Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakonmoglmitozrobiccholeraaaaa

Wlasnie dowiedzialam się, że mój facet zrobił dziecko innej dziewczynie.

Polecane posty

Gość nie smutno CI jak juz wiesz
hahautorkaucieklazhukiem - no i co,ze pisała????? Nie zauważyłam to zapytałam, nie rób problemów z niczego:]

Gość Benyy
marna prowokacja 09:02 [zgłoś do usunięcia] nie smutno CI jak juz wiesz ile masz lat? 09:03 [zgłoś do usunięcia] hahautorkaucieklazhukiem 25 09:04 [zgłoś do usunięcia] hahautorkaucieklazhukiem przeciez pisala autorka;] 09:05 [zgłoś do usunięcia] jakonmoglmitozrobiccholeraaaaa 25 zobaczcie pisze pod 2 nickami kiedy spytano ja o wiek jakis hahaha nap 25 a potem ona 25 zal.pl:P

Ci co sadza ze to prowo powinni sie walnac porzadnie w leb. No i co ze napisala minute pozniej ile ma lat? To juz od razu oznacza ze to prowo? ;/ sami jestescie prowo. Chyba powinni wprowadzic na kafe nakaz pisania pod czarnym nickiem,moze wtedy nie byloby tyle podejrzen jakby kazdy pisal pod swoim.. A teraz do rzeczy. Autorko ciezko mi sobie wyobrazic co czujesz, ale az mnie ciarki przeszly jak sobie pomyslalam jakbym sie czula ja na Twoim miejscu.. Jak czasami czytam co tutaj dziewczyny pisza na kafe to naprawde zaczynam watpic w to ze sa jeszcze na swiecie fajni faceci.. I co z tego ze moj jak dotad jest w porzadku.. Jak widac nigdy nic nie wiadomo :( Bardzo mi Ciebie szkoda bo to musi byc straszny bol.A koles jest zalosny z tym tlumaczeniem ze to jego pierwsza milosc i ze nie mogl sie opanowac zeby przestac ;/ i on po czyms takim jeszcze ma czelnosc wypisywac do Ciebie i prosic sie o to zebys wrocila..Nie daj sie przekonac, niech wie co stracil.A ja wierze ze jeszcze znajdziesz sobie takiego faceta na ktorego zasluzylas,ktory Cie bedzie szanowal i nie bedzie patrzyl na boki.Moze nie dzisiaj ani nie jutro bo teraz pewnie nie masz ochoty patrzec na kolesi,ale zobaczysz ze jeszcze bedziesz szczesliwa :)

Gość zdesperowanalaska22
ludzie po co wchodzicie na kafe skoro dla was kazdy problem drugiego człowieka to marna prowokacja?? co dla was jest tak naprawde prawdziwe zebyscie uwierzyli?? moze i to prowokacja ale nie sadze bo czytam ten temat od poczatku i widze ze to nie jakas wybujala historia, widac to po wypowiedziach autorki... dlatego nie rozumiem podejscia. Benyy po co zabierasz glos??Nie przezyles nigdy czegos takiego jak ta dziewczyna wiec nie odzywaj sie... Ten fragment ktory przytoczyles w ogóle nie swiadczy o jakimkolwiek prowo. A wy jak zwykle szukacie dziury w calym;/

Gość Benyy
a masz 100% pewnosc ze nie przezyłem??????????????

A ty masz 100% pewnosc ze dziewczyna ktora tu pisze robi sobie jaja i wymysla specjalnie bo jej sie nudzi? ;/ jesli przezyles to tym bardziej powinienes zamilknac bo chyba wiesz jak sie wtedy czlowiek czuje.

Gość zdesperowanalaska22
no dokladnie.powinienes zamknac paszcze a nie doszukiwac sie jakis prowokacji? wiesz co ona czuje?nie wiesz...wiesz po co przyszla sie wygadac na kafe??nie wiesz... pewnie nie spodziewala sie ze odrazu wszyscy najada , że powinna pisac telenowele...sadze ze gdyby to wiedziala, nawet by tu nie wchodzila:/ takie jest moje zdanie!!!!!

Gość Benyy
paszcze to amsz Ty kochana wiem jak to mozna przezywac ale ja nie leciałem na neta zeby sie sowiadac bo nawet sil na to nie mialem po zdradzie bylej-suki- bo inaczej sie nie da jej okreslic ile lez przez nia wylałem..niech wam bedzie ze top prawda w takim razie wspołczuje autorce bo dobrze wiem jak to boli, jak całe zycie sie wali przez to..........pa

Gość jakonmoglmitozrobiccholeraaaaa
ok to byla prowokacja :D

Gość cos w tym jest hmmm
No i juz sie zaczely podszywy...

PROWOACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do tego tandetna, takie scenki to w telenowelach, nawet identyczny styl wypowiedzi

jak już ochłoniesz, minie trochę czasu to dotrze do Ciebie , że to ON ma ogromny problem!!! dziecko...niechciane, alimenty .... i marudzącą panienkę, mamę dziecka na karku, bo ona też mu będzie robiła wyrzuty...i przyjdzie taka chwila, gdy stwierdzisz że jesteś wolna, poza tym wszystkim, będziesz patrzyła z dumą w przyszłość...zaczniesz nowe życie.! a ON ma już pozamiatane... i niech jakaś inna się nad nim lituje..byle nie TY! trzymam kciuki! powodzenia :)

autorko nie przejmuj się tymi którzy piszą głupoty. Kto tego nie przeżył nie rozumie. Będzie bolało jeszcze jakiś czas dłuższy lub krótszy to zależy od człowieka i jego charakteru. Mój sobie o mnie przypomniał po 15 latach jak jego wszystkie związki się rozsypały. Miał nadzieje że ja nadal o nim myślę-głupek. Wymazałam ten okres z pamięci tak jakby go w ogóle nie było . Czas leczy rany i Twoje też wyleczy.

Gość wiewiórka82
Do gazu ze śmiciem :D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
e

Gość sdfghjkjhgf
Az sie poplakalam:( Ja nigdy nie ufalam facetom, jestem w zwiazku 3 lata ale nigdy nie zaufam do konca.... Na pewno sa jakies pojedyncze meskie wierne wyjatki ale to chyba jeden na milion:(

Gość dekielsdfsdf
zrobił jej dziecko bo byłaś c*****a w łóżku ,sama jesteś sobie winna :)

Gość gość
A wiadomo , ze on jest ojcem ? :D Duzo jest teraz takich rozplakanych szmat, ktore ida do kogos do domu bo one chca miec chlopaka :D Moze widzi, ze dobra partia albo zna tylko tego dane / adres Same sie wieszaja na zajetych facetach, roochaja sie po kiblach w klubach a potem ida do tego ktory jest najwiekszym frajerem I mowia "zrobiles mi dziecko gnoju" No jak ja roochal to jakos gnojem nie byl? :D Nawet nie wiadomo czy w ciazy jest .. Pokazywala dowod? Jest pewna, ze to on? Nie zdradzilas nigdy partnera? Zdrady , raz na jakis czas, sa normalnoscia Ale zeby do kogos do domu isc i gadac "ty gnoju jestem w ciazy" Troche desperacja powialo

Gość gość
może dla ciebie to normalne i zdrada raz na jakiś czas bo sama się k***isz ale nie każdy