Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na maksa

związek z 10 lat starszym mężczyzną . Mam 16 lat , zakochalam sie w doroslym mez

Polecane posty

Gość zakochana na maksa

mam juz skonczone 16 lat . on jest 10 lat starszy . Piszemy ze sobą 4 miesiące . Poznalismy sie na internecie . wymienilismy sie fotkami . mamy zamiar sie spotkac . ale mieszkamy dosyc daleko od siebie, ja go bardzo kocham . on pisze ze mnie kocha . fajnie nam sie pisze. nie widzielismy sie jeszcze na zywo. on czesto pisze o seksie, i zaczelo mi sie to podobac:P moglabym sie z nim kochac bez przerwy:) mamy zamiar sie kochac . On pisze tak pieknie i zapewnia mnie ze nie zostawi mnie, ze kocha,ze tylko ja jestem. Ja mysle o slubie z nim. nie potrafie przestac o nim marzyc. Tak jest pieknie, ze boje sie troche ze może to jakiś kobieciarz albo żonaty:( może on chce mnie tylko wykorzystać? zakochalam sie w jego fotkach, jest taki meski ,taki sliczny piszemy sobie kochanie slodkie slowka, a ja boje sie zejsc na ziemie:( nie przeskadza mi że jest taki stary, ale boję sie ze chce tylko seksu i mnie zostawi dla jakiejs z ktora sie ozeni:( czy to normalne ze mam tak wielka ochote na seks z nim, nie widzialam go na oczy? czy on mnie nie bajeruje, czy mowi prawde ze jestem tylko ja?

Gość kincia211
pozwol, ze cie sprowadze na ziemie. Z tego co piszesz masz zaczete 16 lat. Nie znasz faceta a myslisz o slubie. Cos nie tak z toba?? On nawet nie jest twoj!!!

Gość no niestety.. .
To, co czujesz i jak się zachowujesz, jest jak najbardziej normalne w Twiom wieku :) Ale na ślub z tym panem bym na Twoim miejscu nie liczyła, różnica wieku na tym etapie jest nie do przeskoczenia.

Gość zakochana na maksa
przede mna dopiero Liceum , Studia .On chyba nie pracuje,często jest na gg .Ale on jest moj i tylko moj .Mimo że mam tyle lat i tyle nas dzieli wygladam powaznie i nie wstydze sie kochac z nim. boje sie co na to moi rodzice:(

Gość fazaaa
znam takiego pedofila(26) co gustuje w 16-kach, zal.pl

Gość zakochana na maksa
imponuje mi on bardzo ,on zostawil swoja narzeczoną ,twierdzi ze nie chce do niej wracac mimo ze tamta go kocha .Poswicilabym sie dla niego .piszemy takie rzeczy ze soba ktorych w realu sie nie pisze:P tak bardzo sie zakochalam .Boje sie troche,bo ja dopiero Gimnazjum skonczylam ,a jemu może zycie spaskudze:(

Gość luizjanka
jemu może zaszkodzić jak się ktoś o tym dowie toż to pedofilia jeszcze a ty opowiadasz nam zes gimnazjum ledwo cos skonczyla !!!!!!!! do ksiazek a nie do rozporka faceta doroslego zagladac !!! on zapewne tam za kabelkami smieje sie z glupiej i z naiwnej malolaty !!! :)

Gość brak slow mi nooo
sorry ale uwazam ze jestes po prostu za smarkata na takie romanse. niby jak ty to sobie wyobrazasz? ze on przyjedzie do ciebie czy ty pojedziesz do niego? i myslisz ze to bedzie wiellka milosc? zejdz na ziemie i otrzasnij sie. co ty w ogole mozesz wiedziec w tym wieku o milosci a tym bardziej o seksie. facet cie bajeruje a ty jestes glupia bo sie na to nabierasz. znajdz sobie kogos w swoim wieku i najlepiej dwie ulice od siebie. albo w ogole nikogo nie szukaj tylko sie poswiec czemus pozytecznemu np nauce. w twoim wieku to nawet wskazane.

Gość darek z woichny
moim zdaniem to on Cię mocno bajeruje, więc daj sobie spokój tak naprawdę to nic o nim nie wiesz przestań pisać!!! przestań! dobrze dla ciebie dziewczynko albo jeszcze lepiej zablokuj pedalca toz to pedofilstwo!

Na takie rozterki to ja kochanie polecam \"Bravo Girl\" alternatywnie \"Filipinkę\" czy inne różowiaste piśmidło, tam tak zawikłane problemy natury uczuciowej pozostają dogłębnie i szczegółowo przeanalizowane :D Nie widziałaś go, a ślub planujesz? W sumie może to i lepiej, jeśli nadal się nie zobaczycie, może i nawet to małżeństwo przetrwa :D

Gość zgnieciona deska do prasowania
moze nie pracuje , nie ma kasy i nie ma co robic w wolnym czasie i dlatego leci na ciebie ty w tym wieku na pewno masz kase, stanowisko i doświadczenie życiowe troche to niesmaczne

Gość co dzis robicie dobrego do jed
czy zakochałabyś się w 6 latku? pomyś... myślimy, że jak się mama dowie, to będzie ci skakał ojcowski pasek po tyłku z częstotliwością dość sporą.

