Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc_piekna

Dieta na wakacje

Polecane posty

Gość byc_piekna

Kto chce zaczac diete na wakacje? I chce stracic pare kilo. wakacje to dobry czas na diete. a razem bedzie nam razniej. Obojetnie ile chcesz stracic, wazna jest motywacja i to ze bedziemy sobie wszystkie razem pomagaly. Liczyly kalorie itd. Zapraszam:)

Gość fragola
ja się chętnie dołączę. a ile masz kg do stracenia? bo ja jakieś 6.z 61 na 55:)

Gość fragola
ktoś jeszcze chce się dolączyć?

jestem jzu po sniadaniu- kubek truskawek gniecionych z łyzeczką cukru- pycha. byc_piekna - odezwij sie jak bedziesz bo wyjdzie na to ze pisze monologi

Gość Mala T.
ja ;]

Gość liwia92
ja chcę ; ) mam do stracenia jakieś 2 kg, z 52 na 50. niby niedużo, ale mam straszną tendencję do tycia i bardzo ciężko mi zrzucić, nawet tak malutko.;)

Hejka :) Ja się odchudzam całe życie (przez okrągły rok :) ). Nie wiem ile ważę (i chyba mnie to nieszczególnie interesuje), chciałabym tylko mieć fajne ciałko :) Prawdę mówiąc już teraz jest niezłe, ale chciałabym, żeby było jeszcze lepsze :) Chciałabym wyszczuplić talię i udka :)

proponuję zrobić tabelke w której wypiszemy nasze cele :) nick.............wzrost...........waga.........cel fragola..........175...............61.............55

Gość byc_piekna
Czesc dziewczyny fajnie ze napisalyscie. ja waze 51 kilo i chce schudnac tak z 4 kilo. Jestem niska 155, i wazac te 51 jestem zaokraglona.. mam tluszczyk na udach i brzuchi oraz boczki. do tegich nie naleze, ale ciezko jest mi schudnac bo kocham jesc.. i kocham slodycze. od poniedzialku zaczynam sie juz ograniczac. Jestescie Wy wiec bedziemy klikac o tym co jemy:) i razem damy rade:)

Gość byc_piekna
nick............wzrost...............waga...............cel byc_piekna....... 155.......... 51........... 47?

Gość liwia92
nick.........wzrost.........waga...........cel liwia92........161.............52............50 musimy dać radę.:D chociaż ja też uwieeelbiam jeść.

Gość byc_piekna
a jaka diete zaczynasz liwia?

dla uporządkowania : nick.............wzrost...........waga.........cel fragola..........175...............61.............55 byc_piekna.... 155.............. 51........... ..47 liwia92..........161...............52.............50 ja chyba tez zaczne od jutra bo dzis to mimo wszystko przesadzialam a zaczynalo sie tak pieknie:/ widze ze poki co to ja mam do zrzucenia najwiecej, ale to nic ...damm radę:)

Gość byc_piekna
A jakie diety zaczynacie dziewczyny? Bo ja od jutra 1200 kal. No i spowiadamy sie co zjadlysmy:)

ja chcę zastosowac mż + nie jesc po 19, bede wam pisac co jadlam to moze sie bede hamowac:)

Gość kurzastopa
ja się dołączam bo w kupie raźniej :) wzrost - 160 , waga-64, cel- 55 :) od jutra mż i ĆWICZENIA

Gość byc_piekna
moje śniadanie to: serek100kal z łyżeczka musli 32kal i kromka lekkiego pieczywa 25 kal, woda mineralna. RAZEM:157kalorii. Ze śniadaniami nigdy nie mam problemu. Zawsze najgorzej mam wieczorem i w porze obiadowej. Codziennie chce sie zmiescic w 1000-1200 kaloriach. Do tego od jutra jazda na rowerze:) Pełna optymizmu jestem. Dieta na wakacje to dobry pomysł. Ale jak juz schudne nie chce przytyc spowrotem. Tak wiec dieta to sposob na cale zycie:) Na zawsze musze zapomniec o slodkich przekaskach:)

ja tez juz po sniadaniu- dwie kromki chleba z pomidorem i papryką. musze pomyslec nad obiadem, ale poki co mam duzo na glowie i exam jutro wiec chyba bedzie pozniej kurzastopa- widze ze mamy taki sam cel:) nick.............wzrost...........waga.........cel fragola..........175...............61.............55 byc_piekna.... 155.............. 51........... ..47 liwia92..........161...............52.............50 kurzastopa ....160..............64..............55

ja bym sie chetnie dołączyła ale nie mam kg do stracenia, raczej chęc zrzucenia ciałka z bioderek, ud. :)Zdrowa dieta + cwiczenia ;)

Gość kurzastopa
fragola taki sam cel jednak 9 kg to chyba duzo ,co? nie wiem czy sie uda. poki co na sniadanie pieczywo lekkie z lyzeczką marmolady i jogurt naturalny. poza tym caly czas woda. a na obiad planuje jednego malego gołąbka.

kurzastopa - 9 kilo to jeszcze nie tak duzo. zresztą mi ciezko zrzucic cokolwek wiec pewnie i tak mnie wyprzedzisz:) no nic. czas sie wiac do jakies pracy.do uslyszenia wieczorkiem

Gość liwia92
nie ma chyba specjalnej nazwy dla tej diety, po prostu przestaję jeść fastfoody i słodycze, wcinam więcej letnich owoców i piję przynajmniej 2 litry wody mineralnej dziennie.

kaja3000 co ty opowiadasz, dopisuję cię do tabelki - nie uciekniesz juz od nas:) ja dzis sie zwazylam i zamiast chudnąc to przytylam kg ale to pewnie przez domowy obiadek mamy i w ogle opita bylam niemilosiernie wody wiec moze dlatego, ale zeby nie bylo zmieniam tabelke;/z bólem serca nick................wzrost...........waga.........cel fragola..............175...............62.............55 byc_piekna....... 155.............. 51........... ..47 liwia92..............161...............52.............50 kurzastopa .......160..............64..............55 najmędrniejsza ...170.............. 62 ............ 55 kaja3000...........X.................80..............76 a jak wam poszlo dzis dziewczyny?

Nick..........Wzrost.........Waga...........Cel marta_kar...........1,66.......... 61kg........55

nick................wzrost...........waga.........cel fragola..............175...............62.............55 byc_piekna....... 155.............. 51........... ..47 liwia92..............161...............52.............50 kurzastopa .......160..............64..............55 najmędrniejsza ...170.............. 62 ............ 55 kaja3000...........X.................80..............76 małgorzatka5557..162...............62............54 marta_kar...........1,66.......... 61kg............55