Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warte zatajenia

dziewczyny nie mogą spać wtedy gdy chłopacy śpią już słodko

Polecane posty

taki jeden nie , bez przesady : milosc bezwarunkowa to milosc chora :O jak facet zneca sie nad kobieta fizycznie i psychicznie to Ona ma nadal z Nim byc tylko dlatego ze go kocha? toz to nie jest milosc , to jest jakis chory uklad . milosc miloscia ale rozsadek musi byc :)

Co to pieniedzy to fajnie ze tak myslisz. No dobra ale zalozmy ze wyglad jest wazny, ale pozniej w wieku 80 lat tez jest rownie wazny ????

No dobra czyli milosc do rodzicow tez jest chora ??? Bo przeciez tez sie zdarza ze rodzice krzywdza swoje dzieci ?

rodzice krzywdza swoje dzieci- rodziny nie wybierasz, niestety. sa chore uklady miedzy dziecmi a rodzicami. pojde dalej: smiem twierdzic ze nie ma czegos takiego jak normalna rodzina.

Czyli co milosc nie jest na dobre i na zle. Jak sie cos chrzani to trzeba sie rozstac ? Chore to wszystko.

taki jeden zle mnie zrozumiales - pisalam ze owszem w jakism stopniu jest wazny ale jezeli pokochasz kogos za to kim jest itd to i pokochasz cialo tego drugiego czlowieka :) ja moge byc na to zywym przykladem :O spotkalam na swojej drodze fecata ktory nie odpowiadal mi ani z charakteru ani wygladu ( prawie totalne przeciwienstwo mojego "idealu" ) , na poczatku Naszej zajomosci nie przepadalam za Nim i uwazalam za gbura a cialo? hmm... lubie dobrzezbudowanych i umiesnionych facetow a On? fakt dobrzezbudowany byl ale nie w te strone co trzeba hehe , byl wysoki ale taki raczej pulpecik hehe . Kiedy zaczelam go poznawac lepiej nawet nie zoriemtowalam sie kiedy w Nim sie zakochalam , a wtedy nie mailo znaczenia ze ma tych kilka kg za duzo , ze ma niebieskie oczy zamiast brazowych itd :)

taki jeden rodzina to rodzina tak jak depeche napisala jej nie wybierasz a partnera tak :czy kobieta z dziecmi ma trwac przy mezu ktory zneca sie fiz i psych nad Nimi? w imie czego? milosci? to nie jest milosc , to jest masochizm a jak juz naprawde kocha to dla dobra siebie i dzieci powinna odejsc . idzmy dalej ... czy facet ktory bije wlasna zone kocha ja ? czy facet ktory zdradza na lewo i prawo , poniza kobiete , kocha ja? nie wydaje mi sie :O no ludzie ... milosc nie moze byc bezwarunkowa bo na takie rzeczt jak znecanie sie fiz i psych nie ma wytlumaczenia , to jest krzywdzenie drugiego czlowieka !!! a nikt z nas nie chce byc krzywdzony !!!

Zaurocznie w kimś niebędącym w naszym typie - możliwe tylko w realnym świecie. Dlatego dobierajcie się ludzie za młodu :-) (bo później ludzie gł. szukają na portalach- a tam w ponad 90 proc. o wszystkim decyduje to czy ktoś się podoba z fotki. I większość się sobie nie podoba. Targi próżności :)

Oczywiscie ale czasami tez ktos moze zalowac swoich czynow :/ Ale pewnie jesli ktos sie zneca i nic do niego nie dociera to nie ma sensu. Mnie bardziej chodzilo o to, ze ludzie czesto gdy pojawiaja sie przeszkody rozstaja sie zamiast z nimi walczyc. Myslalem ze o taka definicje warunkowej milosci Tobie chodzilo.

taki jeden znowu zle zrozumiales hehe :P kazde inne probmemy mozna pokonac ale nie przemoc fiz i psych , to nie jest do zaakceptowania :)

portale to inna bajka tak jak taki jeden napisal : tam siedza albo desperaci albo osoby ktore szukaja seksu na jedna , dwie noce i nic wiecej . A partnera zyciowego nalezy wybierac nie tylko pod wzgl fizycznym ale i charaketru , uroda przemija a potem akby nie bylo musi cos zostac miedzy ludzmi :P

to dobranoc A na portalach wiele pań chce (niczym w butiku) znaleźć to, czego inne kobiety nie mają. Czyli syndrom poszukiwań księcia z bajki