Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

Jak bys dzis robila tescik ciazowy to napisz odrazu wynik ja postaram sie jeszcze dzis zajrzec na topik jak nie to jutro odczytam trzymam kciuki za 2 krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

jaskolka wlasnie przyszlam i przed chwilka zrobilam test, odczekam 5 minut i pojde zobaczyc , troche sie boje zeby sie nie rozczarowac

jaskolka nie potrzebnie tylko szlam do tej apteki........ wynik negatywny........ dala mi w aptece jakis test pierwszy raz taki widze....... kosztowal niecale 6 zl

jakbym naprawde byla w ciazy to i taki najgorszy napewno by pokazal, strasznie mi jest niedobrze...:(

ech nie wierze bys nie byla w ciazy!!!!!!!!!sluchaj pamietaj ze moze to byc wczesna ciazy i test tego jeszcze nie zalapal po drugie najlepiej bys zrobila test z porannego moczu glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jest 17 dni od stosunku , no owulacja mogla by mi sie troche przesunąc ale niewierze ze jestem w ciazy...........................:( ale ciekawe dlaczego test owulacyjny jest pozytywny a test ciazowy nie

sluchaj ja mysle tak dla wlasnego spokoju moze idz do pryzchodni i popros o test z krwi bete on daje 100%pewnosci wynik masy tego samego dnia ?i nie denerwuj sie ja nadal trzymam kciuki

nie martw sie nie bierz tego wyniku do siebie moja znajoma ktora jest teraz w ciazy dopiero za tryecim razem test pokazal jej wynik pozytywny i to bylo 8 dni po terminie miesiaczki takze glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes
przykro mi ,wspolczuje Tobie bardzo ,

a w ktorym dniu cyklu jestes..................jak myslisz moze byc tak ze test ciazowy moze jeszcze nie pokazac wyniku prawilowego a test owulacyjny pokazuuje juz?????????///// bpo jezeli nie jestem w ciazy to dlaczego test owulacyjny wychodzi pozytywnie?????????/ na trzech testach mi tak wyszlo

a w ktorym dniu cyklu jestes..................jak myslisz moze byc tak ze test ciazowy moze jeszcze nie pokazac wyniku prawilowego a test owulacyjny pokazuuje juz?????????///// bpo jezeli nie jestem w ciazy to dlaczego test owulacyjny wychodzi pozytywnie?????????/ na trzech testach mi tak wyszlo

zobacze jakie jutro krwawienie bede miala, bo teraz juz jest slabsze zobaczymy pozniej jak bedzie ,

kurcze dziwne naprawde dziwne....ja bylam pewna test ciazowy pokaze 2 krechy:(

dzasty jestem z toba caly czas i mowie ci tak pamietaj zawsze po burzy wychodzi slonce......glowa do gory

Gość Do Dzasty86
ja tez tak mialam 3 dniowe plamienia dosc intensywne robilam test w 1 dniu plamienia test wyszedl negatywny pomyslalam nie udalo sie .Zalamalm sie lekko jednak cos mnie tknelo by powtorzyc test po 9 dniach od zrobieniu testu pierwszego i wyszly mi 2 krechy:)bylam w szoku takze radze powtorz za pare dni test mozesz miec wczesna ciaze i nie sugeruj sie testami owulacyjnymi powodzenia mama rocznego patryka

moim zdaniem skoro sa skrzepy ,jakiejkolwiek wielkosci to doszlo do samoistnego poronienia, ale test ciazowy mogl nie wykryc hcg bo moglo do niego dojsc wczoraj np lub przedwczoraj a dopiero dzs krwawienie Testy na owu sa czulsze pod kontem innych hormonow niz ciazowe ktore wykrywaja tylko hcg. osobiscie zalecam przyjrzenie siie tym skrzepom i ewentualnie wizyte u gina

widzisz ja zrobilam dwa testy ciazowe przed terminem spodziewanej @ i wyszly mi blade kreseczki ,w miedzyczasie bhcg w lab. i nastepnego dnia test plytkowy siusiany i juz wyszedl negatywny wiec polecialam na jeszcze jedna bete i do lekarza i okazalo sie ze doszlo do samoistnego poronienia

jaskolka zrobilam dzis po 10 jeszcze raz test owulacyjny (wyslalam ci zdjecie na poczte-zobacz sobie) i wydaje mi sie ze dzis ta kreska testowa jest zancznie ciemniejsza od kontrolnej niewiem juz o co w tym chodzi/////

witam a jak sie czujesz ,

dzisiaj brzuch mnie nie boli, krwawienie mam skąpe ale jest .... mdli mnie strasznie.....

wiem ze nie powinnam sie wtracac ale idz do lekarza na usg. w tym dniu cyklu powinno byc widac malenki pecherzyk ciazowy,

jak myslisz jezeli nie jestem w ciazy to dlaczego ten test owulacyjny wychodzi pozytywnie, a na dodatek dzis ta druga testowa kreska jest bardzo mocna,

jesli te testy wychodza to znaczy ze utrzymuje sie poziom hormonu wiec idz czym predzej

tylko wlasnie teraz jest problem bo na weekend wyjezdzam(sprawy rodzinne) i dopiero po niedzieli moge isc..