczytajcie książkę TRAFIONA PRZEZ PIORUNA glori polo

Gość gość
maz nie skrzywdzi corke bo jest grzeczna ,traktuje ja bardzo dobrze a mnie traktuje jak krolowa, oboje jestesmy ateistami i wyszlismy z ery sredniowiecza, najwazniejszy jest szacunek i tego uczymy nasze dzieci, corka chce sie uczyc i bardzo dobrze sie uczy, wiec pojdzie na studia i znajdzie swietna prace, syn nie chce sie uczyc nie ma glowy do tego wiec pojdzie do zawodowki

Gość gość
chłopak powinien wiedzieć że kobiety trzeba szanować i dobrze traktować

Gość gość
każdy chłopak powinien sie nauczyc ze o kabiete trzeba dbac i nie wolno bic

Gość gość
synów powinno się bić za brak szacunku do matki i siostry !!!

Gość gość
Mam nadzieje ze ci tez wpie/,rdoli dobrze jak troche podrosnie :) takie matki powinno sie niepodlognie napier/dalac wg mnie, i oddawac za wszystko!!!!!

Gość gość
nie bedzie podnosił rąk na mnie czy na siostre, jak tylko to zrobi to ojciec mój mąż taki mu w/p/i/e/rdol spuści że będzie błagał na kolanach o przebaczenie

Gość gość
Do garów