Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warte zatajenia

dziewczyny nie mogą spać wtedy gdy chłopacy śpią już słodko

Polecane posty

ItsOnlyMexx_20 Tak meczy, ale nie przeszkadza mi :) Wrecz przeciwnie jestem zadowolony, ze umiem myslec o sprawach w jakims sensie istotnych, a nie o glupotach :) Fajnie, ze tez myslisz o sprawach powaznych :)

its only mexx- przeciez ja wiem ty jestes taka wrazliwa kobietka.. to sie czuje w twoich wypowiedziach. chociaz dla niewprawionego oka mozesz sie wydawac zimna suka :)

skazani na shawkang no ba to jeden z moich ulubionych filmow. mam na DVD nawet. Kurde ten gosciu mial leb i to chyba na faktach autentycznych bylo.

filozoficzne myslenie moze byc uciazliwe w pewnym sensie... czlowiek dochodzi do tego ze przestaje wierzyc w to co zawsze bylo niekwestionowane... np. wiara.

doktorek nie wiem czy az tak dobrze :O na jedno na pewno tak ale z drugiej str jak zaczne myslec o tym jak bym chciala aby moja rodzina wygladala , jaki bylby moj maz , zycie itd to chce mi sie plakac bo wiem ze to jest nierealistyczny obraz :O depeche hehe zimna suka? gdzies juz to slyszalam :O ale jednak wole aby ludzie tak mnie postrzegali niz potem dostawac po dupie , za duzo razy w zyciu sie przejachalam na ludziach aby pierwszemu lepszemu napotkanemu czlowiekowi pokazywac swoja prawdziwa twarz choc nie powiem niby czlowiek uczy sie na bledach ale ja wciaz popelniam te same :O

depeche15 Łudzie myslacy elastycznie maja wplyw na naginanie tego co jest nam wbijane na sile go glowy (np. przez media) np. wiare chrzescijanska wedlug mojego kolegi studiujacego filozofie bardzo latwo wysmiac :)

to jest straszne jak ludzie potrafia sie ranic i jakie to ma konsekwencje. wiem co masz na mysli mowiac ze sie przejechalas na ludziach... w sumie to moze lepiej udawac twarda kobiete...

Np. nie wiedziec czym sie w zyciu kieruja, bo wtedy czlowiek zastanawia sie nad tym na co nei ma wplywu, czasami blokuje sie wewnetrznie.

ItsOnlyMexx_20 Ale placzac nad czymswmawiajac sobie, ze czegos nie osiagniesz owodujesz, ze napewno tego nie osiagniesz wszystko jest kwestia tego bys uwierzyla, ze Jestes silna i zakoduj sobie w podswiadomosci, ze wszystko sie uda, uparcie daz do tego co chcesz osiagnac :) i wiecej usmiechu :)

dan brown to wedlug mnie pisarz zaden :P anioly i demony,... nie ogladalam jeszcze ... warto? wszystko mozna wysmiac. tylko po co? jak ktos chce wierzyc, bo mu to daje motywacje& sile, to dlaczego mu to zabierac? ja bez wiary nie widzialabym zadnego sensu naszej egzystencji.

czytaliscie moze ksiazke pt "przekwitajacy mak " ? niestety autora nie pamietam , czytalam jak bylam w bodajze gimazjum wiec wieki temu hehe ale czytajac ja zaczelam wierzyc w prawdziwa milosc :) ksiazka oparta na faktach w formie pamietnika .Opowiada o o parze homoseksualistow , jeden z nich zachorowal na AIDS a ten drugi go nie rzucil a wporst przeciwnie ... jak juz bylo zle pielegnowal go , pomagal myc sie , karmil , wspieral itd teraz juz nie wierze w milosc ale przypominajac ta opowiesc az cieplo robi mi sie na sercu :)

