Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakonmoglmitozrobiccholeraaaaa

Wlasnie dowiedzialam się, że mój facet zrobił dziecko innej dziewczynie.

Polecane posty

Nie wiem czy mam w to wierzyc czy nie poki co nie wierze. Nie umiem sie opanowac.Jakies 2 godziny temu, siedzac z chlopakiem u niego w domu, w pokoju zadzwonil dzwonek do drzwi. W drzwiach stala jakas rozpłakana dziewczyna, którą widzialam pierwszy raz na oczy:///////////////////////////////// Płakała mowiac cos do mojego faceta w stylu : "zrobiles mi dziecko gnoju, jestem w ciazy!!!!!!!!!" Tak płakala ze nie dalo sie tego usłyszec. Mój chlopak tylko spuscil glowe bo chyba wiedzial o co chodzi://////////// Zdradził mnie chuj jeden i to jeszcze zrobil szmacie dziecko. Bylismy razem 6 llat!!!!! rozumiecie co to znaczy??? Nie wiem w którym jest miesiacu, nie wiem jak to sie stalo, nie wiem tylko co ja mam robic i jak sobie z tym poradze. Jak chcial "wszystko mi wytlumaczyc" zabralam sie i wybieglam. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Gość upsssssssssssaj
no to pieknie.

hmmmm poczekaj...nie rob nic pochopnie.....jesli to prawda to popatrz na to z innej strony, ze sie teraz wydalo niz gdybys miala sama z nim dzieci....i wtedy......

Gość hdgbdnsssm
uu , kurwa ale faceci potrafia byc dupkami:) coraz czesciej sie to potwierdza, ze doslownie kazdy jest dupkiem i coraz bardziej sie ciesze ze postanowilam z nich narazie zrezygnowac

ale mi sie to w glowie nie miesci. ciagle cham mówił że kocha, ciagle prezenty, zapewniania, pierscionek w planach i zareczyny, a teraz co??? Taki kurwa szooooook?? wydawalo mi sie zawsze ze bylismy naprawde szczesliwi... ja pierdole co za los, co za życie. Dupek dzwoni caly czas nie odbieram, nie chce go narazie slyszec, jak dojde do siebie , zobaczymy co ma do powiedzenia, narazie tone we wlasnych kurwa łzach :(((((

Gość effelinkakaka
to skad teraz psizesz? cos mi sie wydaje ze niektorze 'swieze' tematy sa zmyslone..

Gość to zalozcie rodzine
jedna wielka szczesliwa rodzino: dziecko bedzie mialo ojca, matka dziecka kase na dziecko, Ty faceta , facet Ciebie, dziecko i matke dziecka🖐️

Gość effelinkakaka
i sama sobie przeczysz :P to w koncu Ty wybieglas czy on? :P

Gość to zalozcie rodzine
kto normalny po takie info. idzie na kafe zal prowo

pisze z domu.od siebie.skad mam pisac?????.boze jak nie chcecie to nie wierzcie, akurat w tym momencie mam to gdzies.chcialam sie wygadac.ja pierdole dobijaj mnie dziewczyno jeszcze bardziej;/

Gość co ta kafe w sobie ma
że ludzie po okropnych wiadomosciach od razu lecą żalic sie na nia?:O:classic_cool:

Gość hdgbdnsssm
effelinkakaka.... co Ty piszesz ? umiesz Ty czytac ?

Gość ludzie tu sie marnuja
mogliby pisać scenariusze do telenowel. :classic_cool:

Gość przeciez napisala
ze ona wybiegla.... ale jak, nie mieszkacie razem po 6 latach??

Gość hdgbdnsssm
sama bym przyszla na kafe, chociaz nie siedze tu czesto, a gdzie miala isc ?

Gość a wyobraź sobie
że póki co nie ma ustawowego nakazu mieszkania razem.😴

ja tam w to nie wierze :P w zyciu bym nie przyszla sie po takiej sprawie uzalac na kafe...;/

Gość tym razem daję
3/10.

Gość to zalozcie rodzine
jabym sie dowiedziala 2 h temu ze facet mnie w huja zrobil zdradzil po 6 latach i bedzie mial dziecko nie mialabym sily wlaczyc komputera.

Gość idz spaccc
juz widze jak ktos w takiej sytuacj jak tyi leci na kafe ipo 2h wszystko tu relacjonuje :D

a przepraszam gdzie mam isc?? mam skoczyc z mostu? ludzie ja mam 25 lat.mialam w planach tyle spraw z nim zwiazanych....teraz ten caly moj swiat, który budowalam tak wiele czasu zawalił mi sie z ogromnym hukiem;> nie interesuje mnie czy ktos mi wierzy czy nie. Ja sie chcialam wypisac.Poki co nie mam komu sie wygadac.W domu sama znajomi w pracy. szok. placz lament ja pierdole.

Gość do autorki....................
dlaczego dziewczyne nazywasz "szmata" ? czy dlatego, ze twoj facet i ona doprawili ci rogi? pojac nie moge te durne kobiety !

gdzie by miala isc.... chociazby do przyjaciolki? mysle ze tam lepiej jest sie wygadac jesli ktos odczuwa taka potrzebe...

Hej!Tak sledze dzisiaj to forum i cos mi sie wydaje ze to wlasnie Ty jestes ta slynna Lidka, o ktora ja bylam dlugi czas podejrzewana. Czy ktos wie jak sprawdzic IP?Chcialabym porownac te tematy ktore zostaly wklejone na mojej stronie i upewnic sie czy to prawda.

Gość a o co choodzi z ta Lidka
?

Gość hdgbdnsssm
ja tez bym nie poszla do przyjaciolki ani do nikogo, poszlabym do domu, poszlabym plakac i pewni tez napisalabym na kafe anonimowo

powiem tak. w najgorszych snach nie przysnil mi sie dzisiejszy dzien. i ten moment.ja jeszcze staram sie uwierzyc ze z tym dzieckiem to wtopa jakas chociaz na pewno mnie zdradził chuj widzac po jego minie. ciekawe co wy byscie zrobili na moim miejscu cfaniaki?? ide stad bo żal mi was. ide cos zrobic ze soba bo kurwicy dostane. Narazie tylko placze bo co mi pozostalo???????????????????????? boli jak chuj!!Jedna chwila i jebie sie caly swiat

powiem tak. w najgorszych snach nie przysnil mi sie dzisiejszy dzien. i ten moment.ja jeszcze staram sie uwierzyc ze z tym dzieckiem to wtopa jakas chociaz na pewno mnie zdradził chuj widzac po jego minie. ciekawe co wy byscie zrobili na moim miejscu cfaniaki?? ide stad bo żal mi was. ide cos zrobic ze soba bo kurwicy dostane. Narazie tylko placze bo co mi pozostalo???????????????????????? boli jak chuj!!Jedna chwila i jebie sie caly swiat:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość hdgbdnsssm
no przykro mi, ale to minie dziewczyno

a sprawdzaj sobie- matko boska.sie przekonasz!!