Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata1267

jak zareagowali wasi rodzice gdy dowiedzieli się ze uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość agata1267

I ile lat mialyscie gdy się o tym dowiedzieli? Moi jeszcze nie wiedzą o tym, mam 19lat i od jakis 3 miesiecy dopiero to robimy. Przeraza mnie mysl o tym ze mogliby sie dowiedziec. Jestem bardzo ciekawa jaka byla reakcja waszych rodziców?

Gość jnhm
zanej nie bylo bo sie domyslali (odkad mialam jakies 18 lat)

Gość mnie raz przylapala mama
no i bez problemu :) bardziej mnie to przerazalo a ona na lajta.

Gość agata1267
chcialabym miec takich lajtowych rodziców ale wiem ze moi w ogole nie dopuszczaja do siebie takich mysli ze cos takiego mogloby byc.

Gość grazynka z miasta
Moi rodzice sie nie dowiedzieli - w sensie że któregoś dnia padło stwierdzenie "uprawiam seks", ze ktos mnie przyłapał, znalazł przezrwatywy albo cos takiego. Nie zwierzałam sie rodziców z zadnych historii o chłopakach, byłam na studiach, czasem miałam jakis epizod, rodzicom sie nie spowiadałam. A po studiach powiedziałam rodzicom, ze jadę do "przyjaciela" na jakis czas i tak sie juz u niego zasiedziałam, ze zostałam. Jeśli chodzi o erotyczno-miłosną strone życia, jakos nie ufałam nigdy swoim rodzicom.

Gość maraka
u mnie w domu seks był tematem tabu. Poprostu po kilku miesiącach bycia z moim mezna mama sie spytała czy biore tab. antykoncepcyujne i powiedziałam że tak a wiec wszystko było jasne ;)

moja ciotka kiedyś mnie wyśmiała słowami "co Ty myślisz że ten patentex coś Ci da??? " mama jej powiedziała :O miałam może z 17 lat. Innym razem, to już miałam z 18 mama powiedziała mi "M. już więcej tutaj nie śpi. Wszystko słyszałam" :O:O:O:O:O:O

Gość chyba ja czyli kobieta...
ja z moimi rodzicami nie potrafilam rozmawiac o seksie a raczrj oni ze mna. wiedzieli ze uprawiam sex znalezli prezerwatywy ale zawsze cisza byla... zle sie z tym czulam i co do moich dzieci chce duzo rozmawiac na TE tematy :D