Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate z nad rzeki Hudson

Czy Wy tez nudzicie się w pracy?????

Polecane posty

Gość Kate znad rzeki Hudson 2
Czesc Dziewczyny :) Jak mija dzionek?

Gość Patryska
hej :) no ja mam sporo pracy

Dzis ostatni wiec ja tez nie narzekam na brak pracy, ale nie chce robic za szybko, bo bede sie potem nudzic :p

Gość Patryska
Witajcie dziewczyny :)

Witam :) Dzis moja mama ma imieniny wiec jade do niej. Bedzie pewnie tam kilka osob z mojej rodziny i juz mi sie w sumie odechciewa bo wszyscy pewnie beda dawac: "dobre rady" co do ciązy!

Gość Patryska
kate nie przejmuj sie jakos wytrzymasz te spotkanie moze nie bedzie tal zle :)

ALE MI SIE CHCE SPAC!!!! Mam nadzieje ze to nie objaw ciąży tylko pogody :p

Gość Patryska
dzieńdobry witam wszystkich :)

Gość emo-800
Witam wszystkich.Ja dzisiaj miałam być w pracy biurowej,ale okazało się że mam zjazd na studiach...i nie dałam już rady pojechać. Także ten weekend nie zapowiada się najfajniej bo dzisiaj będę w domu dopiero po 22 a jutro od 6:15 wyjazd z domu no i może wrócę jakoś na 17 ale jedyny plus,że od następnego tygodnia zjazdy będą tylko w soboty.Ogólnie u mnie tak sobie się dzieje.Ostatnio zawaliłam jedną sprawę w biurowej i w sumie jest to nie tylko moja wina,ale chyba na mnie to się najbardziej odbije.Mam tylko nadzieję,że przeleją mi kasę z umowy zlecenie za wrzesień dzisiaj wystawiłam rachunek i podałam przez koleżankę.Także zobaczymy...nie mam już ochoty jeździć do tej biurowej,ale w sumie robię to ze względu na kasę bo gdybym byłam tam do końca grudnia to zarobię sobię na opłatę studiów na cały rak i plus dojazdy a wypłata ze szkoły będzie mogła być odłożona albo wydana:)Zobaczymy jak to będzie...idę się zbierać bo o 11 mam autobus...Odezwę się na pewno wkrótce:)papa

Witam Dziewczyny :) Emo-800 zycze powodzenia na weekend :) U mnie nic nowego :) Nuda, nuda, nuda.... Jutro bede siedziec w domu bo moj Mąż ma robote wiec wyjezdza na caly dzien, ale to se odpoczne sama :)

Gość Patryska
ale ten nasz tipic obmarł :( az mi smutno

Patryska, mi też smutno :( no ale jak tematu nikt nie pociągnie to ciężko sie gada. Gummka nie pracuje, emo-800 ma teraz tez inne zajecia, wiec nie dziwie sie ze zrobilo sie cicho. Ja sama zrobilam sie baaardzo spiąca - ponoc objaw ciązy - i mysle tylko o tym, zeby juz isc do domu. Zreszta, codziennie zagladam tutaj, wiec jakby cos sie zaczęło dziać to napwno sie odezwe :)

Gość emo-800
Ja dopiero niedawno wróciłam ze studiów i kładę się bo jutro wyjazd z domu o 6:15 a wieczorem siedzenie nad papierami...Ja też żałuję,że nie ma mnie tu tak często jak bym chciała. Kate ta chęć spania to typowe objawy ciąży:)

Halo :) Widze ze wczoraj była tu totalna cisza ;) Ja dziewczynki zaczynam odczuwac uroki bycia w ciązy i wcale mi sie to nie podoba. Jestem drażliwa, kłoce sie z mężem i mam juz jakies małe mdłosci... :( A co u Was?

Gość emo-800
a ja dzisiaj w biurowej szef już wie że jeden wniosek się nie udał ale na razie cisza ponoć kasę za wrzesień mi dzisiaj przeleją..kurcze nie chce być w tej pracy ale jestem ze względu na kasę...oby wytrzymać do końca grudnia...Kate..tak teraz jż będzie mdłości no i spanie...ale potem po pierwszych 3 miesiącach będzie coraz lepiej....i będziesz czuć się super:) Dziewczyny podoba wam się ten pierścionek http://www.allegro.pl/item757973220_oliwia_style_wrzosowe_galazki_pierscionek.html http://www.allegro.pl/item760208553_oliwia_style_perlowy_pierscionek.html

Hej emo-800 :):):) Jak miło ze ktos sie odezwał :) Pierscionki nie sa w moim typie :( Wczoraj jak zasnelam o 18:30 o sie obudzilam o 20 a potem znowu poszlam spac o 22:30 i spalam do 7 rano ;) ale ze mnie spioch :)

