Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór,tak jak cały nadchodzący Nowy Rok upłyną Ci w szczęściu i radości

Dzasty!!!!!Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór,tak jak cały nadchodzący Nowy Rok upłyną Wam w szczęściu i radości

Dzasty jak tam po swietach?objedzona:)Ja jadlam prawie wszystko...jak sie czujesz?dzidzia kopie?

hej, świeta i po świetach , wszystko szybko mija, ale byly super. dobrze sie czuje , a dzidzie non stop czuje, super uczucie a co u ciebie?

Czas tak szybko leci ja niedlugo zaczne 10 tydzien.Czuje sie w miare ok czasem mdlosci mnie dopadaja no jestem strasznie senna moglabym spac i spac.Jutro sylwester co porabiacie na sylwestra?ja ze swoim ide do znajomych bedzie tam tez jedna kumpelka ktora tez jest w ciazy ale w 5 miesiacu takze bedzie mial mi kto towarzyszyc w piciu soczkow:)

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem .•*. spłynie na Ciebie, .•*. a los nigdy nie zostawi .•*..•*. Cię w potrzebie. .•*..•*. _¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*. ___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____....*. ___...*.______$____$_____.$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$____$ __$____$_____$$$$$$__$______$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$ __$____$_____$____$___$$$$$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$____$ __$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$ ____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_ ____$$...*.._______..*.._..*.¸¸.. Upojnego Sylwestra .•*. oraz pomyślności i szczęścia .•*. w "Nowym Roku 2010".*

Dzasty gdzie sie podziewasz dlaczego sie nie odzywasz?:(juz zaczelam myslec ze piszesz na innym forum i zapomnialas o mnie:(daj jakis znak.Jak tam Twoje zdroweczko?

hej, niue nie zapomnialam o tobie, nie pisze na innym forum, ostatnio mam mało czasu, ........a u mnie ok, zdroweczko przecietnie, tzn. jestem troche przeziebiona, a poza tym to ok , a co u was?

o to kuruj sie. Ja sie czuje oki dzis troche mdlosci mnie dopadly takie mocniejsze....bylam tez dzis u dentysty bo musialam jeden zab zaplabowac.Odebralam tez pierwsze wyniki z cukru morfologii i moczu narazie wszystko oki.W czartek ide na kolejna wizyte.

hej a jak bylas u dentysty to pokazywalas karte ciązy? wpisywała ci tam do niej cos? odp

Gość dzasy86
hej jaskolka co tam u ciebie slychac ? jak sie czujesz?

Gość Słoneczko29
Cześć dziewczyny! Mam takie pytanko odnośnie testu owulacyjnego. Mianowicie dzisiaj mam 12 dc. Długość cyklu to ok. 32 dni. Dzisiaj zrobiłam test owu i kreska testowa wyszła ciemniejsza od kontrolnej. Czyli wyszedł pozytywny. Wydaje mi się, że chyba za wcześnie, ponieważ pozytywny powinien wyjść za kilka dni. Co o tym myślicie? Nadmienię, że biorę kaws foliowy i wit B2, ale to chyba nie fałszuje wynik. Pomóżcie! Z góry dziękuję.

sloneczko test wcale nie musi sie mylec mozesz miec owulacje czasem owulka sie moze przesunac i wystapic wczesniej badz pozniej.Natomiast kwas foliowy raczej nie powinien miec wplywu na wynik testu owulacyjnego.Zycze Ci powodzenia i owocnych staranek:) http://babystrology.com/tickers/baby-ticker- glass.swf?parent=magdas&year=2010&month=7&day=31&babycount=1 "

Dzasty hej czemu masz nick na pomaranczowo?to napewno ty?:)ja sie czuje oki.Czasem mam mdlosci ale nie sa silne.w sobote zaczne 12 tydz ale ten czas leci.Jak Ty sie czujesz?

Sloneczko 29......odzywaj sie czesciej na tym topiku pisz jak tam Twoje staranka.Trzymam kciuki by tym razem byly owocne!

tak jaskolka to ja, zle napisalam dzasty i dlatego wyswietlilo sie na pomarancxzowo. u mnie tez ok. jutro zaczyna mi sie 24 tydzien. w pon mialam badania prenatalne i okazalo sie ze dzidzia jest zdrowiutka, rozwija sie porawidlowo , mierzy ponad 20 cm i wazy niecale pol kilograma, a co najwazniejsze okazalo sie ze na 90 % to bedzie dziewczynka:) jaskolka jesli bedziesz miala okazje wykonac takie badania to nie zastanawiaj sie tylko rob, bo p[o tych badaniach naprawde bedziesz spokojna ze z twoja dzidzia jest wszystko dobrze

to super to juz jestes spokojna i wiesz ze dzidzia jest zdrowiutka ja tez na pewno pojde na takie badanie.Podaje Ci nr gg 7216154. jutro bede popoludniu w domku to mozemy popisac:)

Gość Słoneczko29
Dzięki Jaskolka za odpowiedź. Ok. godz. 18 znów zrobiłam testa owu i tym razem wyszedł negatyw tzn. kreska testowa była dużo jaśniejsza od kontrolnej. Nie wiem czy z tymi testami jest coś nie tak. Poza tym śluz miałam taki gęsty, dlatego myślę, że owu jeszcze u mnie nie wystąpiła aczkolwiekk głowy za to nie dam sobie odciąć ;) Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie!

hej jaskolka, jak samopoczucie? co u ciebie? u mnie ok. chociaz dzis w nocy pierwszy raz odczulam skurcz i w ciagu dnia zlapalo mnie dwa razy, czytalam wlasnie na internecie ze po 20 ttygodniu zaczynaja sie wlasnie takie skurcze przygotowujace macice do porodu. mi sie jutro juz zaczyna 25 tydzien. a ty w ktorym juz jestes?

Dzasty ja zaczelam 13 tydz. czuje sie dobrze mdlosci mi minely.Ten czas leci to Ty za 3 miesiace rodzisz?

Dzasty I co nadal masz te skorcze?w ogole to juz myslalaa nad imieniem dla coreczki?

hej jaskolka:) u mnie ok, jutro juz zaczynam 26 tydzien, czas leci i leci bardzo szybciutko:) skurcze mam ale nie tak czesto, od czasu do czasu , ale to podomiez normalne, bo macica przygotowuje sie do porodu. a jak tam u ciebie? imie dla córeczki to Wiktoria

bardzo ladne imie dla dziewczymki tez o takim mysllalam,ale podoba mi si jeszcze emilka,natalia i ola.Co do imienia dla chlopaka to nie wiem....patryk jest fajne,ale juz w rodzinie jest jeden patryk.Czuje sie dobrze.Dzis zaczelam 14 tydzien.troszke brzuszek po bokach pobolewa,ale to ponoc tez normalne bo wiazadla sie rozszerzaja.

badanie prenatalne robilam jakos przed ukonczeniem 23 tygodnia