Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia1977

lubelski bocian

Polecane posty

Gość Misia1977
Kluseczek trzymam kciuki Dobranoc Klekotki

Gość balbina777
no to ładną mamy pogodę na weekend, nie ma co .... :( i pewnie wszystkie jeszcze śpią ;)

Gość Moniqe29
Cześć kochane. Boże , jak ja się was oszukałam. Majeczko - ja jestem po wizycie u Lolka. Więc już mówię co i jak. Po Lameccie urosł mi jeden duzy pęcherzyk po pr stronie więc rezygnujemy w tym cyklu z iui ponieważ ta strona była udrażaniana i nie wiadomo co by mogło wyjsć. Nie wiadomo czy tam nie ma jakichś zrostów już. Jeszcze dzis jadę do L bo muszę zrobić Lh i E2 i zobaczymy kiedy pregnyl sobie zapodam. Przykre bo przykre ale cóż można poradzic . W Mówi , ze jak chorowałam to przy stymulacji w czasie chorowby jajka mogły nie urosnąc bo przysadka nie działa właściwie : (

Gość balbina777
moniqe to juz mogą byc zrosty? to my zanim sie pozbieramy po tych zabiegach do kupy i wygoimy to znowu się nadajemy do remontów :(

Gość Moniqe29
Balbinko - nie to chciałam powiedziec, wiesz po prostu uwałąm tak samo jak w że robienie iui na 1 pęcherzyku i to po tej stronie ma małe szanse. To znaczy szanse zwsze są, ale jak nie wychodziła jak po zawsze zdrowej stronie nie wychodziło naturalnie na wypasionych jajkach to wiesz.... nie ma się co oszukiwać iui jest droga, wiem .... że pieniądze w takiej sprawie itd ... ale naprawdę mocno nad tym myslę . Gdybym zarabiała jak normalny człowiek to nie miałabym takiego dylematu:(

Monique przykro mi że pecherzyk urósł nie po tej stronie :-( mam nadzieję, że w nastepnym miesiacu urośnie po prawidłowej... no a teraz chyba będą staranka naturalne... moze jak w sam raz sie uda :-)))) a na kolejny cykl jakie leki ci lekarz przepisał??? mam nadzieję, że LH i estradiol będzie ąłdny... byłam wczoraj w LM... nic ciekwego Obi jest większy.. ale jest lepszy porządek... no i tanie sliczne storczyki, kupiłam sobie jedego... :-)))))ale najchetniej z 5 bym kupiła :-)))) widziałam też ładne zasłonki... no ale M sie nie podobały, musze sama pojechac i kupić...

Gość natasza1
moniqe szkoda że nie po tej stronie co trzeba urosło ale oczywiście naturalne działania masz w planach? majeczka płytki podłogi to rozumiem ale pozwalasz się wtrącać M do zasłonek? ja bym po prostu kupiła sama ;)

Gość Moniqe29
Powiem tak - w Obi oprócz promocji nie jest wcale tak tanio, rosliny, iglaki tańsze są w szkółkach i o wiele ładniejsze. Dla mnie oBI przestało byc atrakcyjne. A leków na nastepną stymulacje jeszcze nie brałam, ja caly czas mam nadzieję, ze zaskoczy cos w każdym cyklu.

Gość Moniqe29
Tak, Nataszo. Będę działac naturalnie.

Gość natasza1
moniqe a czy u was wskazaniem do iui jest słaba armia? jeśli tak to jak jest słaba?

Gość balbina777
ale sprawiedliwość :( sobota a ja musze troche popracować, do tego M nie pojechał do pracy i mnie pilnuje, przerypane :(

Gość Moniqe29
Nataszko - u nas armia jest super. W powiedział, ze wyniki sa bardzo dobre. W tym cyklu to moze już nie zdążę, ale na przyszły zamierzam sobie kupić zel Pre-seed. Bo ostatnio mimo brania wiesołka z moim sluzem nie jest najlepej. A iui W zaleca bo ponad rok nic nie wychodzi. Jade to l więc pozdrawiam ciebie i fasolinki. Jak wróce to wpadnę na forum. pa

Gość natasza1
balbina to masz przerypane ;) moniqe skoro armia ok to nic straconego, a żelik czasami się przydaje

Gość agatat
Witajcie w ten jakże cudownie deszczowy poranek już mnie coś trafia na ten deszcz :( majeczko własnie widziałam w reklamie że storczyki są po 17 zł więc tanio jak diabli, ja też lubie storczyki...:) balbina no to przerypane jak nadzorca siedzi moniqe29 a może jednak organizm spłata ci figla i będzie coś pięknego z tego pęcherzyka, z nami to nigdy nic nie wiadomo

Gość agatat
klekotki ja mam takie pytanie do bardziej doświadczonych...... otóż chodzi o zabobony w ciazy i o zakaz podnoszenia rąk do góry.... ktoś u mnie w domu o tym wspomniał i tak się zastanawiam.... ja nie wierze w zabobony no ale chyba mój M wierzy:(

Gość balbina777
gatat ręce to ty lepiej trzymaj przy sobie nie wieszaj żadnych firanek itp

