Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinkaa_mia

co myslicie o tej piosence na pierwszy taniex

Polecane posty

Gość kokolinkaa_mia

Gość kokolinkaa_mia
ania wyszkoni "ta pani i ten pan" Czy ten pan i pani są w sobie zakochani Czy ta pani tego pana chce? Ona jest jak prześliczny kwiat, a on ma w oczach szkiełka dwa. Czy ten pan i pani są w sobie zakochani? Czy ta pani tego pana chce? Czy ten pan i pani są w sobie zakochani? Czy ta pani tego pana chce? Ona jest jak przepiękny ptak, a on dla niej na gitarze gra. Czy ten pan i pani są w sobie zakochani? Czy ta pani tego pana chce? Bóg całować karze i prowadzi przed ołtarze, lecz naprawdę nie wiesz, jak tam jest. Czy ten pan i pani są w sobie zakochani? Czy ta pani tego pana chce? Bóg całować karze i prowadzi przed ołtarze, lecz naprawdę nie wiesz, jak tam jest!" taka troche smieszna i łatwa do tanczenia a u nas z tancem kiepsko :O

Gość mumuriku
raczej nie polecam... ona raczej o watpliwosciach snuje :) polecam za to Paule Ignasiak \'Od dzis\' :)

nie polecam, a raczej stanowczo odmawiam. Tę piosenkę niektorzy ludzie mogą róznie zrozumiec, z reszta nawet i ja bym miała szare mysli po pierwszym tancu do takiej piosenki..

Ja równiez odradzam, tą piosenke można różnie zinterpretować więc chyba się nie nadaje... Jesli chodzi o Paule to moim zdaniem nazbyt oklepana.

Gość A wytłumaczcie mi proszę jak
wg Was można tą piosenkę 'róznie zinterpretować'? :O bo wg mnie to interpretacja jest tu jedna jedyna :O Oj, nie błyszczało się na lekcjach polskiego, co? :O

Gość lol283735346
ta piosenka na pierwszy taniec to by byl EPIC FAIL. czy Ty normalna jestes? chyba znaczenie tej piosenki jest oczywiste?:| "Bóg całować karze i prowadzi przed ołtarze, lecz naprawdę nie wiesz, jak tam jest."

Gość mumuriku
paula moze i oklepana ale bezpieczna i dobrze sie tanczy ;)

Gość kokolinkaa_mia
kurde dziewczyny ale wy jestescie nudne :O paula od dzij jest taka smetna a ta jest z takim jajem no a ta piosenka ten kawalek konkretnie "Bóg całować karze i prowadzi przed ołtarze, lecz naprawdę nie wiesz, jak tam jest!" no nikt nie wie jak tam jest ajjj zreszto to tylko chwila a fajny tekst "Czy ten pan i ta pani są w sobie zakochani" my chcielismy jakos szybszą piosenkę taką inną a nie jak wszyscy oklepaną paule :O normalnie nie macie zadnych pomysłów tylko kazdy to samo to robi sie nudne

kokolinka, jak one nudne to Ty chyba niedouczona- nie rozumiesz sensu piosenki? Heh, wybierając piosenkę nie patrzysz na urywek ,a na całość. W tej konkretnej miłość między dwojgiem została poddana w wątpliwość. I podejrzewam,że goście w przeciwieństwie do Ciebie zrozumieliby o co chodzi w tej piosence. A może "Zakochani" QQlskiej?

Gość kokolinkaa_mia
nie chce zadnych oklepanych piosenek zadnej kukulskiej krajewskiego czy ignasiak a tym bardziej górniakowej :O chce fajną piosenkę nie jakiegos zamulacza i tyle a wy wszyscy z tymi oklepanymi nutami:O

Gość kokolinkaa_mia
kurde moze odczepcie się od mojego intelektu itd dlaczego mają mi dupe rąbac czy wy nie podchodzicie za bardzo powaznie dokwestii wesela??? Sam ślub to podniosła chwila itd to rozumiem ale wesele to ma byc dobra zabawa a dla was kazdy szczegół chyba nawet najdrobniejszy jest wazny :O Ok moze ta piosenka a w szczególnosci ten tekst daje wątpliwości czy to prawdziwa milosc itd bla bla bla ale kurde błagam was nie proponujcie mi kukulskiej albo ignasiak i nie mowcie jakie to piekne bo jest jedynie smętne taki dobry zamulacz a ja chcialam cos wesolego, to moze teraz zablysnijcie swoim intelektem i podajcie jakies fajne piosenki wesole które będą sie nadawac

Nie denerwuj się tak autorko tego tematu... Chciałaś opinie - to otrzymalaś. Więc nie wymagaj, żeby każdy pochwalił Twój wybór, skoro inni sądzą inaczej. Widocznie większość ma podobne skojarzenia. Ale skoro Ci się podoba - to ją daj jako pierwszy taniec, Twoje wesele i Twój taniec :) Ale skoro zdecydowana większość jest na \"nie\", więc chyba ma to jakieś znaczenie... Ja przyłączam się niestety do większości :) Po co potem ktoś miał się domyślać - czy ta piosenka to podtekst, czy po prostu żarcik do fajnego tańca.

Gość drivekaa
tragiczna ta piosenka, my tanczymy tradycyjnego walca do piosenki "Once upon a december", pierwszy taniec to rozpoczecie uroczystosci, powinno byc tak wzniosle, uroczyscie i z klasa a nie jakies podskakiwanie do takiej durnej piosenki, ktora zreszta nie ma zbyt wiele wspolnego z miloscia

Gość GNR
my na pierwszy taniec wybraliśmy guns'n'roses November Rain piękna piosenka o miłości pokonywaniach trudności życia i przeciwieństwach losu ale zarazem o tym że zawsze jest ta druga osoba która pójdzie z Tobą przez życie ehhh rozmarzyłam się trochę ale właśnie może coś w tym guście wybierz. Może sami wybierzcie utwór, który doskonale odda Waszą miłość cudownie ją opisze.... mi się wydaje że właśnie taka powinna być piosenka na pierwszy taniec.... ale to tylko propozycja

Jak nie chcesz oklepanej piosenki to wybierz Mesaja „Każdego dnia” – świetne słowa, świetna piosenka….moim zdaniem na pierwszy taniec się nie nadaje, ale jeśli szukasz czegoś nieoklepanego….

Gość straszne i denne
proponuje Behemot a ta rękawiczki poje.bana jak nie wiem

Gość szafa_gra
evelina 85 - świetna ta Twoja piosenka :)

Gość kokolinkaa_mia
bialo-czarna no chyba nie za bardzo pasuje bo gosciu spiewa bo wiem ze trzymam w moich ramionach mą przyszłą zone" więc nie pasuje bo mój maż juz bedzie trzymal w ramionach SWOJĄ zone a nie przyszłą

Gość kokolinkaa_mia
biało-czarna - mąż jak najbardziej jest za twoim typem tylko powiedzcie co do tego zatanczyc