Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warte zatajenia

dziewczyny nie mogą spać wtedy gdy chłopacy śpią już słodko

Polecane posty

nie hehe On z tymi co sie bzykal nie zabijal :P spotykal sie z jedna babka ale jak sie dowiedziala kims jest baj baj tak szczerze mowiac nie bardzo na watku glownym skupialam sie , klikalam na gg i wyczekiwalam erotycznych scen wiec fragmentami orientuje sie o co w tym wszytskim chodzilo :P

oj depeche co racja to racja nawet bardzo podmiecajace :D:D:D :P szkoda ze tacy faceci to tylko na filmach istnieja :O oczywiscie ze morderca byl to nie popieram ale ten temperamencik i reszta to mmmm... :D:D :P

dokladnie :P ale ja tam wole takich spokojnych chlopakow , milych, opanowanych ktorzy temperamencik zachowuja na specjalne okazje :P ale pofantazjowac zawsze mozna

rowniez wole spokojnych itd aczkolwiek wychodze z zalozenia ze cicha woda brzegi rwie wiec... :D:D:D :P niektore fantazje mozna wcielac w zycie :P

a ja ogadam Fride na DVD :) z salma hayek. jest tam taka fajna scena z Paryza :P ale mniejsza o to..

taki jeden jakas napewno sie nawinie :P fantazje mam codzinnie i to z konkretna osoba o ktorej wolalabym nie fantazjowac ale coz... :O

ItsOnlyMexx_20 Wiesz mysle o zyciu, o ludziach :) czasem jak wpadne w taka filozoficzna pulapke to ciezko sie wyplatac :) I wiadomo mysle tez o mojej rodzinie o tym jak mialaby ona wygladac :)

cicha woda brzegi rwie... racja. kazdy kto mnie zna mysli ze jestem cicha i spokojna ... bzdura totalna :P

takijeden - obejrzyj Leona Zawodowca. jak masz :) super film. swietny. eh ja tez mam takie filozoficzne fazy dosc czesto ostatnio...

Nie mam niestety, ale ogladalem rzeczywiscie swietny. Teraz i tak przy kompie siedze a w tle leci Kojak :D

depeche15 Ja tez zwykle nie pokazuje skrajnych emocji innym chociaz tak naprawde malo osob wie, ze jest we mnie jakis wulkan :D ja raczej wole obserwowac ludzi i z mala ich liczba obcuje :D taki juz jestem :)

dokrorek oj znam to ... tez tak mam :O codziennie przed zasnieciem mysle o tym i o wym :O czasami to meczy :O depeche u mnie jest odwrotnie akurat wyszyscy mysla ze jestem taka hop do przodu pyskata zdeczka walnieta i podstrzelona a tak naprawde ze mnie ciepla , wrazliwa kobietka jest pokazuje prawdziwa siebie tylko wybranym osobom :) a dlaczego? juz nie raz przekonalam sie ze ludzie jak widza slaba osobe potrafia to wykorzystac wiec to dla mnie jest taka zaslona dymna :)

kojak, niezle :) ogladales skazani na shawkang? tez takie lekko kryminalne... doctor- typ obserwatora to sa ludzie najbardziej inteligetni wyczytalam. witam w intelektualnej elicie :)