Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
A do ciebie koch piekuelny siarka ribaki i inne chadztwa

Gość gość
Mini wsxystko i tam vede sie nodlila o was i dzieci wasze i meza aby was pieklo nie dosieglo

Gość gość
Co nak***ilyscie się na sylwestra matki i córki

Gość gość
Co wasze córki cnoty potracily pewnie na sylwestra a wy nic o tym nie wiecie. Ale jak wychowaliscie je bez wiary w Boga to teraz macie

Gość gość
Ja dzisiaj tez lanie pierwszy raz w życiu sprawiłam-ma 6 lat. Od 2 dni mowię jej,ze ma odrobić lekcje,bo dzisiaj mieliśmy wyjeżdżać na weekend.Zaraz,zaraz,zaraz.To samo o sprzątaniu zabawek,dzisiaj się wkurzyłam,wpadłam do pokoju i wszystkie zabawki pozbierałam i wyrzuciłam(zaniosłam do piwnicy,ale ona o tym nie wie),dostała takiego szału ze zaczęła się drzeć,ze mnie nie kocha,ze jestem najgorsza matka na świecie,ze ona idzie mieszkać do babci.Trzasnela drzwiami od pokoju,ale wcześniej odepchnęła młodsza córkę,prawie 3letnia tak,ze mała uderzyła głowa w kafeleki.Nie wytrzymałam,wpadłam do jej pokoju,ściągnęłam gacie i trzy razy przylalam tak,ze aż mnie ręka boli.wyje juz 40 minut,powiedziałam,ze na żaden wyjazd nie jedzie(i nie jedzie,maz pojedzie z młodsza) i znowu jeb drzwiami,to jeszcze ochrzan od męża dostała.Mam jej dosyc!

Gość gość
I słusznie ze dostalas ochszan bo to mąż ojciec głowa rodziny i on decyzje podejmuje. A ty lepiej uchaj męża i badzi dla niego grzeczna bo i ty lanie od niego dostaniesz. Bo po co taką hjsteryczka mężowi wkurzy się i ci lanie zrobi. I się pomodlić o dziec i do kościoła zacznijcie chodzić jak chcesz aby twoje córki cnotę do ślubu zachowały

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem się kłania,mała dostała od męża ochrzan,nie ja.

Gość gość
Dlaczego wy tu piszecie tylko o corkach swoich a synach nie. Wygląda na to że tylko dziewczynki się bije!!!!!! I co teraz skończycje z feminizmem i walka o równe prawa

Gość gość
I dóbrze dziwwcxynkom tak teżrba bjczowac aby cnotę do ślubu zachowały. Ja różumiem chłopców bo wiadomo to ofiary dziśwczyn są które kuszą chłopców to dziewczynyczyny winne są najbardziejdziej. Popieram bjczowanie jch. Baba to baba musi znać swoje miejsce

Gość gość
Kiedyś Córka użyła ojcu i braciom. A teraz w tych czasach córka ważniejsza od brata. Co za czasy. I winne równouprawnienia są. Córkę tezeba uczyć pokory i szacunkunku do przyszłego męża

Gość gość
Trzeba bic córkę aby uczyła się pokory do męża. Bo bitą mężowi stawiać się nie będzie bo będzie pamiętała co grozi za pyskiwanue i nieposłuszeństwo. I wtedy będzie pokorną unizajaca się zona swemu mężowi i synowi dobrą matką. I córkę swoją wyszkoli jak być normalna kobieta

Gość gość
Pomodlcir się ze swoimi dziećmi. Modlitwa jest ważna a współcześni ridxiceaja to gdzieś mają.

Gość gość
ciebie niedługo będą biły współlokatorki z celi a z twojego syna cwela zrobią

Gość gość
Skończcie z feminizmem i walka o prawa kobiet. Bo to nie ma przyszłości dla naszych dzieci

Gość gość
A ciebie demony w piekle a z twojej córki zrobią najbrzytsza i odrazajaca kobietę z lajnem na ciele

Gość gość
Co wy wyprawiacie z córkami powinniście je szkolić i uczyć służby mężowi i synom

Gość gość
One chodzą i kuszą niewinnych chłopców i facetów dookoła niszczą chłopców i waszych synów

Gość gość
Wasi synowie są zagrożeni przez Dziwki które kuszą ich. Pilnujcie waszych synów

Gość gość
Do garów gnajcjr córki aby dla męża umiały gotować

Gość gość
Za włosy wytargac was wszystkie kobiety

Gość gość
Od małego córki trzeba do garów gnac aby potem mąż nie nazekal że wasza córka życie mu zniszczyła

Gość gość
Dziecko i karzdy człowiek należy do Boga to on nań dał życie i musimy postępować tak jak jego prawo mówi. I wychowywać dzieci zgodnie z wiarą religia. Bóg Ojciec nasz tak chce. Ale teraz feministki wszystkie matki i feministki ze swoich córek robicie.

Gość gość
Tak durne matki wychiwojvie córki na wykształcone ateistki które własne dzieci i mezow zniszczą. Powinniście je wychować do służby domowej małżeństwa uczyć być dobrą posluszna Zina mężowi. Ale wy wolicie ich wychować na kobiety która chce równych praw z facetami. I temu się k****a

Gość gość
Teraz córki nie można wychować na poxadnab zone która mężem i dziećmi się zajmoje. Bo państwo karze im do szkoły chodzić kształcić się. I jak tu kobiety w naszym kraju przyszłe mają być pozadne i kochające męża. Tracą cnotę swoją nie chowają dla męża

Gość gość
Mówię lepiej rownouorawnien się wyzeknijcir kobiety bo potem będziecie cierpieć. Na starość wam córki pampersa nie zmienia bo uczone wykształcone będą się brxydxic gowna z waszych starych niefileznych duo

Gość gość
Dziwki

Gość gość
Uczcie córki opieki nad ludzimi starymi kiedyś córki się musiały zająć pamiętają nie było i pralek więc pieluszki były i zmieniali rodzicom braciom swoim tesciom mezom starym. Całej rodzinie i musiały pieluszki rękoma prac. A teraz szkoła wykształcenie praca kariera a rodzicami zajmuje się opiekunka

Gość gość
Mordy w kubeł i do garów córeczki i prania ręcznego. I niech się klaniaja i klekaja przed ojcem i braćmi. Bo to jej obowiązek szanować mężczyzn w domu

Gość gość
Córka ma być kobietą dobrą gospodynią dla swego ojca brata męża syna i dobra pokorną ynizajaca się pielęgniarka im na starosc które pieluszki wypieze a nie wykształcona feministka