Ja tam nie wierze za bardzo w zabobony... no ale moze czasami warto nie podnosić tych rąk... ;-) a ja jestem beznadziejną osobą...do nieczego sie nie nadaje...:-( nawet figlowac nie umiem:-(, dzisiaj znowu pustynia, pewnie znowu mam estradiol zerowy :-( i weź tu człowieku zachodź w ciąże... zbawieniem jest dla mnie tylko IUI lub in vitro... nawet żelu nie chcialam uzywac bo w takie suchoty to nawet on nie pomoże :-( a odnosnie firanek to z koleżanka się dzisiaj wybieram jeszcze raz.. i za pewne cosik kupię :-)

Gość balbina777
wiecie co? mój M ma stresa, że będzie miał bliźniaki :) niepoprawny optymista ;)

też bym chciała mieć takiego stresa :-) ja bym skakała w podniebiosy jak bym siedowiedziala, że będe miaął bliźniaki :-)

Gość agatat
to czemu tych rąk nie można podnosić? ja jak kubek z szafki wyjmuję to muszę podniesc

Gość agatat
balbina uspokój M i powiedz że bliźniaki to są cudem i nie tak łatwo je zmajstrować

Gość balbina777
agatat to ja mu tłumacze, że jakby 1 sie udało to też będzie cud a z rękami to chodzi o to, żeby nie mdlały, a kubek z szafki wyjąc to chyba można

Gość balbina777
śpicie wszystkie????

Gość balbie
Agata to nie to że nie podnosić w ogóle, to to chyba właśnie jest zabobon. Ale podobno stanie zbyt długo z podniesionymi jak np. przy wieszaniu firanek czy myciu okien to naprawdę nie jest polecane. Ja nie wiem jak to ma działać ale mi się właśnie z poronieniem kojarzy. Mnie na pewno Swacio zakazał mycia okien. A może to o omdlenia chodzi. Nie wiem. Dla mnie zabobon to z zakazem kąpieli w wannie. Sama czytałam odpowiedź eksperta na bocianie że nie ma żadnych medycznych przeciwskazań. I ja się kąpię. Oczywiście nie siedzę godzinami we wrzątku. Wodę leję taką żeby sobie temperatury ciała za bardzo nie podnosić. Dzień doberek, ja dziś spałam od 1 do 3:30 kiedy obudziła mnie zgaga i ból barku. I od 6 do 9. Pospałabym dalej ale miałam mieć gości.

Gość natasza1
agatat z tymi rękami to chodzi o to że takie ciągłe podnoszenie może pobudzać macicę do skurczy to chyba nie jest żaden zabobon ale ja też biorę sobie kubek z szafki bo przecież nie może wszystko stać na podłodze a z kąpaniem to chyba chodzi nie o zabobon tylko o to że ogólnie prysznic jest bardziej higieniczny bo nie leżysz we własnym brudzie ja zawsze prysznica używałam do mycia a kąpieli do relaxu ;) a co do "robienia" bliźniaków to same działania nie różniły się od działań przy ciążach pojedyńczych ;) tylko że ja mam problem z utrzymaniem jednego zarodka a co dopiero dwóch i odetchnę dopiero jak się urodzą oba całe i zdrowe

Gość agatat
dziękuję klekotki za instruktaż, to chciałam usłyszeć :) natasza1 ja ci gwarantuję że nie odetchniesz bo będziesz siedzieć i myśleć czy kupki są dobrej jakości, czy zupki są dobre, czy dobrze że dzieci śpią a nie płaczą i tak w kółko :) mam newsa - moja koleżanka wylądowała w czwartek w szpitalu (jest chyba w 37 tyg) no i zgadnijcie kto o godz 23 przyjmował ją na oddział???? sama w to nie wierzyła ale to był lolek we własnej osobie :D

Gość agatat
natasza1 mam pytanie za milion punktów- czy juz cie wybuliło??? bo moze ja jestem głupia albo jaka ale mnie tak dołem trochę wysadziło - tak jakbym przybrała tłuszczu w ciągu tygodnia.

Gość balbina777
ale mam dzisiaj beznadziejny humor :( do tego mało czytania na "zastępczym" wszyscy pewnie jakoś ciekawie spędzają czas ....... majeczka to juz powinna wrócić z tych zakupów ;)

Gość balbina777
wychodzi na to, że lolek nawet nie sypia... agatat to wybulenie to już takie ciążowe? ja mam wybulenie ale wyżej i to na bank z przejedzenia bo pochłaniam wszystko co spotkam na drodze

Gość agatat
balbina a ja wiem czy ciażowe ... takei wybulenie z przejedzenia to ja mam cały czas.. hehe tylko raz większe a raz się zmniejsza jak schudnę:-) ja też byłam chwilę na zakupach ale to takich zwykłych lodówkowych, żeby echo i światło zakryć :) ja to najchetniej wyruszyłabym na jakies ubraniowe i kupiłabym sobie spodnie jakies takie rozciągliwe na brzuchu które można byłoby rozszerzyć...:) i najważniejsze musze kupić sobie nowe staniki, chociaż ze dwa żeby mieć w czym chodzić bo wszystkie są jakies skurczone