Warto. Temat wiary jest tam poruszany wlasnie. Ogolnie nie mozna sie nudzic na tym filmie. Cakly czas trzyma w napieciu. Polecam.

taki jeden - w sumie masz racje.. przykro mi czasami kiedy mysle jak gatunek ludzki sie stacza moralnie i nic nie moze tego zatrzymac. moze Apokalipsa sie zbliza :P

depeche15 Jasne, ze wiara jest wazna bo to opium dla ludu,a o prawdzie sie nie mowi. Ja nie powiedzialem, ze ja nie wierze gleboko to we mnie tkwi wlasnie przez zakotwiczenie tego we mnie :)

doctor- opium dla ludu :P co za metafora. ale bardzo dobra... ja tam wierze chociaz zaczynam miec duze watpliwosci ostatnio... taki jeden-bylo lepiej. ludzie mieli wiecej hamulcow. bardziej sie pilnowali. obecnie jest za duza wolnosc obyczajow ze tak powiem. o to w tym chodzi. kazdy ma potencjal zeby byc zlym. chodzi o to zeby to zlo zabic w zarodku i to kontrolowac.

"Łudzie myslacy elastycznie maja wplyw na naginanie tego co jest nam wbijane na sile go glowy (np. przez media) np. wiare chrzescijanska wedlug mojego kolegi studiujacego filozofie bardzo latwo wysmiac" mediom nie wierze i nie kieruje sie wyznaczonymi przez nich idealami czy tokiem myslenia . mam swoj rozum i nim sie kieruje czy to na podstawie swoich przemyslen czy tez doswiadczen dosc niedawno ktos mi zarzucil ze jestem ateista gdyz jest teraz taka moda :O bzdura! ateista jestem od wielu wielu juz lat i nie dlatego ze ktos cos mi powiedzial , cos tam uslyszalam a dlatego ze swego czasu duzo o tym myslalam , analizowalam i sama doszlam do wnisku ze Boga nie ma :) "to jest straszne jak ludzie potrafia sie ranic i jakie to ma konsekwencje. wiem co masz na mysli mowiac ze sie przejechalas na ludziach... w sumie to moze lepiej udawac twarda kobiete..." nie lubie tez jak ludzie oceniaja po pozorach , nie znaja mnie , nie wiedza jaka jestem itd i latwo im mowic " ale z ciebie wredna suka jest " w sumie po czesci jestem temu winna bo sama swiadomie ukrywam swoje ja przed nimi ale wole aby tak mnie postrzegali nizbym miala kolejny raz dostac po tylku. cos za cos :) "ItsOnlyMexx_20 Ale placzac nad czymswmawiajac sobie, ze czegos nie osiagniesz owodujesz, ze napewno tego nie osiagniesz wszystko jest kwestia tego bys uwierzyla, ze Jestes silna i zakoduj sobie w podswiadomosci, ze wszystko sie uda, uparcie daz do tego co chcesz osiagnac i wiecej usmiechu" tak niby wiem ale ... sa pewne rzeczy ktorych nie przeskoczysz , na ktore nie masz tak naprawde wplywu . owszem jakis tam masz ale niewielki :) oczywiscie z gory nie zakladam ze nie bede czegos tam miala ale sama mysl ze to nie spelni sie napawa mnie smutkiem gdyz pewne rzeczy sa dla mnie bardzo wazne i jezeli tego nie osiagne w duzym stpniu bede czula sie kobieta niespelniona :) uf... nie nadazam za Wami pisac i sorry za literowki :)

tak, wyrachowaniem. wy faceci nie jestescie lepsi. tez byscie chcieli miec kazda ladna panienke dla siebie i wszystkie naraz , ale nie mozecie :) kobiety by chcialy duzo pieniedzy , ale tez nie zawsze moga.

Niestety taka jest prawda ze im ciezsze czasy tym lepsi sa dla siebie ludzie. Teraz zyje sie lepiej i ludziom pomieszaly sie priorytety.