Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia1977

lubelski bocian

Polecane posty

Gość agatat
balbina a ten humor to masz może przez pogodę bo taka beznadziejna że szlak człowieka trafia przez ten deszcz i nie martw się ja też właśnie zaczynam się nudzić na maxa :-(

Gość balbina777
agatat penie uprałaś w za wysokiej temperaturze :)))

Gość balbina777
troche ci zazdroszcze, też bym chciała mieć wielkiego cyca ;)

Gość Moniqe29
Cześć piękne. Ja wróciłam z L i jestem padnięta. Co więcej, nie wykupiłam fostimonu a okzauje się , ze muszę go wziąć. Jeden już sobie załatwiłam , trudno najwyżej wezmę jeden. Agatat, to chyba bardziej działa psychika, przecież niemozliwe żeby cie już wybuliło :)

Gość MisiaczekGW
Bry! Pogoda nie sprzyja, a ja w domku sama do 22, M poszedł do pracy, też mam jakiegoś dołka:(

Gość Moniqe29
Agatat ile mialas pęcherzyków w tym cyklu na Lameccie? I Nataszka też mi napisz .

Gość natasza1
agatat wybuliło to chyba nie ale czasami jak dotykam to "tam" jest jakiś twardszy brzuch ale wszystkie ubrania dobre i nic nie przytyłam tzn po przyjściu ze szpitala nie przytyłam ale 3 obiady teściowej jak sonie sama nie zdążyłam nałożyć i kilo do przodu..... no a co do dyżuru lolka to pewnie raz na rok to i jemu się trafi ;)

Gość natasza1
"ile mialas pęcherzyków w tym cyklu na Lameccie?" po jednym gigantycznym na każdym jajniku 26 i28 mm i myślałam że to już torbiele i już nic do tego nie brałam oprócz pregnylu ale a byłam wyposzczona od leków po poronieniu i pewnie dlatego tak zareagowałam BALBIE jak zamierzasz rodzić? n czy cc? i co mówi swacio?

Gość Moniqe29
"po jednym gigantycznym na każdym jajniku 26 i28 mm" Więc bardzo ładne były. Ja mam największy 17 mm, ale myslałam ,ze moze więcej miałyście.

Gość Moniqe29
No ale u mnie to był 10 dc, ciekawe ile jeszcze taki pęcherzyk moze urosnąć?

Gość Moniqe29
A czy po lameccie nie jest tak , ze zahamowanie estrogenów skutkuje później ich duzym wzrostem? Pocieszam sie tak bo być moze jeszcze nie wszystko stracone i E2 sie podniesie.

Gość balbie
Natasza ja nie zamierzam, mnie Swacio od razu zastrzegł żebym się na poród sn nie nastawiała, i raczej się tego trzyma. Więc ja się szykuję na cc. Agatat a może masz wzdęcia, ja miałam na początku straszne i jak rano brzuch był zwykły to po południu myślałam że mi eksploduje i zdecydowanie spodnie były za wąskie. Ja mam moje ulubione spodnie ciążowe, z taki prawdziwym golfem z H&M i dresowe też. Bo najbardziej to mi w domu przeszkadzało że mnie coś w brzuszek ciśnie. Polecam.

Gość balbie
Moniqe ja w szczęśliwym cyklu to 10 dnia miałam 10 mm, w 15 15mm, więc też masz bardzo ładny ten pęcherzyk. On jakoś nawet chyba 2 mm dziennie może urosnąć jeśli się nie mylę.

Gość agatat
Moniqe ja miałam jeden ponad 16 mm a drugi 13 i potem się jeszcze stymulowałam jednym fostimonem i jednym gonalem Balbie może to rzeczywiście mega wzdęcie bo normalnie tak mnei wysadza że siedzieć nie mogę w jakiś spodniach niedresowych. a co do h&m to ja jeszcze tam ciażowych spodni nie widziałam, a ostatnio szukałam i nie znalazłam :(

Gość balbie
Agata w H&M stoisko ciążowe jest na górze, tam gdzie ciuchy dla nastolatek i dla dzieciaczków. Nie za dużo tego ale są. Spodni jest akurat największy wybór. Jest też bielizna.

Gość Moniqe29
Dziekuje Balbie i Agatat. Dziewczyny pamietacie jaki miałyście estradiol? No i kiedy była u was owulka? Bo jeśli później to są szanse że jeszcze urosną.

Gość agatat
Moniqe u mnie owulka była jakoś w 17-19 dc

Gość Moniqe29
Agatat a le normalnie tez miałas 17-19? Czy tylko w tym cyklu?

Gość agatat
moniqe normalnie jak się stymulowałam to też miałam tak w okolicach 17-19dc a bez stymulacji to czasami lolek widział też i w 28 dc

Gość agatat
balbie a widzisz ja nigdy w h&m nie chodziłam na góre

Gość Perelka73
hej klekotki. Witam w malo udany sobotni wieczor (pod wzgledem pogody oczywiscie :-)) Moniqe szkoda ze sie Twoja iui nie odbedzie :-(( A ja sobie lykam Castagnus jak na razie...

Gość natasza1
BALBIE pytałam o poród bo już się nasłuchałam że mogą być komplikacje i wszędzie piszą że robi się cc chyba że coś tam coś tam i ciekawa byłam jak to jest w praktyce MONIQE ze mną to się nie ma co chyba porównywać bo ten cykl był dziwaczny i akurat był weekend majowy i nie mogłam sprawdzić wcześniej hormonów i jak sprawdziłam 15dc to lh było 30 a estradiol 1000 cośtam i lolek aż się zdziwił powiedział że powinno pęknąc i bez pregnylu ale żebym sobie wzięła jak mi się uda kupić ale to chyba jest tak tak przy lamettcie że ten estradiol rośnie trochę później ale śluz pojawił się w 12 dc i mnie to zmyliło bo nie wiedziałam o co chodzi..

Gość Perelka73
a teraz spadam, bo jestem padnieta po wystapieniu, musze odreagowac przy czyms dobrym dla duszy i ciala :-))

Gość natasza1
PEREŁKA gdzieś czytałam że ten castangus może skracać cykl ale że bocian nie działa to nie mogę dopytać dziewczyn z innego forum bo brały. a na o się bierze te zioła bo ja to brałam mace przez jeden cykl

Gość natasza1
wpadła i zaraz spada lepiej byś napisała co u ciebie

Gość Perelka73
nie oslabiaj mnie Natasza...ja tu mysle ze on mi pomoze a tu...

Gość Perelka73
a o co pytasz?:-)) na razie 5 dc, ide na usg za tydzien...

Gość balbie
Natasza, z tego co wiem to rodzą dziewczyny i bliźnięta naturalnie. Ale u nas wskazaniem do cc jest czas starania się, u mnie wiek, u Ciebie pewnie poronienia. No przynajmniej Swacio nie dopuszcza chyba porodu naturalnego w takich sytuacjach. Agusia chyba też od razu miała wskazanie na cc.

Gość agatat
Perełka to już 5 dc? chyba jakoś szybko zleciało, ale nowy cykl nowa nadzieja :) a jakie są plany na ten cykl ?

Gość Perelka73
Agatat raczej nie...po usg zobacze jak to u mnie z naturalnym cyklem