Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warte zatajenia

dziewczyny nie mogą spać wtedy gdy chłopacy śpią już słodko

Polecane posty

wy faceci nie jestescie lepsi. tez byscie chcieli miec kazda ladna panienke dla siebie i wszystkie naraz , ale nie mozecie Generalizacja :)

ja nigdy nie oceniam jesli kogos nie znam... inni mnie oceniaja tez, a nigdy ze mna nie rozmawiali. moze to tylko glupi wiek, ale serio - jest to dosyc bolesne i krzywdzace. masz rodzine itsemxx?

"ItsOnlyMexx_20 W milosc sie nie wierzy bo ona po prostu jest tylko ciezko ja zdobyc" eee...tam ... nie wierze :O i teraz jak to napisalam nie wiem czy mam sie smiac czy tez plakac ... to pisze osoba ktora kocha nad zycie czlowieka ktory ja zdeptal a ona kocha z kazdym dniem coraz bardziej juz tak od 9 miesiecy , ktora wybaczyla wszytsko to co bylo zle :O "Tez mam przeczucie ze ludzie kieruja sie przy wyborze swojego partnera czystym wyrachowaniem." tak by bylo najlepiej , zero uczuc , czysta kalkulacja ale tylko to potrafia Ci ktorzy umieja stlumic w sobie wyrzyty sumienia :O

"tak by bylo najlepiej , zero uczuc , czysta kalkulacja ale tylko to potrafia Ci ktorzy umieja stlumic w sobie wyrzyty sumienia" Pewnie byloby latwiej bo nik by nas nie mogl zranic, ale chcialbys wybierac partnera tak jak towar w sklepie ??

"ja nigdy nie oceniam jesli kogos nie znam... inni mnie oceniaja tez, a nigdy ze mna nie rozmawiali." tak tylko najgorsze jest to jak myslisz ze kogos znasz , uwazasz go za dobrego ,porzadnego czlowieka a potem okazuje sie ze jest odwrotnie :O "moze to tylko glupi wiek, ale serio - jest to dosyc bolesne i krzywdzace." podobno swiat nigdy nie byl , nie jest i nie bedzie sprawiedliwy :O "masz rodzine itsemxx?" Mam :) a dlaczego pytasz ? Odn tego ze kobiety chca kasy ... ja nie chce , nie wymagam aby facet zarabial 20 tys miesiecznie ,kupowal drogie prezenty itd Moge wymagac jedynie tego aby mial jakies ambicje :) Porpostu chce aby mnie kochal , szanowal oraz akceptowal mnie taka jaka jestem :)

hmm... generalizowanie bywa krzywdzace. ale bywa takze uzyteczne. nie wyobrazam sobie zwiazku z kalkulacji. to by bylo okropne.

"Pewnie byloby latwiej bo nik by nas nie mogl zranic, ale chcialbys wybierac partnera tak jak towar w sklepie ??" O to mi wlasnie chodzilo tj ze byloby latwiej :) Nie , nie chcialabym w taki sposob wybierac sobie faceta , nie potrafie do czegokolwiek sie zmuszac i udawac :)

doktorek dobranoc 🖐️ depeche wydaje mi sie ze milosc do rodziny to co innego niz milosc do partera /ki . milosc do ojca , matki , rodzenstwa jest w pewnien sposob "narzucona " , oczywiscie nikt Cie nie zmusza i nie kaze abys ich kochala ale to Oni Cie urodzili , wychowali , wspierali itd , nie wybieralas ich :) oczywiscie to nie znaczy ze kocham rodzine tylko dlatego ze dala mi dach nad glowa itd hehe a dlatego ze poprostu sa :) zreszta dla mnie milosc to nie slowa , nie prezenty itd a czyny , to ze ktos jest zawsze przy tobie gdy go potrzebujesz , podaje szlanke herbaty gdy jestes chora a gdy masz zly humor to juz nie musi pocieszac a poprostu jest przy Tobie ...itd

tak, jest to to inny rodzaj milosci.. ale zawsze czujesz ze jestes potrzebna... facet raz jest , raz go nie ma - dzieci i rodzicow masz na zawsze i jest to milosc bezwarunkowa.

z tym "raz facet jest a raz go nie ma " to bym w 100% sie nie zgodzila :P jak sie czuje ze to ten facet na cale zycie ze to prawdziwa i jedyna milosc ktorej nic i nikt nie zastapi a Jego poprostu juz nie ma to wcale az tak latwo nie idzie z tym sie pogodzic :O

a chcialbys sie obracac w takim towarzystwie? bo ja nie. oczywiscie ze istnieja Parisy Hiltony i Barbie i Keny i tak dalej.. ale to sa ludzie ktorzy zyja w innej przestrzeni, plytko, i sa pozbawieni najwazniejszej czesci zycia. dlatego mowie ci - od takich sie trzymac z daleka. nawiasem mowiac... wiekszosc kobiet jest bardzo uczuciowa :) wiec nie mozna mowic ze wszystkie to materialistki

wyglad zewnetrzny - nikt mi nie wmowi ze nie ma znaczenia bo ma :) nikt nie jest kamikaze aby byc z osoba ktora go nie pociaga pod tym wzgledem oczywiscie nalezy tutaj wziąć pod uwage to ze jezeli pokochamy kogos za Jego charakter , sposob bycia , za to jaki jest i kim jest itd to automatycznie kochamy jego calego :) sprawy materialne - dla mnie kasa nie jest najwazniejsza aczkolwiek nie chcialabym miec faceta ktory non stop siedzi przed tv i piwsko pije , jakies ambicje musi miec , tak jak pisalam chyba juz wczesniej ... nie musi zarabiac kroci , nie musze miec willi z basem ale no kurde ... chyba nikt nie chce miezkac w zagrzybialej dziurze ,prawda? moge dodac jeszcze to iz uwazam ze na standard zycia powinna pracowa tez kobieta :) jak dojsc do czegos to razem :)

Nie wiem czy rzadko czy nie. Jesli jest sie z kims na dobre i na zle przez 3/4 zycia to jzu chyab mozna powiedziec ze jest ona prawdziwa. A takich osob jest sporo. Wiec chyab nie jest to jakas rzadkosc.

a skad wiesz dlaczego sa razem? duzo rzeczy sie na to sklada- majatek, dzieci, opinia publiczna, wygoda... nie tylko milosc.