Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
A ty znowu czytasz mnie dziwne zrozumialas pewnie gdzie twoje miejsce jest zdziro!

Gość gość
Wstrętne jesteście i tyle

Gość gość
Wy pewnie nawet na drutach i sxydelku robić nie potraficie tylko latacie po sklepach i za męża kasę szmaty kupujecie

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.

Gość gość
Hahahahaha mitomanki Macie męża? Watpię

Gość gość
To sie nawruc to twoje życie będzie piękniejsze

Gość gość
Co tam już zribilyscie lokacyjne mężowi mam nadzieję że mu smakowało

Gość gość
Kiedyś jeszcze zobaczycie co wam faceci zrobią za wasz egoizm

Gość gość
Z Bogiem jeszcze mint nie wygrał !!!!!!!!!

Gość gość
Wy jesteście takimi egoistkami że boicie się ręce pobrudzic poorac ręcznie i zmywajac ręcznie . Pralki musicie mieć zmywarki w domu feministki. Kiedyś pampersoe nie było tylko pieluszki które kobieta musiała prac rękoma. Suki wstrętne

Gość gość
Dziwki wszystkie jesteście. Szacunku córki do męża uczyć trzeba a nie do nauki ganiac. Potem takie uczone gardzą mężem

Gość gość
Nie ma już normalnych porządnych kobiet na świecie wszystkim tylko w głowie równouprawnienie

Gość gość
Kiedyś takie bito i ponieeierano a teraz karzda wyuzdana chodzi i niszczy mężczyzn

Gość gość
Skoro chcecie rownouorawnien to czemu za k******o bijecie tylko córki a synek się może k***ic i nikt d***** go nie nazwie. Teraz mnie rozumiecie ze kobieta i dziewczyna jest winna . I trzeba zabrać im równouprawnienia

Gość gość
ja bym nie biła córki za to i uważam, że facet, który zalicza wiele babek to też d****** tylko męska

Gość gość
Biła byś zawsze córki dziewczynki są kursami i tyle. Właśnie to chce wam wytłumaczyć. Siedzi banda chłopów i dziewczyn. Jak się patrzy to co się mówi " ale K***y Dziwki" nigdy na chłopaka nic nie powiecie. Jak wasze córki będą się kureic to zrozumiesz ze to ja trzeba bic !!!!!!!!

Gość gość
I to prawda chlopak nie dostaje i się to nie poniza. A dziewczyna całe życie k***a jest. I co nadal chcecie rownouorawnien. Wlasnie treaz zrozumcie !!! Waszym synom i tam plaxem w życiu ujdzie a córka do końca życia przez ludzi na językach będzie i na waszych rodzice i matki. O synu się nie myśli tak. Zrozumnie to kobiety są winne. I trzeba równouprawnienia znieść. Same też kobuaty za Dziwki uważacie a faceta nie. Mam nadzieję że zrizumialyscie

Gość gość
Właśnie d***** zalicza i ci z takiej co ona mężowi da po ślubie w darze gowni. Porządna kobieta dziewictwo mężowi daje po ślubie . Abyś która nie duchowa to egoistka. Mężowi szacunek się należy. Karzdy facet chce dziewicy.

Gość gość
Ja bym nigdy swojej córce na plaży albo jeziorem nie pozwoliła pływać. Chodzą dziewczyny w majtkach i staniku samym albo stroju kapielowym. Rizbueraja się pokazują ciało publicznie Dziwki. Szacunku do swego ciała nie mają szmaty to są

Gość gość
Chłopca trzeba wspierać i dbać o niego bo to ofiara tych waszych córek k***wek. Kiedyś córki do braci nie mieli prawa zapyskowac tylko jedzenie mu robiły praly jego ubranie skarpety dbaly o zdrowie. Kto by pomyslaz kiedyś aby córka miała więcej przywilejów od syna. Teraz dziewczynkom więcej można. I co macie skutki córki feministki rosną. A do służby domowej pogonić te Dziwki !!!!!!!!

Gość gość
Całe zło i całe zło ze strony dzieci nastolatków i k******o wstyd dziewczyn. To wina rownouorawnien. Od chwili kiedy dano kobietom równouprawnienia niszczy się cały świat !!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
No ale kobiety żony w tych czasach tylko szacunku od meza na kutry nie zasługują. Zwracacie uwagę na pieniądze aby wam ubranie kupił kismettki. Kiedyś żona miała parę ubrań na kilka lat ( i szsnowala męża) a teraz nie dajecie mu dxiewictwa i się dxiwicie ze on nie szanuje waszego ciała w loży małżeńskim. Bo na szacunek nie zasluzyliscie!!!!!

Gość gość
Dxiwicie się ze mąż bije zone jak Zina się obnaża przed innymi facetami. Czytałam ze jeden mąż modelkę bił bo nie czcial aby inni patrzyli na nią . A Ina umaliwana na sesję chodziła eksponować urodę swoją. To mąż ja bik bo miał rację . Ona mu orzysiegala wierność i ci jest wierna nie jest jest modelką które się oddaje innym aby patrzyli na jej zdjęcia piękne. I inni faceci podziwiając . A mąż ci zdeadziny. Ale winy nikt w jej nie widzi tylko w nim bo ja pobił. I miał rację bo mu szacunku nie okazała.

Gość gość
Wy si boicie bo nie macie argumentów. I widzę że zrizumialyscie że ja mam rację ,

Gość gość
Ja tak patrzę ze zrizumialyscie że wina jest po waszej stronie kobiety. Przyjzyhcue się na ten sfeminizowany świat i zrozumcie. Kobieta powinna być posluszna mezczyzinie i oddana i życie mu poświęcać dbać i niego. Wyzeknijcie się własnych potrzeb i mazen. I zadbajcie i potrzeby i dobro waszych mężów i synów.

Gość gość
Okazcie szacunek swoim mezom a wasze cielo niech okazują szacunek braciom swoim.

Gość gość
Co za czasy żeby nie wolno bić kobiety żony córki . Trzeba jak są nie posłuszne . Teraz policja aresztuje niewinnego faceta za to że ma egoistyczne kobiety w domu żonę i córkę

Gość gość
A moja corka chodzi na basen by miec super figurke i taniec by miala ladne ruchy. Zawsze ma swiadectwa z paskiem i uczy sie 3 jezykow obcych

Gość gość
Niech się uczy będzie karierę robić a ty na starość będziesz leżała z****** bo twoja córka cię nie przewinie