Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia1977

lubelski bocian

Polecane posty

Gość agatat
Perełka myślałam że bierzecie sie ostro do roboty i olewacie naturalne cykle, ale w naturalnych cyklach też się udaje więc nie ma nad czym myśleć

Gość agatat
natasza a jak tak dzisiaj sytuacja się przedstawia???

Gość Perelka73
Agatat ostro to my sie bierzemy, ale wiecej napisze za tydzien...-)) a na razie musze odreagowac konferencje

Gość agatat
Perełka to jakoś tajemniczo brzmi....... to za co się prof bierze??? zdradź kilka szczegółów

Gość Perelka73
Agatat poczekaj cierpliwie tydzien, ok? :-)) Martwi mnie troche to, ze miesiaczka mi sie skrocila do 3 dni po ostatniej iui, a 4-5 dc to takie delikatne plamienia. Nie wiem, czy tak moze byc...

Gość agatat
Perełka ja to ostatnio to miałam 2 dniowe a kolejne 3 dni to małe plamienie więc to nic strasznego

Gość agatat
chyba ze 4 lata temu miałam normalna @ taka 6 dniową z prawdziwego zdarzenia

Gość agatat
Perełka z uwagi na mój stan z cierpliwościa mam na bakier :-)

Gość monikus
hej klekotki, dołączam do zastępczego forum :) Balbinka dzięki za info:) Byłam 3 dni poza domem, ale przy pierwszej okazji dopadłam neta, a mój M na to "co, znów bociana czytasz":):) ale już się wtedy bocian "naprawiał" Natasza super, że już jesteś w domu ! Balbinka, aż mam ochotę powiedzieć - a nie mówiłam, wszystko u Ciebie poszło ok, to teraz jeszcze mocniej zaciskam kciuki za efekty !!! Agatat - spanie to jak najbardziej ciążowy objaw, ja mogłam spać cały dzień, i co chwile byłam głodna a ja się pochwalę, że dopiero jak wyjechałam z domu, to dobitnie poczułam, jak mój dzidziuś w brzuchu kopie, cuuudne wrażenie :) wcześniej nie byłam pewna, czy to "to" buziaki dla wąteczku i spokojnej nocy:)

Gość Moniqe29
Natasza - trochę mnie pocieszyłas z tym estradiolem, ja wzięłam już ten fostimon i czekam na wyniki w poniedziałek. Perełka- moze jeszcze się odbędzie jak zobaczymy jakie są wyniki. Któz to wie? CHyba tylko Bóg w niebiesiach :)

Gość agatat
Witajcie klekotki :) pogoda jest dzisiaj tak piękna że normalnie paść mozna, dawno nie padało :( do tego zimno jak diabli :( mimo wszystko życzę wam miłego dzionka :)

Gość Moniqe29
Agatat- po prostu jak to mówię " Można się zabić mokrą szmatą " : ) Jak twój brzuszek? Dalej w górę?

Gość agatat
Moniqe29 to jednak sa wzdęcia bo rano ich nie mam

Gość Moniqe29
Może powalcz z tym naturalnymi sposobami. A mozesz już sie ruszac czy w jeszcze każe leżec?

Gość agatat
Moniqe29 ja generalnie mogę się ruszać, ale mam dużo odpoczywać i sie nie przemęczać i też tak robie, a że generalnie jestem przez pół dnia śpiąca to i mogę przez to lezeć

Gość Moniqe29
Agatat fajnie ci, ja bym tez tak chciała miec takie skutki po lameccie i sobie tak leżeć i mysleć co tam rośnie w brzuchu :)

Gość Moniqe29
Hej dziewczyny! Poczytajcie sobie watek na antykoncepcji na poprawienie humoru " Prysznic razem = ciąża". Zaręczam , ze się uśmiejecie. My z M uśmialiśmy się że hej. :) :) :)

Gość balbina777
melduję się i ja w ten cudowny dzionek :(

Gość balbina777
monikus to ty już kopy czujesz? ale ten czas szybko leci ;)

Gość balbina777
agatat czy twoje cyce to od razu reagowały na dufka? moje jakieś leniwe, dalej popsute czy co? natasza ty kiedys mówiłaś, że te żarte progesterony nie zawsze muszą się zmienić w progesteron, czy to dotyczy tez dufka i lutki? może sobie sieknę dla świętego spokoju progesteron .....

