Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze tu czesto...

zazdroszcze Wam....

Polecane posty

Gość siedze tu czesto...

Zazdroszcze Wam. ślubu, życia we dwoje. U mnie wszystko się pokomplikowało. Jestem szcześliwą narzeczoną...ale mam problemy na studiach, we wrzesniu musze zdać dwie poprawki, w tym jeden warunek...Jeśli nie zdam, nie dopuszcą mnie do 4 roku... mój narzeczony za rok będzie inż....jemu też nie jest łatwo na studiach. Rodzina mnie nie wspiera,

No to zacznij sie uczyć, idź na korepetycje jeżeli nie radzisz sobie z jakims przedmiotem, masz jeszcze 3 miesiące zdążysz się wyuczyć i wszytsko pozaliczać. Rodzina Cię nie wspiera ale masz narzeczonego na którego możesz liczyć, także wspierajcie sie oboje:) Powodzenia życzę.

hej masz 3 miesiace do poprawki. ucz sie tego zamiast na kafe siedziec :-) duuzo czasu masz wiec spokojnie.:-)

Nam też nie jest łatwo, każda z nas ma jakieś problemy, zapewniam cię. Eh, ja na studiach to co roku miałam kampanię wrześniową, przynajmniej człowiek czuł że studiuje:-D Nie ma się czym przejmować.

szkoła i brak wsparcia ze strony rodziny to jeszcze nie tragedia. Jeśli mamy zdrowie i kogoś kto nas kocha to i tak jesteśmy nie małymi szczęściarzami. Więcej dystansu do problemów i więcej optymizmu, bo to on potrafi zwalczyć wszystkie przeciwności losu.