Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...ponawiacz...

Najgorszy fluid/podkład jakie używałyście to ...?

Polecane posty

Gość wlasnie ze taaak111
max factor- objetnie jaki, kazdy zatykal mi pory i wywolywal uczuelnie ;(

Gość syksyk
astora, w ogóle astor ma same szity, a puder to już w ogóle klęska. na drugim miejscu lancome nazwy nie pomnę, wysuszył mi skórę jak nie wiem, a na trzecim burżua ten co ma się w nim wyglądać jak po 10 h snu, był wszędzie tylko nie na twarzy

ponawiacz, a jaki masz rodzaj cery?? :O bo ja właśnie dziś po raz pierwszy kupiłam ten Soraya matujący...😭

Po Soraya miałam taki śluz na ryjku i spływał ze mnie , mialam odcien naturalny a wygladałam jak murzyn , nigdy tego nie zapomnę 😭😭😭😭 Jaki wstyd 😭😭

Gość u mnie na okres
soraya nie pamietam jaki dawno to bylo... teraz mam mineralny ale do konca chyba nie umiem go rozprowadzic ale jest coraz lepiej:)

Gość najgorszy był
miss sporty czy jakoś tak...

Gość dremacol
Moj chlopak nawet nie cgcial ze mna wyjsc domu kiedy sie nim umazalam hehe

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

Gość tzn powiem tak..
skoro malujecie sie takimi tanimi kosmetykami to nic dziwnego, że były takie złe;) a jesli chodzi o ten jeden dobry lancome wymieniony tutaj to jest zasada by podkład dobierac do rodzaju cery, może poprostu był źle dobrany ja sama mam skóre baaaaardzo wrażliwą i niestety muszę kupowac dobre fluidy, nic poniżej 100zł nie wchodzi w grę, jednak marka to marka, odkad tk robie nie mam problemu ze spływaniem, rozmazywaniem itp.

Gość tzn powiem tak..
dermacol to rodzaj kamuflażu a nie fluidu, używa sie go na blizny, tatuaże itp. nakładajac go na całą twarz ma sie meeeeeega maskę.. gratuluje pomysłu;)

Gość malaaaaa
Z L'Oreala ten co powinien swietnie wygldac przez 24h ha ha ha byl taki do dupy ze masakra....60zl-2razy uzylam i kolezance dalam.... Ja jeszcze nie trafilam na dobry podklad, tak zebym byla super zadowolona...ae chyba sie skusze i wyprubuje te z Lancome....

Gość rrrrrewewdsw
ja juz nie pamietam jaki byl najgorszy,cos chyba rimmel zle wspominam-akurat kolor byl za ciemny a od roku uzywam clinique superfit makeup i nie mam problemow, jest bardzo wydajny. Faktycznie-co marka to marka.

Gość rrrrrewewdsw
chociaz z tych tanszych to moze bym kiedys revlonu sprobowala bo mam cienie i kredke do oczu i sa naprawde trwale. Podkladu jeszcze nie sprawdzalam, ale poszukam.

przecież lancome i l\'oreal to TEN SAM koncern! poza opakowaniem, substancjami zapachowymi i ceną podkłady te niczym się nie różnią!!! Ze swojej strony polecam podkłady Revlona - używam już od dawna, w szczególności te z serii ColorStay i Age Defying (lżejszy)

Gość Garnierrka
Polecam Rimmel :)

Gość khjkhjhkjhkjhkjh
dla mnie tragedia to wszelkie z avonu, i soraya. Lubie isadore, teraz uzywam vichy i chyba pozostane mu wierna. Nie jest doskonaly, ale ma jedna zalete - nie powoduje zatykania porow. Wyleczyl moje okropne zaskorniki oraz poryszcze, ktorych nabawilam się przez...uwaga...REVLON COLORSTAY!! Swietnie kryje, piekne kolory, ale ciezki, nigdy nie mialam problemow z trtadzikiem, dopoki nie zaczelam nakjladac na twarz tego, wiec nie polecam revlonu dziewczynom, ktore mnaja problem z wypryskami, moze sie stac tragedia. Mam tez jedno pytanko: slyszalyscie o czyms takim jak excipial?> Podobno dobre, ktos uzywał? Kosztuje ok 20 zl a podobno doskonale...za vichy place prawie 70zl...

ja mam z Avona, taki z pędzelkiem. Kaszana. Jak nałżę tym pędzelkiem to mam w pewnym momencie na policzku taka ciemna kreskę gdzie go nałożyłam, nie izie tego rozmazać ani zmyć. Nigdy więcej

Gość iiiiiiipppppppp

Gość vfgb
miss sporty taki w rowowo-brzoskiwionym opakowaniu kupilam bo mialam ochote sobie cos kupic :P teraz uzywam everyday minerals i zamowilam sobie joko w musie

Gość kasia24*
ja polecam Diadem-mało znany cena ok 35 zł. ale jest super!

Gość czarna ola
Zdecydowanie Under Twenty ( niebieski) - okropieństwo więcej wody niz pudru ... zero matującego efektu tylko skóra sie błyszczała jak bym mialą cere - najtłustszą z tych tłustych :P

Gość koralowarafa
Soraya- antybakteryjny, zapomnieli dopisać na opakowaniu że to kit do okien. bleeeeeeeeh

Gość gwiazdeczka 555
Eveline color stay, do dupy....................Ohydztwo, ktore topi sie na twarzy i kolory sa ohydne- pomaranczowe.