Gość fazaaa
ludzie, a co myslicie o kolesiu, kotry gustuje w 16-17-kach, ma prawie 27???

Gość alina zdziwiona
Mam córkę prawie w takim wieku Pewnie bym do zakonu szybciej oddala niż pozwolila na taki związek 10 lat różnicy w tym wieku dziewczyny to przepaść On myśli o łóżku a ona powinna o nauce Miałam już lat 16 i 26 i wcale nie uważam sie teraz za stara dewote Po prostu zdrowy rozsądek

Gość misiek cieziek
A jak prokurator sie dowie to objekt zakochania dostanie w doope

Gość misiek cieziek
osobiscie mysle ze to jak ktos wyzej napisal- niesmaczne ta dziewotka skonczyla dopiero co gimnazjum pedofil , nic innego, pewnie facet ma dziewczyne, narzeczona, ale chce przed slubel sprawdzic jak to jest z tymi NAIWNYMI MALOLATAMI LUDZOIE TRZYMAJTA MNIE

Gość fazaaa
a jak facet jest singlem i gustuje w takich "dziewczynkach"????

Gość staska29
dziecko masz 26 lat on 26, przed taoba szkoly, studia praca, on jest doroslym czlowiekiem, ma chote przeleciec cie i tyle 27 latek -16,17 - rowniez niesmaczne to rowniez roznica 10 lat a ta dziewczynka mowi ze gimnazjum skonczyla, czyli dobrze moglaby miec 15 lat, moja sasiadka idzie do liceum i ma 15 lat i nie wyobrazam sobie mojego meza uprawiajacego sex z taka malolata nie dosc ze jestes autorko naiwna glupia to i pusta !!! co ty wiesz o sexie?? spoldzi ci dziecko i dziecko bedzie mialo dziecko nie zastanawiaj sie tylko przestan pisac do tego typa, wykasuj,,zablokuj,zapomni,zmien nr ty na oczy go nie widzialas, a jak ma zone,albo dziecko??? a w necie bawi sie w wolnych chwilach??? a moze jest niepelnosprawny???? co ty na to????

Gość staska29
do faza - tojest cos nie tak, a ty ile masz lat? przez takie gustowanie zwiazki sie rozpadaja, bo facet powiedzmy pod 30 pusci oczko takiej dziewczynce a ona rosnie w piorkach i robi wszystko by ten sie zakochal ..i tak z nim snuje plany-nierealne bo wiek 15 ona , on gora 20 tez dla mnie nie zabardzo , a facet 25 26 27 i wyzej podchodzi do 30 i chce stabilizacji, nie dyskotek

Gość Misiaczkowa30
To tylko 10 lat roznicy.Moj zgred jest starszy 28lat ale ja mam Misiaczka i z nim uciekne jak zgredzicho mi wiecej zapisze bo na wydatki musze miec a Misio jeszcze sie uczy.No mlodszy jest-wiadomo A zgredowi po co piekna i mloda zona.Stary jest przeciez

Gość sarmancka
yyy :-/ co wy tak na nią jedziecie? Musicie ją od razu wyzywać? Po co to? Co wam to da? Niech robi co chce, to jej zycie one bedzie rodzić benkarta jeśli co i ona bedzie sie pozniej martwić co z nim zrobic a nie wy. Więc na spokojnie możecie sie tu wypowiedzieć co i jak, a te wyzwiska zostawcie dla swoich pociech jak będą w takim wieku. Bye!

Gość staska29
i czy napewno jest singlem? nawet na NK sie tego nie dowiemy, chyba ze przejrzymy i moze cos sie dowiemy,ze czeka tam na niego kochajaca go dziewczyna ......... facet, który bajeruje 15-16 17 letnie DZIECKO jest pedofilem. w wieku 16 lat nie ma "miłości" tylko zauroczenie i podjaranie tym, że "starszy koleś na mnie leci". bo ten w moim wieku taki niemeski, a tamten leci na mnie a nie na rownolatke, i tym te dziewczynki sa podjarane, podniecona i zauroczone a autorka pisze ze nie widziala faceta nie dotykala, a mowie ze on jest jej, dziecko on nie jest Twoj, i lepiej dla ciebie jak przestaniesz z nim pisac, a ze ci slodzi, to normalne bedzioe slodzic nawet bardziej jesli bedziesz oschla, by tylko cie przeleciec autorka pisze o duzej odleglosci, gdy on sie pokaze w twoim domu, co na to twoi rodzice?? czy on na matke swoich dzieci wybierze 16 latke, z 16 latka sie ozeni??? przed toba dopiero prawdziwa nauka nauka zycia, przyjaciele zabawa, a temu pedalowi chce sie tylko bzyknac cie dziecko, zeby kogos kochac trzeba z nim byc BYC!!!! dziecko i ty chcesz sie z nim kochac ?????? z czlowiekeim ktorego nie znasz bo fotki ma sliczne?? ty w fotkach sie zakochalas a nie w czlowieku ! moze to fotki z przed kilku lat ???

