Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate z nad rzeki Hudson

Czy Wy tez nudzicie się w pracy?????

Polecane posty

Gość emo-80
Albo inaczej chciałam,ale w ostatnim czasie nie mam siły chcieć...

Gość Patryska
emo-80 to co juz go nie kochasz??

Gość Kate znad rzeki Hudson 2
No wlasnie... EMO - kochasz go?

14:30..................................................................16:00

Gość Patryska
ja uciekam papa

Patryksa - do jutra!!!!!!

Gość emo-80
Nie wiem to znaczy po takiej sytuacji człowiek się zastanawia nad tym czy kocha czy nie przypominają się inne sprawy i w sumie są we mnie jeszcze emocje zaistniałej sytuacji i dlatego nie umiem i póki co nie chcę odpowiadać na to pytanie,żeby nie chlapnąć czegoś a potem żałować.Na pewno uczucie jest tylko przez to wszystko takie zagłuszone...Ja też kończę powoli,idę porządkować biurko:) Kate...udanego wyjazdu:)i wróc do nas po powrocie:) papa[kwiatek}do jutra:D

Do jutra Mała :) Ja jeszcze jutro bede ale po pracy mykam urlopowac :)

Gość emo-80
Witam:) Co za dzień same chmury, deszcze i jeszcze musiałam stać pod budynkiem gdzie pracuje ponad 30 minut bo osoba która go otwiera zaspała co się przeważnie zdaża raz na tydzień. No a jutro mam nadzieję,jak szef wyrazi zgodę to się zwalniam jakoś o 13:30 bo jednak umówiłam się na paznokcie na 15:Di od razu robię u stóp i rąk:DA co tam jak szaleć to szaleć:Dmoże potem będę żałować,ale póki co się cieszę,myślę,że poprawi mi to nastrój:D

Gość taka sobie ona
Witajcie kochani dzis strasznie brzydko na dworze pada i sie chłodniej zrobiło . W sumie u nas pada juz od wczoraj wieczora w nocy była piękna burza (uwielbiam burzę :) ) może dzis sie lepiej bedzie pracowało

Gość Patryska
Witajcie Kochane :)

Gość emo-80
No ja wolę jak jest cieplej bo mam troszkę zimny pokój i jak grzeje słońce to u mnie jest ciepło ale w sumie duchoty nie czuje a jak jest chłodniej to w innych pokojach mają ciepło a u mnie już czuć to obiżenie temperatury.Ale ogólnie to dzisiaj rano nie mogłam wstać.Co do burzy to u mnie wczoraj też była jakoś po 22:00 nie wiem jak długo bo usnęłam,ale błyskało się porządnie.

Gość Patryska
dzis deszcz pada a ja ubrałam sobie spodniczke i klapeczki :) bo mi sie tak chcialo. Moze nie pasuje w ta pogode ale co tam :)

Gość Patryska
mi tez bylo ciezko wstac z lozka az spoznilam sie do biura 10 minut :)

Gość emo-80
No a u mnie spóźniła się osoba,która otwiera budynek i musiałam stać w tym deszczu i zimnie:)Ale zawsze w taką pogodę jest spokój niekt się nie kręci,nie przychodzą ludzie.

Gość emo-80
Chociaż co ja mówię u mnie zawsze jest spokój szczególnie ostatnio,nawet jak ludzie chodzą to nie do mnie:D

Gość Patryska
zdecydowalam z Tomkiem ze jak bede miala urlop to pojedziemy nad morze do Władysławowa :) co o tym myslicie??

Czesc Dziewczyny. No a ja od dzis mam urlop a tu taka brzydka pogoda.... :( No trudno... napewno nudzic sie nie bede. Poczytam książkę, pobaraszkujemy z mężem i jakos zleci ;) No ale może będzie jakaś nadzieja i jutro będzie troche słoneczka? ;)

Patryska, ja tez jade w tamte rejony, a własciwie, to OBOK do CHłapowa :) Ale dopiero w drugiej polowie sierpnia :)

Gość emo-80
Ja spędziłam we Władysławowie aż 2 miesiące jeszcze jak byłam na studiach po trzecim roku,pracowałam sprzedając orzeszki na plaży to były moje najbardziej udane wakacje w życiu i nigdy ich nie zapomnę.Wydaje mi się,że warto tam pojechać:)

Gość emo-80
Kate...na pewno pogoda się poprawi chyba dzisiaj ma być taki najgorszy dzień.A ja jeszcze dzisiaj do pracy i jutro i pojutrze...:(ale jutro wyjdę wcześniej niby tylko o półtorej godziny ale to i tak szybciej zleci tymbardziej,że czekają mnie potem same przyjemności:D

Gość Patryska
ja jade od 15 sierpnia do 23 sierpnia :) i wlasnie pojedziemy do Wladyslawowa:)

a ja 18 sierpnia do 29 sierpnia :)

Gość Patryska
to moze sie spotkamy :)

może ;)

Gość emo-80
Ja mam urlop zaplanowany od 3 sierpnia dwa tygodnie.Miałam w planie chociaż na tydzień wyskoczyć nad morze,ale teraz nie wiem jak będzie.urlop wezmę,ale czy gdzieś wyjadę to już duży znak zapytania.Kurcze oczy mi się same zamykają,chyba przez tą pogodę.

emo-80 - jak tam z chłopakiem Ci sie ułożyło???

Gość emo-80
Wczoraj zadzwoniłam i powiem szczerze chciałam zakończyć znajomość...w sumie rozmawialiśmy godzinę i póki co jesteśmy ze sobą,ale sama nie wiem jak to będzie.Miałam się z nim dzisiaj spotkać a potem dopiero za tydzień,ale skoro on sam zaplanował weekend bez mojego udziału to ja postanowiłam odpuścić sobie dzisiejsze spotkanie z nim i ograniczyć kontakt telefoniczny.Może zatęskni porządnie zrozumie coś a może i nie...Póki co to w tym względzie stwierdzenie nie wiem jak będzie ani nie wiem jak chcę żeby było jest jak najbardziej na miejscu.A co do tego spotkiania z Kuzynostwem dowiedziałam się że żadnych połówek nie będzie tak ustalili.

Gość emo-80
Ale ogólnie czuję się minimalnie lepiej niż wczoraj ni mniej ni więcej i tak fatalnie.Nie ma nic gorszego niż jakaś taka niepewność.Raz myślę,że będzie dobrze ale zaraz potem przypominam sobie to wszystko na nie i wnerwiam się na niego i wtedy jestem gotowa zniknąć z jego życia...

Oj EMO EMO....... musisz sobie jakos z tym poradzic. Trzymam kciuki! Sluchajcie, zastanawiam sie nad kupnem portfela, tylko nie wiem ktory!!! Jak myslicie: http://www.allegro.pl/item657238986_niepowtarzalny_portfel_damski_nowosc.html (NIEBIESKI) http://www.allegro.pl/item673713625_awangardowy_portfel_damski_biala_skorka.html I CO?