Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o ciaze

Pytanie o ciaze

Polecane posty

Gość pytanie o ciaze

Dziewczyny! Zastanawiam sie czy udalo mi sie w tym miesiacu zajsc w ciaze (robilam wszystko co moglam aby sie udalo :D) i mam pytanie. Czy ktoras z Was odczuwala na poczatku bol w dolnej czesci plecow? Tak jakby korzonki?? Bo mnie wlasnie wczoraj dopadl taki bol razem z bolem dolnej czesci brzucha (jak na okres). Mialam wrazenie ze za moment dostne @. Dodam jeszcze ze termin okresu mam na 27 czerwca wiec to jeszcze tydzien.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mnie bolało za uszami i to był znak!

Gość pytanie o ciaze
Halo! Jest tu jakas Pani w ciazy???

Gość pytanie o ciaze
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dziekuje :/

wiesz co podobnie mam z tym mnie boli brzuch jak na okres a on będzie za tydzień. Tylko z tego wiem ja i dziewczyny w ciąży z forum mi mówiły że za wcześnie na objawy i raczej sobie wmawiamy że coś czujemy i ze to napewno ciąża. Ale życzę żeby wam się udało:)

Gość paranojkaa.
zdecydowanie za wczesnie na objawy. pewnie coś dxwignęłaś albo xle spałaś i stąd ból pleców.

Gość pytanie o ciaze
czas na nasze maleństwo dziekuje :) Ja sobie tego bolu nie wmowilam ale zdaje sobie sprawe ze on nie musi byc spowodowany ciaza tylko czyms innym. Pytam po prostu czy ktoras z pan w ciazy lub tych ktore maja juz dzieci miala taki objaw... :)

Gość pytanie o ciaze
paranojkaa. czemu za wczesnie? Przeciez zostal juz tylko tydzien do okresu a czytalam juz nieraz ze panie czuly juz pewne symptomy na tym etapie.

niewiem mnie np od kilku dni boli brzuch jak na okres oczywiście ja sobie myśle o to napoewno ciąża, ale przczyny mogą być różne pozatym nasza psychika może zdziałać wszystko na spowodować ból. Czytałam nawet kiedyś o ciążach urojonych

Gość poważnie
Ja pamiętam, że strasznie mnie bolał brzuch, niby tak jak na okres, ale jakoś inaczej-ciężko to opisać, ja budziłam się w nocy i myślałam że zaraz padnę, to było takie kłucie, i to było jakoś tak w okolicach terminu @, później doszło plamienie, no a test ciążowy 2 razy pokazał brak ciąży dopiero Bhcg dało wynik pozytywny:) A za 34 dni będę mamusią:):):)

Gość pytanie o ciaze
poważnie GRATULUJĘ!!!!! :D

a mi sie strasznie chciało spac i bolały cycki (koszmarnie bolały). Ale objawy pojawiły sie dopiero po około tygodniu od terminu @, więc mysle ze u Ciebie troszkę za wcześnie na objawy ciąży. Ale trzymam kciuki:) Ja juz w poniedziałek zostanę mamusią, mam planowane cc ze względu na ułożenie pośladkowe.

Gość pytanie o ciaze
loona_84 dziękuje :) Życzę Ci szczesliwego rozwiazania, trzymam kciuki!!! :)