Gość fazaaa
staska , ja mam 25...a to taki moj przyjaciel, kiedys krecilismy, ale wolal 17-ke, chociaz ja sobie nie mam nic do zarzucenia, szczupla, ladna , zadbana, seks fantastyczny, ale wolal 17-ke, a rok temu mial 16-ke , dla mnie to masakra

Gość zakochana na maksa
ale ja was prosze o opinie ,chcialabym zejsc na ziemie ,my mieszkamy naprawde na 2 krancach Polski ,boje sie ze to nieprawda co mi pisze :( bo skoro jak mnie nie dotykal to jak moze kochac :( zeby ktos moze mi przemowil do rozmumu ,bo ja nie bede mogla skupic sie na wakacjach , na moich przyjaciolach , a boje sie bo mial dziecwzyne-narzeczona w swoim wieku ,i domyslam sie ze moze chce tylko zemna spac ,ale tak mnie zbajerowal , ze bym sie z nim kochala i kochala ,boje sie ze taka smarkula jak ja namiesza mu w zyciu , a zauwazylam ze on dawno nie spal z dziewczyzna , bo co pisze do mnie to czy mam ochote na seks .I on ponoc nie pracuje. na fotkach jest rozebrany i moze to mnie tak podkrecilo, a moze nie wyglada tak teraz ? :( czasem dziwnie sie odzywa, ale czuje ze sie zakochal , ale jakby chodzilo o milosc to o seksie by nie mowil ???? to by czekal ?

Gość staska29
do faza - dla mnie tez masakra wiesz, albo tacy faceci sa niedojrzali emocjonalnie,albo chca sie zabawic tylko, ale z taka 15 16 17 latka szybko beda mieli to co chcieli takie sa naiwne niestety,a starsze nie daja sie taka prawda przeciez to jeszcze dziecko takie dziewczyny beda mialy czas na sex na zwiazek uczuciowy powazny, a przez takich mezczyzn,tylko im rana zostanie, a dodam ze przez to cierpia nie rzadko osoby trzecie

Gość domatoreczka16
prowo a jesli nie to... ja mam lat 16 i ci dobrze radze: zablokuj go dla mnie gora chlopak moze miec 18 lat a o sexie nie ma mowy w naszym wieku bardziej jestemy na stopie przyjacielskiej a nie "kochankowie"

Gość fazaaa
staska, ale to ta 17-ka mu na kutasa wskakuje, a on jej nie pozwala, bo nie traktuje jej jako dziewczyny do lozka, aha i jeszcze dodam ze miala sporo facetow juz, chleje i pali, wez zrozum takiego co on w niej widzi...

Gość lajza z niego
on pewnie nią tak zakolowal,ze ona mysli ze on ja kocha, moze i ją kocha, ale jak jesli zna z neta i krotki okres czasu, chyba ze na seks, bynajmniej na sam seks uwazam ze powinna "lajze" olac. a dziewuszka pewnie szczyci sie ze jakies ciacho adoruje panienke, trzeba wziasc pod uwage, czasem rozpadaja sie zwiazki wlasnie przez takie glupie malolaty, bo odpowiadaja na jego cieple slowka,a widza ze on jest w powaznym zwiazku ..... bardzo niesmaczne by 15,16 ,17 latka nie co myslala, bo pomyslec moze, ale umawiala sie na sex z 10 lat starszym mezczyzna i marzyla o byciu razem.. przed nia dopiero zycie, szkolne studia piekni mlodzi zdolni faceci a nie starzy kobieciarze ludzie nie zaraz ze najezdzac,ale trzeba pomoc dziewczynie by wziela sie za sibie, bo to bagno, nie mowie zakochac sie w jakims piosenkarzu _---kazda tak ma, ale ten facet moze ja wykorzystac , i pewnie do tego dazy, a ze pisze ze kocha to znaczy ze nie kocha milosc przychodzi pozniej,trzeba byc z ta osoba , a tak mloda dziewczyna moze byc co najwyzej zauroczona :( ja mam rade nie pisz do niego, wyjdz na osiedle do przyjaciol ktorych widzisz na codzien :) to jest zdrowsze a na spanie z chlopakiem bedziesz miala czas :)

Gość ciuciubabka z piasku
Dobra słuchajcie fakt to nie ma żadnej przyszłości, bo przeciez za młoda jest a on za stary tylko czy postawiliscie się na miejscu tej młodej nastolatki? Co ona ma teraz zrobić? Krytykować potraficie. jak byłam w jej wieku może nawet młodsza przechodziłam to samo. Rodzice powinni się tym zainteresować i w jakis mozliwy i skuteczny sposób pomoc jej zapomnieć o nim. rodzice powinni - bo to nie jest zdrowe moim zdaniem to chore...16 ,latka a 26 late...każde jest na innym etapie życiowym. jako 16 latka mysli sie o zabawie, ma się zupełnie inne podejście do życia niż w wieku 26 lat...trzeba zacząc zwracac uwagę na osoby w pokrewnym wieku.....