Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia1977

lubelski bocian

Polecane posty

Gość guzia
no i ja też tak robiłam na siłę

Gość balbie
Majeczka (tylko się tu ze mnie nie śmiać) ja śpię w opasce na oczy, mam taką fajną bordową jakby satynową. Kiedyś można było dostać takie do samolotu w Galerii Centrum na stoisku takim podróżnym, gdzie walizki itp. No ja niestety mam w sypialni srebrne żaluzje, nie dość że żaluzje jednak sporo przepuszczają to jeszcze srebrne. No i spać ja teraz chodzę o 3 to już się jasno robi.

Gość guzia
no ja powoli zmykam na zakupy coby mieć co do garnka wrzucić na obiad;) zajrzę do Was Klekotki jak tylko podłącze komp w domku bo po malowaniu pokoiku jeszcze stoi rozbrojony:)

Balbie to ja dzisiaj pobiegnę do Galerii Centrum i kupię sobie... albo moze w Rosmanie dostanę... a jak sie rano budzisz to nie masz jakis odcisków na twarzy od tej opaski????

Gość balbie
Majeczka, nie raczej nie. Ona nie może być za mocna. Ale naprawdę mi pomaga, Ja się na byle światło budzę.

niom ja mam podobnie... kiedyś mieszkalam w czymś w rodzaju akademika... byłyśmy we 4 w pokoju, każda miała inny system nauki,ja sie kładłam wczesnie spać... inne dziewczyny do 3 w nocy siedzialy przy lampkach...no a ja nie mogłam przez światło spać... i do tej pory mam cos takiego, że przykrywam sie kołdrą cała, razem z głową i oczami, czasami M sie śmieje, że mnie w ogóle nie widac... i czy mogę oddychać... :-)

Gość kana107
Hej kobietki. co myślicie o zrobieniu progesteronu tydzien po iui czyli w 22dc da to coś?

ja mysle, że to bardzo dobry pomysł... bo własnie najlepiej robić tydzień po owulacji... a bierzesz luteinę? bo wtedy wynik moze troche zafałszowany wyjść....

Gość kana107
Majeczka nie biore luteiny tylko duphaston ale on chyba nie bedzie mial wplywu na wynik.tak sobie właśnie myśle żeby zrobić i zobaczyć na jakim jest poziomie

Gość natasza1
nie dufek nie będzie miał wpływu na wynik bo to nie progesteron luteina owszem może perełka fajnie że nas znalazłaś ale mogłabyś napisać co aktualnie działasz? ja pobyłam trochę na dworze na leżaku żeby jak to powiedział M złapać powietrza

no własnie Perełka napisz... czym siestymulujesz w tym cyklu??? ale ci fajnie Natasza...:-) a ja dzisaj sie wybieram na wycieczkę do jedych z fajniejszych sklepów.... budowlanych :-) nie to co z ciuchami, które są za ciasne na mnie...zobaczę czy w Leroyu można cos ciekwego kupic, a przynajmniej poogladać, przecież kaski brak... :-(

Gość natasza1
coś mnie spanie bierze.... może bym tak po obiadku się kimnęła? spróbuję

Gość natasza1
majeczka to gdzie ty jedziesz? bo w Lublinie to chyba nie ma? takiego sklepu

Gość balbina777
no to ja sie pochwalę, że wg Chołubka jaja popękały a i ja torbieliska żadnego nie zauwazyłam :) śluzówka ma 12,9 mm no i podobno nie ma się co estradiolem przejmować skoro śluzówka bardzo ładnie zareagowała, to wg tego dohtora bo ja nie wiem.... a tocznia nie zrobiłam bo podobno najlepiej rano więc sobie darowałam

no jak to nie ma !!!! no tak byłaś w szpitalu wiec cię omineła ta informacja... zobacz sobie video , tylko w Lublinie chyba mieszkańcy potrafią tak otwierać hipermarkety... jak w Kabarecie Ani Mru Mru... a on iteż z Lublina :-) http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090617/LUBLIN/290037425 a ja dzisaj jakąś głupwakę mam... i zamiast pracowac, to jakiś głupoty mi w głowie...

Gość balbina777
natasza fajnie, że masz leżaczek :))

Gość balbina777
majeczka w zasadzie nie było dokarmiane niczym specjalnym, przyjęłąm końską dawkę wina w 2 dc, jak pamiętasz 1,5 butelki ;)

Gość agatat
no to ładnie zaszalałaś z tym winem i słusznie bo potem to już pić nie wolno :D nataszka ja też wziełam krzesełko, usiadłam na balkonie z książką i deszcz zaczął padać :( no i poszłam spać :-) majeczka mój M też juz się nie może doczekać jazdy do tego sklepu, myślałam że go moze dzisiaj wyciągnę ale on jak zwykle ma robotę w podziemiu bo muszą może w końcu skończyć płytki układać w piwnicy bo zaczeli w zimie i tak zostawili zrobione do połowy i potem były prace budowlane na dworze. więc sobie będę kisła przed telewizorem, który już mnie wkurza bo nic w nim nie ma :(

Gość MisiaczekGW
Witajcie Klekotki! I ja Was znalazłam, choć przyznam że nie było to łatwe. Wczoraj nie skopiowałam linka z Boćka, pamiętałam tylko że na kafeterii Misia miała ten wątek założyć i w końcu się udało:) balbina777 świetnie że jaja popękały, a i endo piękne! To teraz zostało tylko trzymać kciuki za wyniki. A co ty dostałaś na przeciwciała? Tylko encorton? Ja robiłam tocznia w środę rano i wynik tego samego dnia. Tyle że nie mogłam czekać do 15 więc odbiorę w środę. Ja jutro kończę clo, zapodaję gonal w 9dc i w środę przed godziną 16 wizytka:)

Gość balbie
Ja już byłam w nowej galerii, choć zamiast nowego sklepu budowlanego bardziej mnie interesowały nowe ekskluzywne delikatesy. A na Leroy Merlin już nie miałam siły.

Gość balbina777
misiaczek na przeciwciała mam tylko encorton 10 mg i łykam tez acesan, sama sobie dopisałam bo miałam odstawic przy encortonie, ale W potwierdził, ze dobrze robie

Gość balbina777
ale mi napisali - jajnik lewy drobny :( a kij z nim, żeby tylko prawy produkował dobre jaja

Gość agatat
balbina kij z tym jajnikiem, ważne żeby jeden dał czadu za dwa i tyle :)

Gość Misia1977
Balbina super wieści. A mi usnęło się....

Gość agatat
Misia skąd ja to znam, tylko się położe a już śpię, przynajmniej w dzień bo w nocy bywa różnie ale do południa to musze drzemkę uskutecznić :)

Gość natasza1
to i ja się przespałam ale to raczej pogoda a nie ciążowy objaw majeczka nie wiem o co chodzi ale perełka kazała ci przekazać że moniqe napisze jak wróci z Lb od doktora nie wiem o co chodzi ale przekazuję

Gość zuza2408
Hey kobitki ! Dzięki Balbina za linka