Gość agatat
balbina moje cyce nie zawsze reagowały na duphaston, właśnie w tym ostatnim cyklu wcale nie zareagowały :)

Gość magdar78
Witajcie klekotki :) Agatat - a może to jednak nie wzdęcia. Ja nosiłam spodnie ciążowe od 11 tc. Nie mogłam założyć normalnych spodni, bo zaraz mnie cisnęły. A jak poszłam kupić takie z prawdziwego zdarzenia, to pan mnie wkurzył, bo powiedział, że zaprasza mnie po takie ciążowe w .... 6 miesiącu. Tylko mi każdy mówił, że mam nisko brzuch, no i jak sobie porównałam swój brzuszek z innymi, to rzeczywiście był dosyć nisko i może dlatego tak wcześnie zaczęłam chodzić w ciążówkach. A rąk lepiej nie podnosić ale tylko na dłuższy czas. Przecież jak głowę pod prysznicem myjesz, to tez trzeba je podnieść ;) Tu ma chyba też znaczenie, że krew odpływa z niższych partii ciała, a więc też z macicy, do góry. No a to niewskazane. Wszyscy chwalą HM jeśli chodzi o ciuszki ciążowe, a ja tam byłam kilka razy i nic nie znalazłam, jakieś szmatki tylko. :( Chyba nie umiem szukać. ;) Ale już niczego nie kupuję, bo zostało mi tylko kilka tygodni do końca, więc wystarczy to co mam. A poza tym jakoś tak wewnętrznie czuję, że dzidziuś nie wysiedzi u mnie do terminu i będzie wcześniej. Oby tylko nie za wcześnie. A wczoraj byliśmy na szkole rodzenia i kąpaliśmy bobasy i przystawiałyśmy do piersi. Zabawa na 102 ;) W poniedziałek ostatnie zajęcia i czas już wszystko prać i prasować. Jesteśmy już po zakupach, zostały jakieś drobiazgi, które gdzieś nam umknęły. Ale się tego wszystkiego nazbierało. ;) Pozdrawiam was klekoteczki w ten pochmurny dzień i kilka zastępczych wirusków *********

Gość Kkluseczek
witam was niedzielnie :) Jesli chodzi o ubrania ciazowe, to tez uwazam, ze w h&m sa same szmatki i niczego nie moglam sobie kupic. Ale dziecinne ciuszki sa super :) zawsze tam cos musze kupic mojej malej, w tym sklepie dostaje oczoplasu :) Buzka

Gość natasza1
ja się tylko przywitam bo M mnie prześladuje za komputer moje cycki nigdy nie reagowały na żadne dufki ani luteiny ale już to olałam PEREŁKA ty wiesz co miałam na myśli jak pisałam żebyś napisała co słychać .....

Gość zuza2408
Witajcie Kobitki Ale pogoda nic się nie chce ... może tylko spać... Teraz obiad a potem rundka po rodzince Czternasta a ja już zmęczona jestem

Gość natasza1
co do ubrań to ja może będę po prostu chodzić w tych co z nich "wyrosłam" jak się odchudzałam i może teraz będę dobre z powrotem? przynajmniej na razie ale jaeszcze nie mam tego problemu

Gość agatat
magadar78 normalnie zazdroszcze ci tych zakupów :) sama polatałabym po jakimś baby fancie :) nataszka wysłałam ci maila :)

Gość kana107
Hej kobietki.Witam Was cieplutko w ten jakże zimny i mokry dzień, pewnie jak jutro pójde do pracy to wyjdzie piękne słońce i zrobi sie ciepło.i jak tu fajnie spędzić niedziele jak tu tylko spać sie chce.na poprawe nastroju zajadam sie czekoladą-polecam. a o co chodzi z tym dufkiem jakoś działa na UU bo ja nic po nim nie czuje,chyba na mnie nie działa

Gość agatat
kana dufkiem się nie przejmuj bo on raz działa a raz nie działa na jak to napisałaś UU

Gość kana107
Moniqe przeczytałam ten temat o prysznicu i ciąży, ubaw po same pachy, naprawde dobre na poprawe dzisiejszego nastroju