Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia1977

lubelski bocian

Polecane posty

Gość zuza2408
Balbina świetne wieści !!!! gratulacje mój progesteron zafałszowany luteiną wynosi 35,7

Gość natasza1
zuza zafałszowany czy nie to jakby coś to pomoże dzidzi majeczka głupawka czasami potrzebna tylko jakbyś zauważyła wcześniej jakiś śluz to atakuj M bo z tą lamettą nigdy nic nie wiadomo.... no i armię trzeba odnowić przed iui czy lolek zakazał?

Gość natasza1
balbina a jak ci się podobał dr Ch? ja mam do niego uraz ale po ostatnim pobycie w szpitalu to mam uraz do Mazurka a Chołubek się zrehabilitował bo potwierdził to co mówi lolek

Gość agatat
zuza najważniejsze że jest wysoki a że luteiną to juz nieważne :) nataszka a mi sie wydaje że to objaw ciąży, a może lenistwa... ja np. wstaję rano, jem śniadanie i juz szłabym spać znowu, trochę się pokręcę i znowu jestem śpiąca

Gość natasza1
no nie wiem oprócz tego że czasami mam napady sikania to poza tym żadnych objawów ; (

Gość balbina777
zuza a ty masz luteine podjęzykową? no wyniczek niezły

Gość natasza1
balbina a ty sobie nie siekłaś progesterony z ciekawości?

Gość balbina777
ja myślę, że to spanie to jednak objawy ciążowe

Gość balbina777
u mnie za wcześnie na siekanie progesteronu, zresztą jak biorę dufka i luteine podjęzykowa po 2 razy dziennie to nie wiem czy jest sens

Gość balbina777
hmm co do dr Ch to wg mnie "dr błyskawica", moze do sympatycznych nie należy no ale stwierdził, że jest po owu i o to chodziło.

Gość natasza1
no tak w sumie powiedział to o co ci chodziło ;) teraz czekamy....

Gość agatat
natasza1 ale jak masz melodie do spania to jest to objaw ciążowy, to że cię kuje czasami w brzuchu to tez jest objaw, a to że sikasz za wszystkich to jest najlepszy objaw :) a dwa objawy najważniejsze masz w brzuchu :D

Gość Kkluseczek
witam was :)) juz 5 stron naklikalyscie skubane :) Balbina super wiesci :) co do Cholubka i Mazurka to po pobycie w szpitalu jestem na tak, Mazurek zartownis, caly czas do mnie zartowal, a jak spotkalam go na schodach podczas chodzenia w te i sporwotem ( z malzem) to tez zartobliwie to skomentowal :) pewnie jakbym miala wybierac lekarza na czas nieobecnosci lolka wybralabym wlasnie jego :) njagorsze zdanie mam o Zychu - prostak, zakompleksiony na maksa i przez to musial sie na mnie wyzyc, ale ja sie nie dalam i nie spuscilam glowy tak jak tego oczekiwal :/ ech...brak slow pozdrawiam was bardzo serdecznie :)

Gość zuza2408
biorę luteinę dopochwowa

Gość Kkluseczek
spanie to typowy objaw ciazowy :) ja teraz w ostatnich tygodniach znowu zaczynam spac jak w I trymestrze

Gość natasza1
właśnie nie mam za bardzo tej melodii a w nocy to śpię jak zając pod miotłą ale dzisiaj już się nie obudziłam "jak na mierzenie temperatury" tylko 8;30 i szybko musisłam coś zjeść żeby wziąć lekarstwa przed 9 ale w środę się może coś wyjaśni żeby chociaż w tej telewizji coś było a tu nic

Gość natasza1
kluseczek ja się na temat Mazurka nie wypowiadam i nie chcę się dostać w jego ręce jestem żywym dowodem na to że się czasami myli tylko że lolek go bronił przede mną a on mi powiedział na wizycie żebym sobie lekarza zmieniła był ewidentnie nie miły a potem już obojętny

Gość zuza2408
Natasza nie ma nic w tv to prawda Ja sie wciagnęłąm w "ranczo" pierwsza i druga seria suuuper spróbuj !

Gość Kkluseczek
no to swinia, skoro proponowal zmiane lekarza. mnie pytal, kto prowadzi moja ciaze, ale nie skomentowal.

Gość natasza1
ale pewnie masz na dvd? trzeba by ściągnąć jakoś z netu

Gość zuza2408
z netu bez problemu ściągniesz naprawdę polecam mozna pośmiac i obsada fajna

Gość natasza1
kluseczek on po prostu się wkurzył że ktoś jak to wyraźił "poprawiał" po nim usg i chodziło o ten nieszczęsny pęcherzyk żółtkowy bo lolek go znalazł i chołubek przy tym był a nie wiem skąd się o tym dowiedział miałam tego nie pisać ale na wizycie było nie miło potem jak przyszedł za 4 dni to już się zachowywał normalnie i nawet był miły ale niesmak pozostał moje 2 koleżanki u niego prowadziły ciążę i były zadowolone więc dla swoich pacjentek na pewno jest miły ma też opinię świetnego położnika może po prostu ja miałam taki niefart

Gość Kkluseczek
No niestety, kazdy z nich chce byc najmadrzejszy... dobrze,ze nasz Wdowcio jest inny :)

Gość mam do Was pytanie
dziewczyny, co sie stalo z bocianem?

Gość zuza2408
do poniedziałku nie działa bo coś majstrują

Gość agatat
bocian ma przerwe techniczna do 22 czerwca

Gość Misia1977
Kluseczek a jak Twoje rozdwojenie? Masaż nie pomógł? czy go nie było? Spanie w I trymestrze to objaw ciążowy. Ja mogłam spać 20 godzin na dobę. pozdrawiam

Gość agatat
kluseczek jesli piszesz to jesteś jeszcze w dwupaku :) ciekawe kiedy się nam rozpakujesz??

Gość natasza1
coś ten zastępczy bocian jakoś bardziej tempo idzie

Gość Kkluseczek
ech, ja jeszcze w dwupaku :( mala sie nie obsunela w kanal rodny i nie chca mi wywolywac porodu:( Maria i Wdowcio powiedzieli to samo, ze bylaby to dla mnie i malej zbyt duza meczarnia, gdybym miala teraz wywolanie akcji porodowej. jeszcze troszke musze poczekac, az wejdzie w kanal. a jej chyba dobrze w brzuchu, bo nic mi sie teraz nie obnniza. robie przysiady, ktore niby maja pomoc :D ech...koncowka ciazy jest najgorsza