Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

ach szkoda gadac o tym ginekologu.... strata czasu....ehh:/ wiesz okresu tak jak bym nie miala.tzn.... wczoraj bylo slabe krwawienie.... dzis tak samo....

tzn oczekiwanie czy przyjdzie czy nie przyjdzie niby mniej o tym mysle ale sama wiesz......

hej nie moge isc do gina na usg poniewaz jeszcze do konca nie skonczyl mi sie okres:/

Ja dzis mam 25 dzien cyklu tak mnie bola piersi zwlaszcza sutki nie moge ich dotykac masakra za pare dni powinna przyjsc i do mnie.....

HEJ .WCZORAJ DOPIERO WIECZOREM MI SIE SKONCZYL...NA USG UMOWILAM SIE NA 17 SIERPNIA.....

hej jaskolka. na usg dowiedzialam sie ze jeden jajnik mam ok a drugi niebajlepiej tzn. osłonka jajnika jest pogrubiona i jest podejrzenie ze moge miec pco tego jednego jajnika...na sama mysl az sie boje....:( w 3 dniu cyklu mam zrobic trzy badania...... no i moj partner nmusi zrobic badanie nasienia i z wynikami mam sie udac do lekarza...mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,a jak u ciebie?

trzymam kciuki by ta diagnoza z pco nie potwierdzila sie!!!!!wiec moj partner tez bedzie robila badanie nasienia....ale poczekam jeszcze ten cykl jak znow nie wyjdzie wtedy on idzie badac nasienie a ja monitoring jajeczkowania bo moze sie okazac ze jednak mam cykle bezowulacyjne

oj jaskolka przykro mi ze dostalas okres:( ale my mamy pecha , niektorym udaje sie za pierwszym razem a nam...... ale to sie zmieni zobaczysz..:) no ja tez mam nadzieje ze z tym pco to jednak pomylka jest, najwazniejsze jest to ze jeden jajnik jest w jak najlepszym stanie .... a zobaczymy co na badaniach nam wyjdzie....badanie swioje moge zrobic doipiero w 3 dniu cyklu...wiec jeszcze musze poczekac bo dzis mam dopiero 16 dzien cyklu

hej Dzasty, co u Ciebie ?kiedz bedziesz robic badania?u mnie zaczal aie kolejny cykl.......lykam nadal wiesiolek ale nie mysle o dziecku tzn staram sie ciagle wziasc na luz wiadomo podswiadomie bardzo bym chciala.Przytulanek jeszcze nie bylo moze wkrotce .......

hej jaskolka...ostatnio cos nasz kontakt sie przerwal.... kiedy bedziesz miala teraz czs zebysmy popisa;ly??????????????????? a co do badan to ja musze czekac kiedy przyjdzie @, wtedy w 3 dniu cyklu musze zrobic te trzy badania na ktore mnie skierowal ginekolog i wtedy zobaczymy co ze mna jest nie tak..mam nadzieje ze bedzie ok bo inaczej niewiem co ja zrobie..:( ostatnio przy stosunku bardzo mnie bolaly jajniki ...niewiem co mi jest.... mam nadzieje ze to jednak bedzie tylko jakies zapalenie,,. nic gorsszego

Dzasty musimy nadrobic i popisac sobie kochana.....ja w tym tyg mam na popoludniowa zmiane ale np w poniedzialek mam wolny wiec jestem do dyspozycji prawie caly dzien:)bo wiem ze w weekend to ciebie nie ma ....ja jestem prawie w polowie cyklu dzis powinny byc przytulanki heh ale ciagle mam przeczucie ze cos jest nie tak z moja plodnoscia nie wiem mam mieszane uczucia jeszcze w przyszlym miesiacu moj partner zrobi sobie badanie nasienia......Dzasty trzymam za nas kciuki.....wierze ze do konca tego roku zaciazymy zobaczysz!!!!!!!!!

Dzasty jak tam kiedy robisz te badania ????co u Ciebie???mialysmy popisac i znow nie wyszlo:(

hej jasolka. moj partner robil ostatnio badania nasienia , dzis odebralam wyniki...nie są złe,wszystko prawie w normie....ale moglyby byc lepsze..... ja mialam wykonac badania hormonalne(w sumie na trzy badania mnie skierowal ktore mialam wykonac w trzecim dniu cyklu) ale okresu nie ma. w sumie powinnam dostac 1 wrzesnia ...ale nie dostalam.....dzis zrobilam kolo 10 test ciazowy i wyszly......dwie grube krechy..... strasznie się ciesze.........balam sie ze juz cos bedzie ze mna nie tak , bo ostatnio lekarz na badaniu powiedzial mi ze jest podejrzenie pco jednego jajnika........... a tu dzidzius ......trzymam rowniez za ciebie kciuki....zobaczysz u ciebie tez sie teraz uda....:)teraz masz na popoludnie?????

tak mam na popoludnie....Dzasty strasznie sie ciesze ze wreszcie ci sie udalo!!!!!!!cudownie!!!!!!co do mnie to nie chce o tym myslec ........niedlugo mija termin miesiaczki ale w tym cyklu nawet piersi mnie bola....np w zeszlym cyklu strasznie mnie bolaly przed samym okresem a teraz cisza....nie wiem czy to dobrze czy nie ach szkoda pisac........Dzasty raz jeszcze gratuluje!!!!!mam nadzieje ze uda nam sie podtrzymac kontakt na kafe caluje!!!!!!!i teraz uwazaj na siebie!!!!

Dzasty a ktory to tydzien?i napisz mi jeszcze czy procz zatrzymania miesiaczki mialas jakies inne objawy przed terminiem inne niz do tej pory?

jaskolka wiecej napisze ci wieczorem dzis...... bo wczoraj robilam dwa testy bobo test i wyszly pozytywnie, ale zeby byc pewnym na 100 procent to bylam dzis na badaniu krwi beta hcg i wieczorem bede miala wynik

jaskolka dzis wieczorem odebralam badanie beta hcg... jestem w 5 tygodniu ciazy....a objawy wczesniej mialam takie jak na okres... nie myslalam o ciazy... bo na ostatnuim badaniu ginekolog mnie tak nastraszyl w tym pco ze sioe caly czas balam...myslalam ze nie bede mogla miec dzieci//....ale jednak szczescie sie do mnie usmiechnelo... do ciebie kochana tez sie usmiechnie :)