Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

jaskolka..... miej chociaz ty nadzieje ze u ciebie fasolinka zamieszka na 9 miesiecy,,,, bo ja to nadziei juz nie mam

jestem umowiona do ginekologa na 21 lipca.... bede chciala zeby mi zrobil badania dokladne i na usg zeby zobaczyl czy nie mam czasem jakiegos torbiela na janiku9 bo przez takie cos tez test owu jest podomiez pozytywny)

ech juz nie wiem ......za 6 dni ja bede tescik robic a za ciebie w poniedzialek to po czworne kciuki bede trzymac

nie oszukujmy sie ..... za duzo czasu juz minelo od mojej owulacji9 chociaz teraz to ja juz sama niewiem czy ona wogole byla, czy pecherzyk pękl) . jak bym byla w ciazy to test na pewno pokazalby druga kreske chociazby cieniutką a tu nic........( na tym co dzis robilam)

czyli we wtorek idziesz do gina....mam nadzijej ze juz wszystko sie wyjasni a iszampan w lodowce czeka:)

ale ja juz nie bede w poniedzialek robila testu no bo dzis robilam i nic nie ma, wiec to jest jaskolka bezsensowne.

to juz do wtorku sie wstrzymaj faktycznie bez sensu bys robila w poniedzialek juz gin ci powie we wtorek co robic

myslalam ze mi sie uda w tym cyklu a tu nici.... jak mi sie tak caly cas nieudaje to mnie potem nachodza takie mysli ze moze nie moge mioec albo cos podobnego....ehh

ale nie musze sie niezamartwiac i wziasc za siebie, do konca wakacji musez miec fasolke , tyu rowniez (ty to bedziesz juz miala w tym cyklu-zobaczysz -ja jestem swiecie przekonana-bo czytalam na roznych forach ze jak dziewczynom ktore zazywają olej z wiesiolka to udaje im sie za pierwszym razem_

tylko wlasnie u mnie jest ten problem , ze moj partner jest w domu w weekendy, czasaami sporadycznie uda mu sie ze jest raz w tygodniu nma noc w domu, ale rzadko tak bywa , no i najgorzej jak dni plodne wypadna mi w tygodniu wtedy kiedy go nie bedzie w domu.:(

dlatego kochana zacznij lykac wiesiolek chociaz moze wstrzymaj sie w tym cyklu poki nie bedziesz pewna w 100% ze nie jestes w ciazy czyli do wizyty u gina

powiedz mi jeszcze kiedy mam zacząć brac ten olej z wiesiolka i ile razy dziennie??????

musisz sie upewnic Dzasty ta beta zrob ja jeszcze przed wizyta u gina w przyszlym tyg nie musisz miec skierowania

Ja jednak namawiam cie idz w poniedzialek rano na czczo do przychodni i zrob bete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to wykrywa bardzo wczesna ciaze

Jesli beta wyjdzie negatywna to raczej na 100% nie ma ciazy i wtedy kochana zaczniesz juz lykac wiesiolek od poniedzialku

mysle ze owulacja powinna wystapic tak 15,16, a we wczesnej ciazy nie mozna zazywac tego wiesiolka

to zalezy bo czasami dostajesz wynik tego samego dnia spytaj sie czy jest szansa bys odebrala wynik w poniedzialek

ale jaskolka wiesz co , wydaje mi sie ze nie jestem w ciazy bo u mnie podczas krwawienia kilka razy zaobserwowalam takie skrzepy , wiec to raczej nie mozliwe zeby bedac w ciazy takie cos sie pojawilo

ciagle mi sie przypomina moja znajoma u ktorej dopiero 3 test pokazal 2 krechy i to bylo po 8 dniach od plamien kurcze wiesz co ja mam ciagle taka cicha nadzieje ze jednak masz fasolinke

sluchaj jesli jednak nie udalo sie w tym cyklu pamietaj badz twarda nie poddawaj sie dzaialaj ostro w tym cyklu od poniedzialku lykaj wiesiolek ja lykalam 3 kapsulki dziennie kurcze gdybys tylko mogla partnera jaos sciagnac jak bedziesz miec dni plodne byscie odrazu zaczeli dzialac:)

Dzasty ja jednak uparcie bede myslec ze jednak ci sie udalo poki nie zrobisz bety bede marudzic Tobie ze jednak moze masz fasolinke