Gość emo-800
No to faktycznie Kate...śpioch jesteś ostatnio;)ale to zrozumiałe:) Ja ogólnie jestem zadowolona byłam dziś na małych zakupach i kupiłam sobie jeansy i fajne dwa sweterki... Ogólnie jutro jde do pracy biurowej jak o tym pomyślę to aż mnie skręca,bo czeka mnie ciężki dzień...Będę robiła kwestie finansowe,a tego nienawidzę no i też nie czuję się w tym mocna..nigdy nie byłam sprawach matematycznych orłem...Co ja bym dała żeby znaleźć drugą szkołe i odejść z obecnej pracy a tak póki co to dla kasy siedzę w biurowej... Postaram się jutro coś napisać...szkoda,że ten nasz temat tak zamarł:(

Gość emo-800
I tak sobie siedzę w pracy biurowej...póki co nic nie robię zero moblizacji,ale za chwilę będę musiała...zimno jest w pokoju jeszcze nie palą i póki co jestem sama... Najchętniej rzuciłabym to w czorty gdyby tylko udało mi się znaleźć jeszcze jakąś szkołe chociaż na parę godzin... Patryska jesteś?? Ciekawe co tam u Gummki... Kate...pewnie za chwilę się pojawi🌼

Kate własnie sie pojawiła :) hehe Wczoraj zasypiałam na fotelu w pracy, ale jakos wytrzymalam ten moment i przeszło :( Mam dosyc tego ciagłego ziewania :( Po weekendzie ide do lekarza :) ZObaczymy czy wszystko w porządku :)

oj dzis sie na razie "nudze" pierwszy raz od kad tu jestem chbya:D tzn mam co robic ale na razie wykorzystuje sytuacje i na kafe siedze

Halo :) Jestescie?

Gość emo-800
Ja jestem,ale w szkole zaraz kończę lekcję ale mam kółko i jeszcze radę także w domu będę gdzieś na 16...widzę że cisza totalna.Gdzie jesteście wszyscy?? Ja znalazłam drugą szkołe od 2 listopada więc długo w biurowej nie popracuję jeszcze muszę wytrzymać do końca miesiąca choć najchętniej rzuciłabym ją dziś...Zobaczymy jak to będzie.Mam nadzieję,że wszystko się ułoży bo póki co nie mam jeszcze podpisanej umowy w tej szkole. Kate jak się czujesz??Jak tam weekend??Bo ja wczoraj byłam we Wrocławiu i poczyniłam udane zakupy,między innymi dwie kurtki.

Hej emo-800 :):):) Dziekuje ze pytasz :) Moje samopoczucie dobrze, tylko czasem nie wiem czy mnie mdli czy po prostu to reakcja na głód... Zobaczymy jak bedzie dalej, bo narazie znosze ciążę rewelacyjnie :) Jutro mam lekarza, wiec moze uda sie cos zobaczyc na USG :) Dziewczyny juz tu nie siedza. Gummka nie ma pracy i powazne problemy a Patryska nie wiem..........

Gość Sakrbik
Hej Wszystkie zanudzone na śmierć w swojej pracy:)postanowaiłam cos zmienić tzn przymierzam sie żeby zmienić tą nudną robotę trzymajcie kciuki moze sie uda.A co u mnie byłam na chrzcinach to było małe weselich 45 osób rańce ,wygibańce i ogólnie wesoło....a dziś chce mi sei spać i wyć do ksiezyca że tu siedzę

Gość Skarbik
Ucichło i ..................szaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ano ucichło :) Trzymam kciuki zeby udalo Ci sie zmienic prace :) .

Gość emo-800
No gdzie jesteście??Ja jestem w szkole,ale mam wolną chwilę.Ogólnie nie wiem jaką mam podjąć decyzję bo chyba będę ,miała drugą szkołę od listopada.Raczej to już jest pewne.Ale teraz nie wiem czy jutro pójść i zrezygnować z pracy biurowej czy jeszcze do końca października chodzić dać kwit na wypłatę a w listopadzie już nie iść nie uprzedzać o tym fakcie...Do jutra muszę podjąć decyzję...

Gość emo-800
Kate..jesteś??Ja siedzę w biurowej porażka totalna wszytsko się wali na łeb na szyję i chyba trudno zrezygnuję z niej i nie będę czekała do grudnia.. Patryska gdzie jesteś?? Gummka odezwij się...

Gość Sakrbik
Sioedź jak ci na glowe nie pada....:) a masz zapewnione że ciebie zatrudnia w nowej pracy na um owe o pracę?

Gość pomaranczowy gosc
ja tez siedze w robocie i sie nudze i za cholere nie wiem co wymyslec by czas szybciej lecial